Ja se seksam čim se prihvatim seksa. :mrgreen:Citiraj:
Bambi prvotno napisa
Printable View
Ja se seksam čim se prihvatim seksa. :mrgreen:Citiraj:
Bambi prvotno napisa
ja sam krenula na trbušni :oops: , bez nagovora na forumu, odvela me prijateljica.
sad se još gluplje osjećam jer em ništa ne mogu, em se stalno gledam u onom velikom ogledalu, točno iza instruktorice tanka struka, 20 godina i 60 kila na 175 visine.
nije da baš pomaže :/
osim toga, uvijek jurim nakon posla pa imam prljavu kosu, frizuru kao što se dalo iščitati, nemam i nije da čini čuda mom (ne)samopouzdanju.
ali da se zna, idem dvaput tjedno na trbušni. mujice, imam ti ja novo sjenilo ako trebaš :mrgreen:
evo ga meni radi trbuh sve u 16 od smijeha :lol:
:lol: :lol: :lol:
Bome i meni!!!
Uh što mrzim kad me nema koji dan pa se nagomila toliko postova, a ja stara i ćorava da to pročitam. I spora i debela i ružna.
ja cu totalno nekorekto a iskreno odgovoriti na prvo pitanje - jedem, kad sam jako down ili jako high ja jedem - slatko i cokoladno po mogucnosti :mrgreen:
i meni se tresu trbusni misici od ovog topika, a koja sam ja kukulele faca je i primjer da sam jucer odlucila vjezbati, a istog se sjetila danas ujutro - znala sam da sam nesto zaboravila, ali sto :lol:
idem danas na jedan rodj. i citam jedan supertruper savjet za neprejedavanje na takvim mjestima - uzmite casu i krecite se sto vise, kad vas ponude uzmite najmanji moguci kanape ili kolacic i drzite ga cijelu vecer (valjda da ti ne nude vise) ... jedini je zez sto su nasa slavlja za stolom, ono ne krecemo se nego sjednemo, a ja ionako uzmem uvijek samo jedan kolacic (od svake vrste :mrgreen: )
Ja plešem trbušni od kad znam za sebe i to jedan od rijetkih koje još mogu jer ne zahtjeva naskakivanja na zglobove. I iskreno to baš je ples za oble, dakle ti trzajevi su osmišljeni da pokrenu val (u mom slučaju tsunami 8) ). Meni koja sam od djetinjstva gledala prave plesačice trbušnog ove tvigi moderne verzije su mi bile :?
Poanta je bila da svi bez gipsa fakat nek idu s veseljem na trbušni, a ako je puno tvigica - pokažite im kak to treba izgledati 8)
Aha. Ja obično svakim guzom zakrčim po pladanj, da budem sigurna da mi nitko neće oteti ni mrvu. "Da najmanji kanape"... svašta. I kako ti to misliš jedan?Citiraj:
flower prvotno napisa
A ma meni na takvim manifestacijama (rođ., svadbe, ..., ) muž kaže " ah vidi sendviča, idi stani tamo do stola da te lako poslje nađem" i on ode pozdravit ekipu. :oops:
Ako ćemo iskreno ja sam vodila onaj dnevnik prehrane koji svi dr. preporučuju i ispostavilo se da jedem više kad sam umorna ili ne izađem iz kuće neračunam čitanje knjige u parku i jednu ledenu babu koju mi klinci dozvole, što uključuje i manjak kretanja. A dana kad se krećem i jedem normalno je još uvijek manje nego ovih drugih. Najgore je što kad su oboje konačno u vrtiću onda meni sjedne neko prevođenje ili pisanje s rokovima pa jedino što radim je istezanje da mi kičma ne otpadne. Ipak stvari idu nabolje. samo jako sporo. Kaj se tiče osjećanja mi smo si uvijek napeti i guba poslije super večerice, izlaska van, kad smo sređeni i tak smo si fora, ali do sad je takvih zajedničkih izlazaka bez djece bilo onak svakih par mjeseci jedan. Tak da se čovjek stvarno mora potruditi da se sjeti kak to ono ide. Ali puno češće od toga, ne znam kak :/ Obično ja odem na premjeru, MM zaspi s djecom, ja vidim da nije sredio kuhinju pa se primim toga i ak me ne ulovi na vratima već smo svi u istom rapoloženju. Tak da nije to do kila. Nego brate mili nemaš kad iskopčat sve te neatraktivne čipove iz glave.
definitivno, najlakše je početi od pranja kose, ako treba svaki dan. nema gore stvari od nefrizure, to je sigurno, provjereno. najjadnije se osjećam ako imam masnu kosu. :/
meni to nikad nije smetalo. :/ nazalost.Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Ajme, meni se najteže natjerat prat kosu. Kako i ne bi, kad je do pola leđa, i ima je brdo. :/ Srećom, ne masti se, pa može duuugo. :mrgreen:
Ja da perem kosu svaki dan imala bi račun od fena bar 500 kn i vjerojatno je sušenje sve što bih radila. Ja predlažem malo dekorativne šminke ujutro i već si sam sebi bilji i ljepši.
Digneš se pola sata prije, opereš zube, kremica, kap pudera, maskara, labello. I to je to. I već sam si super. To mi je za dane kad ne radim, i za one koje ne vole šminku.
Kad radim i fasada je deblja.
pola sata ranije od čega?Citiraj:
nenaa prvotno napisa
zaspimo tek negdje iza 6 :roll:
i tko bi je navečer skidao?
A tko je skida? Ja sam teški kampanjac po tom pitanju, a i nije ti puder više na tebi u 20.00 navečer kao ujutro.
Ja se svako jutro dižem u 6.00 umjesto u 6.30 I nemoj mi reći da ti tih 30 min. baš ovisi o tome da li ćeš taj dan funkcionirati ili padati u nesvjest.
Ok i zaspiš kasno. I ja. Negdje iza ponoći. I nije lako i fali, ali tih 30 min. za sebe. Kako ono ide "jer ja to zaslužujem ".
Ja samo kažem da je to moja alternativa umjesto pranja kose i da me to čini sretnijom, diže mi samopouzdanj, i zadovoljnijom. Tko ne želi ne mora.
Svatko zna za sebe.
blago tebi.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
kodno ime: Tri Pera :roll:
ja još imam i jadnu kosu. nekad je bila plava, a sad je posivjela. ma užas. a kad je pustim, onda ko metlica.
Meni je najbolji lift za raspoloženje ljepi prostor. Kad ne znam kaj ni kud, obučem djecu onak po austrijski kao za orašara (i sebe, pa ako sretnem bivše jabučare ili ekpu s adu vidim poglede :roll: ) i u muzej. Uopće nije bitno da pogledamo cijelu izložbu, meni dosta foaje :lol: Arheološki smo uspjeli cijeli i nismo ništa razbili Onak da se osjećam čovjek, a ne masna tipkačica i peračica. Onda imam volje i friz napravit - inače hodam kao gorgona po stanu. Druge opcije za vraćanje samopouzdanja su mi knjižnice zbog tišine i dućani s namještajem i teničkom robom zna se zbog čega. Jedino tamo možeš muško pet puta poslati da ti nešto donese, a da ne prigovori nešto.
A kad zbog gro razloga ne mrem nikam ili mi je totalnu čušpajz u glavi ja sam među frendicama poznata kao ona koja se vozi po obilaznici. To se ja igram da idem na put. Nemojte nikom reći ;)
ja se ne bih dignula ranije ujutro ni za sva blaga svijeta. al zato perem kosu svaki dan. :mrgreen:
dobro, kratka je i za frizuru mi treba najviše deset minuta. :/
al' dok nisam radila, na porodiljnom, znala sam preskočiti i čak bi me odlazak u park, s masnom kosom, znao deprimirati. a kad se dignem ujutro iz kreveta, kosa mi liči na sve samo ne na nešto makar i malo pristojno. :/
za našminkat se ujutro ne treba pola sata, meni sve skupa traje 15 min, tako da...ima nade ;)
:lol:Citiraj:
pikula prvotno napisa
a ovo za vožnju je i moja taktika. Kad pucam po šavovima sjednem u auto, nabijem muziku i vozim besciljno. To pomaže. a može se i masne kose, u pidžami, sa pivska-boca-cvikerima, u mucastim papučama itd :)
ja ne mrzim prati kosu svaki dan, ali je mrzim prati ujutro
a kad imaš kratku, nekad nema druge
inače, toliko je suha da nikad nije masna :mrgreen:
jesam to sročila
Ma i meni, nego u tih 30. min sam strpala sve, od budilice do izlaza iz kuće ako treba. A ako ne za 25 min. od budilice već kuham kavicu. mirisna i zgodna sama sebi. Skromno ili ne. To baš radim da si budem lijepa ujutro. Izvlačim na sebi ono najbolje.Citiraj:
anima prvotno napisa
Probaj prati moju - eno je tamo, probija se ispod struka. Al' izdrzi, Yasmin sredio masnocu...Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Tko je ono spominjao stol i hranu.. flower, mislim? A da trcis oko stola? Em sto se kalorije tope od trcanja, em ce se topiti i od odgovaranja na pitanja onih koji ce i dalje sjediti.... :lol:
Ma ja se nemam volje sređivati, ako ću se kretati u krugu sto metara cijeli dan. Malo mi je to spooky. Osjećam se kao diva filmu sunset bulevar. To me još više spusti kad se tak uredim i od-uredim, a nitko osim mesara me nije vidio.
e, vidiš...Citiraj:
nenaa prvotno napisa
od svih katastrofa koje sam u životu napravila, neskidanje šminke nije bila jedna od njih.
da dođem kuću navečer u 11, ili u 3 ili kad je već svanulo, ima da se temeljito šminka skine.
uostalom, ne pomaže meni šminka.
možda neki face-lifting :/
ili extreme make over...
potpis.Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks. :nope:
molimo mršave, zgodne i mlade da napuste topic.Citiraj:
mama courage prvotno napisa
:P
veliki veliki potpis.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ja je skoro nikada ne skinem nego se budim sa crnim podočnjacima i još sam živa.
Ne mogu si pomoći. To mi je velika mana. I niti je ne pokušavam popraviti. Važnije mi je da sam svaki dan otuširana i čista i da ne mirišim na ručak koji sam taj dan kuhala.
E kad namirišim kod mame u ambulanti u čekaoni dinstani luk, e pa stvarno...
:lol:Citiraj:
pikula prvotno napisa
a čuj, bome moj bivši mesar nije nipošto za odbaciti. mlad, zgodan, simpatičan. i onda ode - zatvorio mesnicu, iznajmio prostor za sportsku kladionicu i otvorio birc. :/
eto, sad sam ga se sjetila, a mogla sam o njemu i na onome o idealnima :mrgreen:
ja sam valjda, sudeći po ovom što pišete crna ovca, sređujem se sve u 16, treba mi minimalno jedan sat, a to uključuje ubacivanje leća za koje mi treba nekad više vremena ak ne pogodim otprve.
ja si furam film krize srednjih godina, tipa; još je malo ostalo do starosti idem uživat u svom izgledu i tome se dosta posvećujem.
kad navečer potrpam klince u krpe, skoknem na 2 sata do teretane koja radi do pol 11, a vikendom skoknem do bazena i tako se gipko i mladenački osjećam za poluuuuuudit.
a onda mi dođu babe iz vrtića mojih godina i vele; ja kad tebe vidim tak se ubediram, kak ti s troje djece tak dobro izgledaš, onda je počnem svoju priču; teretana, plivanje...bla bla, a one samo odmahnu rukom u stilu nemam ja vremena...
Tako nekako i ja. Puno radim na sebi i nekako me to usrećuje. Pazim na detalje i baš mi je to super.Citiraj:
Bambi prvotno napisa
a ima i leonisa neku priču o mesaruCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
adio mare o poslovođi
ima i raznih šofera itd itd :mrgreen:
Ne dirajte mi šofere.
svaka čast :naklon:Citiraj:
Bambi prvotno napisa
meni se ne da izlazit po ovoj zimi ovako kasno :/, ali čini se kao jedina opcija.
ti se šališ, jelda?Citiraj:
Bambi prvotno napisa
bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks. :nope:[/quote]
ti ne gledaš seriju "kućanice"
sve zgodne i poželjne
nisam predložila seks samo su me navele na to
a ja samo perem kosu. :lol:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Bravo!!!