Preporučam zaobilaziti u širokom luku do Božića, jutros u 10 je bila neviđena gužva.
Printable View
Preporučam zaobilaziti u širokom luku do Božića, jutros u 10 je bila neviđena gužva.
mi smo bili sinoć i bilo je tak-tak
al išli smo baš zato da ne idemo više ove godine radi gužve :mrgreen:
Duplo.Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
Molim stalne musterije Muellera da mi pogledaju, ako se kad sjete, ima ti za kupiti nekakav kvalitetni alat za vadjenje kostica iz visanja i tresanja, i naravno, koliko kosta. Unaprijed zahvaljujem. :*
Ovu alatku tražim već par godina i ništa, kao da su je zakonom zabranili. Mislim da sam gledala prošle godine i u M.Citiraj:
marta prvotno napisa
Ja imam jednu genijalnu, prastaru, proizvedenu u Z. NJemackoj, pa sam pomislila da mozda toga jos uvijek ima i da bi se u M. moglo naci. Trebam jos jednu. Sve one nekakve poljske, ceske, sta se mogu za male pare naci po ducanima tipa Plodine, ne vrijede ni pisljivog boba. Ako netko ZNA, nek podijeli tajnu!
ja imam super od Tupperwarea, nije jeftina ali je super za koštice od višanja i maslina, a ujedno i za orahe, bademe i lješnjake.
zainteresirani ostale podatke mogu dobit na pp.
Mene zanima slika, ako moze.
evo ga ovdje
http://www.tupperware.de/images/D131.jpg
ovo je malo veća slika
http://www.tupperware.de/images/D131_300.jpg
jel mi mozes molim te reci koji model kuhinje od smoby-a i koliko si ju platila...ljetos sam vidjela da imaju i od chicca kuhinje...u potrazi smo za savrsenom malom kuhinjicom...:))))))))Citiraj:
čokolada prvotno napisa
kako u rijeci nemamo mueller ostala sam ugodno iznenadjena...chicco cijenama, kinder cokooladma i njemackom nuttelom i naravno ostalim stvarim...Citiraj:
petarpan prvotno napisa
recimo chicco guralica u rijeci 370 kn kod njih 220kn
chicco mobitel u rijeci 115 kn kod njih isti 37 kn
jedva cekam opet skoknut do zg-a
a jel bi bio netko dobar pa se sjetio pogleda cijenu chicco kuhinjice...hvala hvala...
NI meni se nije učinilo da je nešto jako poskupilo.Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
tek sad vidim. sorry.Citiraj:
PetraRi prvotno napisa
to je kuhinjica koju ima i Metro u katalogu igračaka, pa pogledaj na njihovim stranicama
http://www.metro-cc.hr/katalozi/igra...igracke_24.swf
čokolada...hvala na odg.
zvala sam pitat koliko kosta chicco kuhinja...370,00 kn...ako koga zanima...u mulleru naravno :)
ako ne odem uskoro do zg. uzet cu smoby ili nesto slicno...
jedno pitanjce za one koji kupuju u Sl Brodu u MULLERU..koje im je radno vvrijeme jer nikako ih nemogu dobiti nema niti telefona na 988 :evil: jel ista ponuda i cijene kao u CC1?
Meni se čini da sam vidjela Smoby kuhinju u Mercatoru u Vukovarskoj :/
Radnim danom i subotom do 9 navečer.Citiraj:
donna prvotno napisa
Za nedjelju ne znam do kada rade.
Cijene su iste kao i u Zg-u, ponuda nije.
Nema igračaka i stvari (suđe) za kućanstvo, a i parfumerija je nešto slabije opskrbljena.
Muller je inače u sklopu shopping centra Supernova pa možda da tražiš njihov broj telefona :/
htjela danas ići ali rade do 13h tako da nisam.....
ja bila danas i imaju neke slatkiše na akciji ja sam kupila amicelli neki vinter edišn po 9,50 inače su 19 i još neku finu bombonjeru po 14,90 a čini mi se da je prije bila oko 30 kn :D
ja sam isto bila danas i takodjer kupila amicelli (prefini su mi)
jedino mi zao sto nije bilo vise lindta
ja bila u SB i ok je Muller.je manji od ZG ali ok je lijep i uredan.ima svega :mrgreen: od igračaka samo hello kitty program i diddl koliko sam vidjela ali zato sam nakupovala praška,omekšivača,duplo,Hanute :heart: i ostaloga
Ja sam bila prošli tjedan u Pečuhu (Mađarska) imaju ogroman Muller.... cijene iste kao kod nas.. .ali nemaju Frosha :mrgreen:
mi bili u ponedjeljak i ja sam, naravno našla novi razlog za lupat se po glavi. pictixx boje jeftinije negu u chemacu, isto ko i gliterri i mozaik kamenčići... e da sam to znala prije božića...
ali bar me svaki put ponovo mueller oduševi, jer ga još nisam čitavog pregledala...
kupili smo samo za T one olovke point88 u svim bojama, paket od 20 komada je 45 kn, a u knjižari kod nas je jedna 4 kn.
Ja bila u prosincu u Mulleru u Ulmu,4-5 etaža, na jednoj su samo igračke,ogromno i naravno jeftinije nego kod nas
Da,bila sam i ja u Ulmu u mulleru,a ni onaj u Grazu nije los,bolji su i jeftiniji nego nas.
ja kupila onu Vileda novu za čišćenje kao metla i skužim da je u Mercatoru 50 kn a ja tamo platila preko 70 kn :mrgreen:
da li je netko nešto mijenjao ili tražio novce natrag u muelleru? kakva su vam iskustva? ja bi vratila jednu glupost nazad i uzela nešto korisnije jer su mi ili zaračunali krivo (ja na polici pročitala 7,50 kn, a na računu 20,90 :shock: ) ili sam ja krivo gledala cijenu :oops: još moram provjerit kad dođem tamo što je od toga u pitanju.
dakle, da li je netko mijenjao ispravnu stvar za nešto drugo i jesu li to htjeli napraviti?
sad ću zazvučat antikupujmohrvatsko,ali otkada je praksa da se na policama nalaze naši ,mađarski i još neki proizvodi, mueller mi je sve manje simpatičan....jer sam dojma da su na putu da postanu onaj mueller sa trga...šmrc
I ja sam to primijetila, ali kad TI to kažeš :/Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Baš mi je bilo bezveze kad sam vidjela Kraš po policama, pa to mogu kupiti u svakom drugom dućanu, dajte mi Lindt, dajte mi Ferrero Küsschen, dajte mi Duplo, Hanutu....
A poskupljenja mic po mic mi se isto ne sviđaju... Zamolim nekog tko ide da mi nešto donese, dam mu točno koliko to košta (odnosno koštalo je prije cca tjedan dana), a ispadne da je poskupilo za cca 2 kn, i tako stalno...
išla sam danas i zamijenili su bez problema :mrgreen:Citiraj:
cinderella prvotno napisa
je, u pravu si...Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
bila sam danas...u 18:30. gužve nema, a cc1 pun...i to nešto govori... pola onih lipih stvari u kojima sam guštala-nema. N.e.m.a.
Uzela praške za veš, malo slatkiša, žvake i Nutellu...250 kn... :shock:
Vrećica prazna...od onih slatkih divota, ničega...
Al ajd, moram pohvaliti jeftini uskršnji program slatkiša :mrgreen:
Mi bili danas u Mulleru...i- ako koga zanima-kupili smo Chicco guralicu 4 u 1 za cca 380 kn na sniženju. A Fisher Price glazbenog puža smo kupili za 105 kn (a inače je cca 169kn). Pa kome treba neka požuri! :D
Ja u zadnje vrijeme redovno naletim na prazne police.
kupili smo mi u 10 mj. guralicu/biciklu za nasu curicu i obozava ju....cijena je bila isto cca 380. u trstu takav isti dodje cca 100 eura...Citiraj:
Ninči prvotno napisa
bili smo neki dan isto u zg i kupili smo jednu i za poklon...bila ih je hrpa naslaganih...
ali ono po sto sam dosla nije bilo, a to je drveni stol i 2 stolice koji kostaju 200 i nesto kn ...a sam se razocarala jer sam mislila da ce imat...smrc...
ako netko naleti na to neka javi ako se sjeti....hvala
Mi taj autic chicco 4u1 imamo vec vise od ginu i pol.
Stvarno super stvar.
Takva guralice kosta u Chicco docano prek 800kn :/
Ja sam isla u petak po kozmetiku,maskaru,kremu i puder,bila uzasna guzva.
Ali Muller mi je i dalje za takve stvari N.1.
iako ni blizu njemackom :(
Htjela sam reci da je taj autic i onda kosta isto oko 380kn.
Ninči, prije je taj isti puž tamo bio 75!
Ja kupila, klincu za Božić 2007. pa znam. Tad je u interšparu bio 135, tako da je zapravo debelo poskupio! :x
:lol: :lol: :lol: nema veze! Što je najžalosnije- ne sviđa mi se baš nešta posebno :/ Malo sam više očekivala od te igračke. :(
cekam dan kada ce muller doci u RI, ali tko zna hocu li ga docekati.... :)