:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Printable View
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam što prije javiš vesele novosti :love:
Vase vibrice su MAGICNE!
Sa nasim zlatom je SVE U NAJBOLJEM REDU! :D
Imamo predivnu slicicu lica koja ce ubrzo postati avatar..
Mjere su vise nego idealne i hiperehogeno crijevo se povuklo...nesto malo se nadzire da je bilo ali to moze biti od guste plodne vode koju je bebac progutao ili slicno..Femur length isto odgovara dobu trudnoce i svi ostali organi su idealno prokrvljeni i razvijeni.Srceko radi bez ikakvih poteskoca!
Sve se radi o kvaliteti uzv-a i dobrom oku lijecnika koji obavlja pregled a uzv. aparat kojim je radjena danasnja kontrola je daleko bolji od onoga sa kojim su to radili u salzburskoj bolnici..
Presretni smo i zahvaljujemo na vasim pozitivnim vibricama i dobrim zeljama!!!! :love: :heart:
suncem.m avatar je :zaljubljen:
:* svima redom!
Bebomanka,vidiš da su naše vibrice stvarno čarobne,uvijek pomažu(neki put sa malim zakašnjenjem,ali pomažu) i zato još~~~~~~~~~~~
za tebe i tvog :saint: !
:*
bebomanka super :D :D :D
evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje bude sve ok
:D :D
a sad se ženo opusti i uživaj u svojoj sreći!!! :heart:
Bravo bejbe :D :D :D :* za tebe i mrvu
:D :D :D
:heart:
:D :heart: :D :heart: :D :heart:
E pa samo da znaš da sam se rasplakala ko kišna godina.
Od sreće i olakšanja. Mogu misliti kako je vama bilo.
Ma naravno da je sve u redu :D .
Uh, ove današnje napredne tehnike koliko god su olakšale puno toga toliko su i sijedih vlasi izvukle.
Neka ovo bude zadnje što te zabrinjavalo i sada samo mirna i blažena trudnoća :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:D :D :D
skačem, iako ne smijem :D
predivno, predivno, predivno!
a sad uživajte!!!!!
:*
prekrasna vijest za početak slobodnog vremena :D :D :D
sada mirno možete uživati do kraja trudnoće
Ah, predivne nam vijesti donosiš. Kad se mi ovako olakšano i raznježeno osjećamo, mogu onda samo zamisliti sve tvoje trenutne osjećaje - sreća, olakšanje, suze, ponos, mir... uh, ma teško je nama trudnicama i onima koje to žele biti. Nekako imam osjećaj da nas drugi ljudi ne mogu dovoljno razumjeti - naše strahove i strepnje, tugu, sreću, osjećaje raznorazne koji nas zapljuskuju kao veliki morski valovi...
Super bebomanka. :heart:
:love:
O draga :love:
Presretna sam zbog tebe i malca, ne mogu ti riječima opisati koje je olakšanje bilo pročitati tvoj post! :D :D :D
Bebomanka,miran i spokojan nastavak trudnoće vam želim. :)
Uh...rasplakale ste me....Jutro mi je vec krenulo u suzama-neizvjesnicama..kada smo MM i ja sjeli u auto putem Minhena i na radiju, prva pjesma koja je zasvirala bila je "Angel" od Robbie Williansa..oboje su nam samo suze krenule....MM kaze:to je dobar znak! Dosli smo u Minhen i prvo prazno parkirno mjesto koje smo nasli u blizini klinike,(iako je klinika imala i garazu koju u svojoj zabrinutosti nismo registrirali)bio je direktno ispred jedne crkve..jedino prazno parkirno mjesto u masi isparkiranih auti..Naravno da smo se nakon rezultata otisli zahvaliti u nju..
Doktor je svakako naglasio da on po ovome sto je danas vidio nebi bio preporucio amniocentezu jer je nalaz stvarno ok i nema niti najmanjih znakova za bilokakvu zabrinutost..Ono sto je procitao iz nalaza kojeg smo donijeli sa sobom navelo ga je samo na jos detaljniji pregled tih djelova koji su pokazivali nedostatke..
Stvarno cemo se sad opustiti..Uskoro cete vidjeti i slikicu koja mi za sad pokazuje vrlo slican obris lica MM :)
Moemntalno su i njemu i meni snage popuistile i sad cemo se zavaliti na kaucu uz jedan opustajuci filmic uz kojega cemo mozda malo i pridrijemati jer nam san bas i nije bio nesto zadnjih noci......
Jos jednom...PUNO VAM HVALA NAJDRAZE MOJE SUBORKE!
Kako je MonaLisa napisala..
"sreća, olakšanje, suze, ponos, mir... uh, ma teško je nama trudnicama i onima koje to žele biti. Nekako imam osjećaj da nas drugi ljudi ne mogu dovoljno razumjeti - naše strahove i strepnje, tugu, sreću, osjećaje raznorazne koji nas zapljuskuju kao veliki morski valovi... "
Nezamijenjive ste! :love: :heart:
[/code]
:D
:D :* :love: :heart:
:D :cry: :D :cry: bebomanka :love:
Savršeno!
:D evo i ovde :D :D :*
:D :D :saint:
Čestitam hrabrim roditeljima.Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
A on je tako lijep. Mrvica slatka :love:
Ma, bravo, bravo, bravo :D !!! Koja pre-pre-divna slika u avataru, nestvarno je lijepo to vaše djetešce tebi u buši :heart: !
¸Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
Ovako sam i ja osjećala svim srcem i tako mi je bilo dobro pisati i čitati ovaj pdf, svoju okolinu sam gotovo pa isključila (toliko da neki niti ne znaju da sam bila trudna i nisu me vidjeli u tom izdanju) jer teško je to shvatit sve te osjećaje i slušat kako bi se trebala osjećat, a ovdje su tvoji koji te razumiju do zadnjeg atoma, bar je taj feeling tu :heart: .
¸Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
Ovako sam i ja osjećala svim srcem i tako mi je bilo dobro pisati i čitati ovaj pdf, svoju okolinu sam gotovo pa isključila (toliko da neki niti ne znaju da sam bila trudna i nisu me vidjeli u tom izdanju) jer teško je to shvatit sve te osjećaje i slušat kako bi se trebala osjećat, a ovdje su tvoji koji te razumiju do zadnjeg atoma, bar je taj feeling tu :heart: .
Koji je to maneken.... :zaljubljen:
:D
:D :heart: :love:
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
skacem do neba! bas sam sretna zbog tebe i tm! :heart: :love:
ljubim maloga misica, presladak je! :heart:
samo gustajte i budite dobro! :* :love:
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Aaaaaaaaaaa draga, tvoj dječačić je jednostavno presladak!
:D :D ...ma ne da se malo zlato... :heart:
Ajme draga kako je slatko to vaše djetešce,tej hrabri muškarčIĆ!!!
žELIM TI OD SRCA DA JE OVO BILO ZADNJE STRAHOVANJE do poroda naravno !!
Pusa od srca
Prekrasan je bebomanka! Prekrasan :saint:
Evo čitajuči tvoj post i ja sam se rasplakala od sreće. Slutila sam da će sve biti u najboljem redu i stvarno mi je drago da tako i je. :love:
Tako mi je drago da je sve u redu!!! :cry: :D :D
A avatar... :zaljubljen: ...nemam riječi, samo ga ne mogu prestati gledati.
:heart: :bouncing: :heart:
dječak je presladak :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Jupiiiiiii :D :D :D :D
Znala sam da je sve OK.
A tako je nestvarno lijep bebolino, ne mogu vjerovati kako se lijepo ličeko vidi. Zgodan je mišek mali.
:* :love: