Re: Do kad mi vrijedi staro rješenje?
Citiraj:
Sofija prvotno napisa
Rješenje koj eimaš ti je izdao centar ili HZZO?
Tako piše u rješenju centra za socijalnu skrb!
da li to vrijedi ili da čekam dok mi se po novom ne javi HZZO?[/quote]
Vrijedi ti staro rješenje CZSR dok ti ne istekne, prema onome što piše u rješenju do kada vrijedi: ako piše npr. "vrijedi do treće godine života djeteta"- vrijedi ti do dan prije 3. rođendana, ako npr. piše "do kontrolnog vještačenja koje se predviđa u npr. listopadu 2009", vrijedi ti do zadnjeg dana u mjesecu u kojem je predviđeno vještačenje.[/quote]
Evo sam pronašla rješenje.
piše da će se kontrolno vještačenej provesti u siječnju 2010.godine.
Dakle oni će meni poslat obavijest ili se ja moram njima javiti?
i kakva je procedura?
Re: Do kad mi vrijedi staro rješenje?
Citiraj:
Sofija prvotno napisa
Mislim da je ovo i poslodavcima totalna bedastoća da ga se takorekuć preko noći obavijesti da mu se netko nakon npr. 2 ili 5 godina vraća na posao! SUTRA!
bas to!
HZZO ne izdaje Rješenja niti "Nalaz i mišljenje"
HZZO sada samo šalje obavijest da je odobreno produljenje dopusta/SRV. Rješenja ne pišu i ne izdaju "Jer bi im to bilo previše posla pisati 2000 rješenja (godišnje! sic!)" Citirala voditelja pravne službe u Klovićevoj. Išla sam tamo jučer osobno. Što sad? Kako s tom "Obavijesti" upisati uvećanu poreznu olakšicu?? Kako u vrtiću dobiti manju grupu za dijete. Gore navedeni gospodin reče da to ne zna. "Samo su s Mirovinskim dogovorili da njihove Obavijesti priznaju kao punovažni dokument za DD"