Citiraj:
sunchica prvotno napisa
.....moja ti je odma bila žučkasta , izgledala je ko komadići želatine da mi oprostiš na detaljnom opisu al pretpostavljam da ti takav opis i treba :)
Lory, amo ča u nedilju se dogovorit ić rodit, a? :D
i meni je ta sluz baš takva - žućkasta i želatinasta.
u ponediljak sam bila otvorena 2cm (ko zna šta se sad događa).
šta se tiče nedilje - dogovoreno :D
iako bi ja volila u utorak, baš mi nekako fin datum za zapamtit.
ko prvi dođe do borića neka čuva misto. :lol:
meni je malo pritisak u donjem dijelu trbuha, ali to me ne zabrinjava. jedino mi je muka da mi voda ne pukne u krevetu - ko će osušit posli jogi :mrgreen:
popodne sam provela u traženju zavjesa, ali sam obišla točno 2 dućana i umorila se. vratila se na parking, jedva se smistila u auto i pravac s malom u igraonicu. ma ko šljivi zavjese - meni došla volja pit kavu.
i onda me na kraju moja draga kuma dobro nasmijala: pričamo mi o televizijama i ona da ide gledat cijene tv-a. i ja joj kažem aj pogledaj i meni, lcd, xx dimenzija....i to je bilo na pola kave. doprati me do auta i pita: šta si ono rekla - koliko centimetara, a ja joj odgovorim "u ponediljak bila 2cm".
kuma ostala :shock: - kakva božja 2 cm :? koja je to tv od 2 cm :?
pa se ja nađem ovako :shock: i objasnim joj kako sam toliko bila otvorena. a ona opet :shock: - pa ti šetaš otvorena umisto da miruješ. kaže kako je ona s 2cm već bila na stolu za rađanje :mrgreen:
i onda se mislim putem: pa je li mi se bolje vozikat, kakve su nam ceste dok me uhvate trudovi taman ću se od treskanja dovoljno otvorit za rodit :mrgreen: