je, nije im dućan baš povoljan, ali je dobro što možeš kupiti par griotica, par onih s marelicom :mljac: itd. Ima sad velika dorina s rižom za 16 kn, moja omiljena. :D
Printable View
je, nije im dućan baš povoljan, ali je dobro što možeš kupiti par griotica, par onih s marelicom :mljac: itd. Ima sad velika dorina s rižom za 16 kn, moja omiljena. :D
izgleda da su ove godine organizirali i garderobu
mi bili jučer s firmom od MM..ne znam koji je to paket po veličini, ali dobiju se dva životinjska carstva, dva jaja (ko kinder jaje, prvi put vidim), jedni štapići, jedni kiki bomboni, jedni neki drugi bomboni, mali keksi domaćica u vrećici, mali medenjaci i tak...prčkarije
program je bio ok sve dok se nisu pojavili Tina i Nikša kojih se užasavam
Sof je uživala, bila je na pozornici, skakutala uokolo, otkinula na preobučene ljude-životinje i sve u svemu, bilo je dobro
nije (meni osobno) baš toliko dobro da bi histerizirala oko karata, ali je čist ok..al tko mene pita :)
da, i ima garderoba
pps. :mrgreen:
kiki bomboni u našem paketu bili u vrećici
Nisi prva da si ovo napisala. Kaj je tak strašno kod njih?Citiraj:
sofke prvotno napisa
I super za garderobu, mene je to isto mučilo kako bude.
Nego, ti paketi, što se oni kupuju na licu mjesta pa DM dijeli djeci? Imam jaaako loše iskustvo Sv. Nikole, jer je Jana poslije urlala na silnu čokoladu u paketu koju joj nisam htjela dati (jela sat vremena prije toga čokolade od SN iz vrtića). Tak da bih vrlo rado izbjegla kupovanje ikakvog paketa.
kao prvo, Nikša izgleda ko utjerivač dugova..ćelav, cvike, kožna jakna :mrgreen:
ako to stavimo po strani, muzika koju izvode je horor..megamix novih fosila u preglasnom i iritantnom dance ritmu iz sintića vulgaris
dobiješ (kupiš) bon, pa DM dođe na pozornicu, pa siđe s nje, pa ode kroz neka vrata iza, slijedi ga čopor djece i tam se daju pokloni, a jedna teta ti iza leđa stalno cvili '..di je bon, jeste dali bon..?'
a čokolade ionako ima na sve strane. tak da čokolada iz poklona i nije neka frka
Ovak, ako niste spremni podnijeti da ce dijete biti izlozeno ogromnim kolicinama slatkisa koja ce druga djeci u ogromnim kolicinama, bolje ne ici.Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Prosle godine je bilo nekoliko scena, zivotinje nude slatkise na sve strane, a neke mame uzimaju to djetetu iz ruke...plac, urlanje, cendranje.
Ovaj program se zove Slatka bajka. Sponzor je tvornica slatiksa. Ili prihvatiti i bolje ne ici. Stvarno.
Jel nude i mamama? :mrgreen:
Prosle godine su nudili svima, koliko god si htio.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
ja nemrem prežaliti kaj prošle godine nisam napisala svoje ime na životinjsko. Ove ću sigurno, ak ima toga opet.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Ma nisam se dovoljno precizno izrazila. Jani ne branim nikoje delicije u takvim situacijama, pa čak ni doma. Ali kada vidi hrpetine čokolade i slatkiša, samo za nju, pomahnita, i ne možeš ju smiriti nikako osim da se PREJEDE čokse pa kasnije povraća.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Pogotovo što je netko rekao da tamo tak ionak ima čokse za konzumirati, mislim da će joj to biti super dovoljno. Ne moram joj niš braniti, baš to kaj ti veliš meni bi isto bilo grozno vidjeti da netko to radi djetetu.
Npr. na roćkasima Jana pije sokove, jede sve moguće slastice, dok doma to nikada nema, barem ne na dnevnoj bazi. I ne živciram se, nemam baš nikakvu namjeru odvajati ju od ostalih po ičemu.
No sad sam fakat otišla predaleko, ispričavam se.
Ček, ček, ček... ako hoćeš poklon još ga moraš i KUPIT?!?! Pa što onda dobiju za 20 Kn, Tinu i Nikšu?! Pa što im ne mogu svakom dati neku simboličnu vrećicu s par bombona u rinfuzi, barem ih oni ne nabavljaju po dućanskim cijenama, i da im to da Djed Mraz, a poslije roditelji ako hoće neka kupe još paketa.Citiraj:
sofke prvotno napisa
Ovako, ako ne kupim poklon, djeca će mi cvilit jer nisu dobila poklon od DM a drugi jesu, ako kupim mali cvilit će što nisu dobila veliki... Još nisam ni bila u Krašu, a već mi se ne sviđa.
U onom Božićnom vlaku svi klinci dobiju isto i nema suza.
to ti ne bi znala, jer smo mi išli preko firme, pa smo bonove dobili...ali, žena je stalno cvilila za tim bonovima tako da je moja impresija da se darovi ne dijele
a i paketi su poprilično veliki i nema šanse da je to džabalesku
mislim da je netko i napisao da se poklon plaća dodatno...nazovi ih i pitaj
pa kaj ti Nikša i Tina ne vrijede ni 20 kuna? :mrgreen:
Plaća se poklon. ovih 20 kn je samo ulaznica.ne znam koliko su paketi, mislim do 50 kn.
prošle godine je karta bila 10 kuna.Za to si dobio čokoladu na ulazu.paket se dodatno plača.mogao si birati 50 ili 100 kuna.A slatkiši u tom paketu su u toj vrijednosti.Nisu baš škrtarili
i naravno tamo djele slatkiše u refuzi na sve strane
Tako da je bio dobar odnos uloženog i dobivenog
A klincima su super ti likovi i jako ih je to veselilo tako da mi idemo i ove godine
XCitiraj:
sofke prvotno napisa
Mi smo bili u nedjelju u Krašu. Tinac ( a i mi s njim) se super proveli. Za 50 kuna kupili smo manji dar i druženje s Djedom Mrazom. Teta fotograf je stalno kružila okolo, fotkala klince i odmah printala fotke van i stavljala ih na pano. MM užicao malo više od jednog fotkanja tak da smo doma došli s 4 fotke. Mađioničari su nam je bili super, predstava Audicija malo čudna jer su glasovi nasnimljeni pa se T. čudio tko to priča :mrgreen: . Za nastup Franke bla, bla jednokratne nova-tv zvijezdice i Tine i Nikše :smajlićkojiriiiiiiiiiga: NE mogu nikako skužiti zašto takvi gosti na predstavi za manje klince (jer eto baš su nas oni imali prilike "zabavljati" prošle godine na Trešnjevačkima). Ono, baš je super kad neke kvazi stars s pozornice urlaju oh, oh mazi me , oh baš smo se ovo i ono, daj, mi daj. Ma, ono baš prikladni tekstovi za klince te dobi. I kako čudno Tina i Nikša otpjevali baš iste stvari ko i lani :roll: .
Mi smo zadovoljni. T. jer je popričao sa svakim likom iz Životinjskog (a to nam je baš špica otkad imaju ta jaja) i što s malo podružio s Djedicom. Dobili smo i dva bedža odmah na ulazu za trajniju uspomenu.
[quote="iki"][quote="sofke"]kao prvo, Nikša izgleda ko utjerivač dugova..ćelav, cvike, kožna jakna :mrgreen:
ma slatki je ko bombon :mrgreen:
slazem se. zato mi ne idemo :mrgreen:Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Copy-paste s http://www.foto-studio-time.hr/
Fotografiranje u krilu Djeda Mraza
Pozivamo Vas na već tradicionalno poklon fotografiranje s Djedicom. Obradujte klince i dovedite ih 11. 12. 2008. u naš studio u Krapinskoj 5 (Zagreb) ili dan kasnije 12. 12. 2008. u Zagrebačkoj 1(Dugo Selo) u vremenu od 16:00 do 19:00 sati. Kako bi se dugo sjećali druženja s Djedicom studio Time Vam fotografije s Djeda Mrazom poklanja. Fotografirati se mogu svi bez obzira na godine.
Dobrodošli!!!
u cc1 je organizirano druženje djece i djeda mraza. do nedjelje 14.12. patuljak prima djecu na dogovor za slikanje , a od ponedjeljka kreće DM. sve je besplatno, klinci se slikaju s djedicom i dobiju poklon od TL i o2p.
Kućica j ispred spara i krasna je, moji su se dečki oduševili.
kakva kučica nisam niš vidjela.Citiraj:
babyboys prvotno napisa
Kakav poklonček neku sitnicu?
pa tamo di su im i inače ta neka događanja, ispred interšpara.
ima kućica s dvorištem u kojem je hrpa onih životinja na baterije, a u kućici je glavni patuljak koji zapiše dijete za termin, dobije se pozivnica s imenom i prezimenom djtea, u dogovoreni termin sjedne DM u krilo, popriča s njim, slika se i dobije poklon. slike su odma gotove.
ne znam kakav je poklon, znam samo da ga sponzorira TL i O2P.
obzirom da je besplatno, sigurno nije ogroman, ali djeca se vesele.
vidla sam na onom nekom plakatu i da One 2 Play organizira 27.12 novoodišnji tulum za klince, ali se za to nisam detaljnije raspitivala.
ako se ne varam, ovaj mjuzikl se nigdje ne spominje, pa evo možda nekome bude interesantnoCitiraj:
gitulja prvotno napisa
http://www.lisinski.hr/PokaziDatum.asp?datum=8.12.2008
mi idemo 21.12. u 10h, s obzirom da je većima datuma radni dan ovaj mi je nekako bio najbolji
Evo tu piše o događanjima u CC1:
http://www.citycenterone.com/events/
babyboys, jeste se za Djeda Božićnkaka zapisali i za mlađeg (s obzirom da piše da je to za klince 4 - 10 godina)?
jesmo, patuljkica nas je pitala hoće li se zajedno slikati ili svaki posebno, mi smo rekli skupa, pa su ih stavili na istu pozivnicu.Citiraj:
Dalm@ prvotno napisa
a inače, bilo je puno djece mlađe od četiri godine koje su bez problema primili.
ovaj mjuzikl u tvornici je fora , ali mi je malo too much karta 40 kn po osobi.
Inače, bili smo u firmi kod mm na predstavi " što nedostaje djedici mrazovskom?" i mogu vam reč da je genijalna.
oni sad gostuju po svuda. možda ih se negdje da uloviti.
:oops: sad sam vidla da je ta predstava sutra u cc1
sad vidim da su dva mjuzikla u igri, jedan u Tvornici i jedan u LisinskomCitiraj:
babyboys prvotno napisa
mi idemo na ovaj u Lisinskom i teta na blagajni je rekla da dijete može u krilo, tako da smo kupili jednu kartu za 35 kn
Par pitanja
Jel u garderobi bude uvijek dovoljno mjesta ili nakon nekog vremenea se napuni?
Ti pokloni što dijeli DM, gdje se kupuju, jel tamo kada se dođe n licu mjesta?
Ima više različitih poklona...?
Hvala na odgovorima :love:
U kojem je to šparu?Citiraj:
babyboys prvotno napisa
Za ove koji su bili u Krasu, je li istaknuto vrijeme pocetka programa (recimo u 10:00) pocetak predstave, pa treba doci ranije ako hoces vidjeti i ostale stvari, ili bas pocetak svih tih dogadjanja (a predstava pocne u 10: 30 npr)?
Dakle, da dodjemo ranije od onoga sto pise na karti ili ne? :)
Zna li netko više o ovome?Citiraj:
babyboys prvotno napisa
paws, to ti je fešta za doček Nove 2009, počinje u 17h. Ne piše ništa detaljnije.
Međutim, doći do CC1 i boraviti u istom postaje ekstreman sport.
Pogotovo u vrijeme termina za koji nas je teta patuljičica zapisala.
Da bar ima više Mullera...
Manji centri su možda ipak bolje rješenje.
Žao mi je što nismo stigli do Branimir centra; navodno je danas Profil imao predstavu Ježeva kućica.
Mi smo bili na Mliječnom putu danas u Tvornici, predstava je zgodna, Karlo se oduševio, puno se pleše na raznu muziku, nismo požalili 40 kn, kako je Dukatino sponzor dobili smo na kraju pedstave poklon paket a i može se donjeti još zasebno i svoj paket pa DM proziva djecu i to im još daruje.
Mi smo danas bili na Klincima s Ribnjaka, bilo je zgodno, djeca su cupkala i pjevušila, ali ja moram priznati da sam više gledala kako se hostese muče da s pozornice skinu djecu kojoj tamo nije mjesto nego što sam pratila sam koncert. Mislim da su cure prošle jedno 10-15 puta u tih sat i pol koncerta, i sam Fodor je nekoliko puta zamolio da se djeca ne penju na pozornicu, i niš'! Ja sam se cijelo vrijeme pitala gdje su roditelji te djece i kako to da nekome nije dovoljno jednom reći da shvati (tu ne mislim na djecu nego na pojedine roditelje koji su zajedno s manjim klincima sjedili na rubu pozornice)??? Mi smo bili gore i sve smo super vidjeli, ali ne znam kako je bilo onima koji su sjedili u prvim redovima i gledali leđa djece koja su se poslagala po rubu pozornice? Baš sam se bila iznervirala :mrgreen:
mi smo imali bogati program za prosinac, ali vec dva izlaska (orašar i kraševa slatka bajka) propala zbog upale uha i grla!! :/
Mi smo isto nedavno gledali Mliječni put. Ples je bio odličan, a L. je najviše uživala u akrobatima.
Jedino mi se nije svidjelo to što je i Dukatino bio dio predstave :roll:.
Mislim da bi dovoljno bilo da je došao na kraju s Djedom Mrazom, a ne kao dio priče. Nekako mi je nakon toga ostao gorak okus u ustima i požalila sam što smo otišle.
Mi smo od prosinačkih događanja odabrali današnje Klince s ribnjaka, djedmrazovskog Antuntuna u MS i novog Pinocchia u ZKL-u . Naravno uz šetnje gradom i slučajna događanja. Nekako mi se čini previše bombardirati djecu s bezbrojnim djedicama, a i sve te masovke po shopping centrima su mi malo :/ .
Inače za Pinocchia ima još dosta karata tko je zainteresiran, premijera je koncem mjeseca.
Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Potpisujem. Ovaj drugi dio. ;)
A komentar na koncert klinaca s ribnjaka - malome su bili preglasni - njemu koji obozava glazbu slusati jako glasno (znaci da je fakat bilo preglasno) i pjesme su mi nekak za malo starije klince - mislim skolarce vise (mozda zato sto inace slusamo Zg.malisane), a atmosfera u dvorani mi je bila tak-tak - bez pljeskanja tijekom pjevanja, djeca se nisu nesto previse rasplesala - tako da bez obzira na cudne goste koje svake godine zg. malisani pozovu, ipak su mi bolji od klinaca s ribnjaka. Mozda subjektivno.