Ja cekam 06.05. :mrgreen:
Printable View
Ja cekam 06.05. :mrgreen:
...Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
držim ti fige....to ti je jedan super dan... za super betu... :love:
Tikice za tebe puno :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
I ja čekam 06.05......u međuvremenu se ništa ne događa, osim što nestrpljivost raste!
Grrrr, kako mrzim čekanje!
tikica_69, kofer~~~~~~~~~~~~~~~~~~za 06.05
nina1~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
mi smo vikend ß 09.05 pa čemo odgoditi do 11.05 :mrgreen:
ispravka imamo dvije blastice na čekanju
ona morula se razvila u blasticu :D
škicam redovito na vinogradsku. sigurno nas ima više koje prate kako se situacija razvija tamo.
tisa to su očito bile krasne stanice. bravo! :D :D :D a ostalih 6 odlikaša se prestalo dijeliti?
thegirl jesi našla smještaj?
thaia28 ~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnjak :*
svima :love:
Da i ja podnesem izvještaj: danas bila na folikulometriji (dr. napisao nekakvih 11 brojeva, to je valjda 11 folikula :? )
Aspiracija u utorak, na moj rođkas!
pinkybunny, super brojčica! ~~~~~~~~~ za najmanje toliko lijepih stanica
ništa od našeg prirodnjaka, stvorila se neka zlić cista i pomrsila nam planove :x sljedeći ciklus novi pokušaj
jelena da onih 6 se nažalost prestalo dijeliti ostala dva eskima
pinkbunny~~~~~~~~~to je to 11 folikula=11 JS :D za utorak
thaia28~~~~~~~~~~puno za novi pokušaj :love:
tisa, meni je 4 blastice sci-fi, tako da stvarno imaš razloga za :D samo sam znatiželjna.
thaia28 :( ~~~~~~~~~~~~ za idući ciklus. ja sam na SD u prirodnjaku imala folikul koji se probio između dvije ciste i bio kao osmica i bila je stanica unutra, ali se nije oplodila na žalost... ne kužim kad je cista problem da se odustaje, a kada nije...
Tisa ja polažem sve nade u tebe. Ako ima zainteresiranih, otvaram i kladionicu hahaha! Joooj koliko vas je još ću ja na kraju morat čekat red kad na jesen krenem haha!
Teško je razlikovati cistu od folikula ako je veličina cca do 24 mm, tek po punktiranju se sazna. U prirodnjacima, kada dođe do stvaranja folikularne ciste najčešće niti nema drugog folikula u kojem bi eventualno bile stanice, jer u pravilu samo jedan folikul se izdvaja kao dominantni.Citiraj:
Jelena prvotno napisa
Ovaj put odluka o odustajanju bila je moja - poučena prijašnjim iskustvom prebrzi rast folikula najčešće znači da se radi o cističnoj tvorevini.
thaia, bas sam tu situaciju ja imala u prethodnom ciklusu :(
Ja nemam prvi puta u zivotu bas nikakve simptome nakon transfera evo danas 7dpt :mrgreen:
Jos doprije dva dana me sve i svukud propikavalo i sad se sve umirilo :)
tikica ~~~~~~~~~ da je to dobar znak :*
thaia, je i meni su gledali što bi moglo biti folikul od svega toga, imaš pravo. ~~~~~~~~~~ tebi za idući put
i ja se kladim na tisu ;)
Vidim da vam još nisu zakačili temu gore. :roll:
Sretno curke! ;)
Bok cure. _I ja već jako dugo pokušavam, uglavnom, nakon Petrove, SD i Vilia završih u Vinogradskoj. Bila sam prvi put 23. 3., ali imala sam sve stare nalaze jer sam imala pauzu. poslao me na obradu i MM da bi znao kako me stimulirati, napisao priprema za IVF/ICSI.
nalazi došli i ispostavilo se da imam loše hormone, recimo da mi e estradiol jako nizak. Ispod svake donje granice.
Sad bi trebala ići na kontrolu, a neznam kak budem dobila slobodan dan.
Nadam se da će se sad odlučiti za stimulaciju ili dati kakvu terapiju, nemam pojma. A najviše se nadam da će mi dati upute za drugi ciklus, makar stimulirani da si sama platim lijekove iako još imam šansu 2 puta besplatno.
Pozdrav svima
vinalina, sretno :D
thaia28 baš nemaš sreće :( . Ali kad jednom bude dobra js nadam se da će uspjeh biti potpun. I kod mene ovaj puta sve nekako prebrzo pa očekujem sličan ishod.
Pomalo se osjećam vaša jer sam u Pol. IVF često bila u rukama dr. T. :)
Hej cure jel planira ko u postupak 6 mj. ???
Ako beta ne bude po mom cefu ovaj put, ja :mrgreen:
već sam napisala na odbrojavanju ali malo dignem temu od danas sam pikalica.... :D :D :D
evo da se i ja javim : jedan neuspješan IVF /ICSI , idući planiran u 6. mjesecu.pratim vas već neko vrijeme,i mislim da sve zaslužujemo uspjeh!
dobro došla tlukaci5
naravno da zaslužujemo...
gdje si bila na icsi-u ...?
nina1, bravo :D
tlukaci5 - dobrodosla :*
U drugom mjesecu bila u vinogradskoj kod dr. Tomića, dojmovi što se tiče doktora i sestara sve naj,naj...
prije toga jedna odrađena inseminacija kod dr. Kuna,neuspješno.
nadam se da će ovaj put biti dobitno. :)
Moramo se upoznat kad krenem u postupak da ispijamo kave :)))
naravno :DCitiraj:
thegirl25 prvotno napisa
nadam se da će moderatorice ubrzo staviti ovaj topis tamo gdje i treba bitiCitiraj:
Vali prvotno napisa
drago mi je da nam se javljaju nove cure s Vinogradske, želim vam dobrodošlicu na forum i još vam više želim da se čim prije preselite na trudnički pdf :)
tikice, baš si mi često u mislima, iodbrojavam s tobom.. još sitno :) :heart:
trebala bi izvaditi progesteron 21dc, ali si nekako razmišljam ima li smisla obzirom na cistu :/
TNX thaia :*
Da...nikako da je zalijepe gore, kao da protestiraju :/
I ja se svim srcem nadam da krećem u 6.
SRETNO :*
thaia28, i ja sam po nalogu prof. Š. vadila progesteron kad je vidio da imam cistu...Možda dr. želi biti siguran da se stvarno radi o cisti, ne znam, uglavnom meni je progesteron tada bio prenizak.
Da malo podignem.
Ja danas obavila punkciju, imamo 7 js i nadamo se dobrom tulumu u labu (ipak mi je danas rođkas, pa da barem netko tulumari jer ja sam u banani).
Sutra zovem da vidim kad je ET.
tikica69, Tisa, kofer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne beturine
svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za šta vam treba.
pinkbunny :D :D :D za sedmicu !!!!
joj blago svima vama koje ste bile već na punkciji... ja nikako da dočekam, dani idu spoooro .....
evo, curke, ja sam ista ona supatnica sa Kinki.
Nakon 12 js, oplodilo se 9, a na kraju su mi ostale samo 3 morule i to su mi vratili. Nisu se dalje razvijale, beta nula.
Do jeseni je stvarno stoljeće..
Sve same pohvale onima tamo u Vinogradskoj, osjećala sam se tako dobro tamo.
Kinkušo moja, hvala ti što si bila tamo
petra30 :taps:
pinkbunny sretan rođendan!!!! Što drugo mogu tvoje jajne stanice na današnji dan, nego tulumariti ?! Vibriram (kak se rade vibre?) da bude sedam blastica.
petra30 :love2: žao mi je!
tikica 69 :love: hrabro sutra
ej petra30Citiraj:
petra30 prvotno napisa
pa ti i tm imate istu dijagnozu ko i mm i ja .... kaj sam ja to znala ili sam već zaboravila :?
sve će biti ok :love:
pinkbunny~~~~~~~~~~~~~za super tulum
petra30~~~~~~~~~~ :love2:
tikica_69~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku ß
nina1~~~~~~~~da brzo prođu dani
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
hej cure ako slučano netko zna bila bih mu zahvalna, jel postoji neki jeftin smještaj blizu Vinogradske ??? Ili u blizini, neznam uopće na koji način bi saznala....
Hvala punoooo