Obećala pa slagala !
Cure moje jednostavno ne stižem ništa !!! Mušketiri bili za Uskrs, vratili ih u nedjelju 19.4. na poslu me ubili papiri, sve me čekalo 7 dana. Ekipa je kod nas od petka i opet samo na 10 dana. Sve mi to po malo već ide na živce. Nije mi jasno zašto toliko otežu sa svim tim papirima. Probali smo dogovoriti da budu kod nas i duže, tj da se papiri rješavaju "u hodu". Njihova psihologinja nam dosta pomaže u tome. Eto kao vidjet će da se to što prije riješi. A možete misliti njih male jadničke kad svaki put kad dođu kod nas pitaju "Teta, jesmo sad zauvijek tu ?" Znaju oni mišeki mali da se čekaju papiri. Stalno pitaju kad će svi papiri biti gotovi da se ne moraju više vozati. Zadnja informacija koju imamo je da bi do kraja 5 mjeseca sve trebalo biti gotovo. Aha, već vidim. Prvo su rekli prije Uskrsa, pa za Uskrs, pa sad do kraja 5 mjeseca. A što sa vrtićem ?
U 5 mj. počinju upisi u vrtić, kako da ih "uglavim" kasnije. Problem je što je ovo mala sredina i ima puno djece a malo vrtića. Imamo li mi možda prednost kao posvojitelji ?
Eto ne napisah ništa o klincima, samo rondam. Ma ekipa je sjajna, veseli su, opušteni, svima se raduju, svima skaču u zagrljaj... Jedino što ne znaju dijeliti. Sve je "samo moje" i dat ću ti ako ti meni ovo ili ono.
3 lopte u dvorištu, ali je uvijek svađa., to je moja, ma ne moja je ... Al naučit će ima vremena. Oko najstarijeg ima problema sa spavanjem. Jako kasno zaspe. Sve smo probali, čitanje priča, ušuškavanje, legnem kraj njega, pjevam, pričam, šutim... al jok
Pa evo i dok ovo pišem on je budan. ujutro se bude oko 7,30-8,00
Šta da radim s njim ?
Joj umalo zaboravih nešto ispričati.
Zgazio moj I puža golaća. I zovu mene da vidim tu neku čudnu životinju.
Ja sad objašnjavam kako je to mali puž, koji nema kućicu, i kažem da se životinje ne smiju namjerno ubijati, ako koju slučajno zgazimo ok, bilo je slučajno. I dobro svi se složili ooko toga da i životinje imaju mamu i tau koji sad plaču, jer je njihovo dijete uginulo. I mirno stoji, sav tužan jer mu je krivo što je zgazo puža golaća (bljak) a A i K kleče nad truplom. Odjednom A "Joooj teta pa vidi ovo" Ja priđem bliže i ne vidim ništa čudno, pitam ga šta je bilo "Pa pužu je iscurila koka kola" :shock: :lol:
Kakva koka kola ? "Pa vidi ovo smeđe" To smeđe, ta koka kola su puževa crijeva bila.
Otkud mu samo takovo nešto padne na pamet. I tako mi u dvorištu imamo puževe koji piju coca colu.
Počela sam zapisivati sve te njihove bisere. K se danas penje po čempresima ( a ja 2 min prije toga zabranila penjanje) i kažem ja njemu, "Pa dobro K zašto se penješ, objasnila sam ti zašto ne smiješ " A on gleda mene u čudu i kaže "Aha, znam zašto, jer tu živu male bube i ja ih sad budim i njavim kad lupam po granama"
pred spavanje nam svaki od njih čita pričču. Jooj koja je to mašta, kako izmišljaju. jako vole puzzle i knjige (slikovnice) I stalno se igraju mame i tate . Maaa ne onako kako smo se mi nekad igrali. Nego su oni uglavnom male životinje a mi smo veeelike. Ja sam danas cijeli dan bila mama koka, oni moji pilići, a MM tata "pjetalo" Sve je dobro dok nisam mama krava ! :lol:
Idem ja sad drage moje još jednom u obilazak pa u krpe.
:love: :heart: