Znači, to se može nadograđivati i mijenjati? Zato se zove flexi? :žarulja:
Printable View
Znači, to se može nadograđivati i mijenjati? Zato se zove flexi? :žarulja:
Molim, nemojte se smijati postu.
Dakle, uredili bismo maleckinu sobu i srećem se s nekoliko problema.
Problem je što je soba mala i u potkrovlju pa treba pametno iskoristiti svaki centimetar.
Drugi problem je što nisam likovno kreativna. Jedino što znam je otprilike što bih u tu sobu stavila (ugradbeni ormar, krevet, prostor za igranje...)
Palo mi je na pamet angažirati stručnu osobu ...hm, dalje ne znam čak ni pitati... Kako se zove ta stručna osoba, je li to dizajner interijera? Što od nje mogu očekivati, neki nacrt sobe ili konkretne prijedloge za uređivanje? Koliko košta takva usluga, okvirno?
Je li netko od vas imao slično iskustvo?
dakle, ta stručna osoba dođe u prostor i ćuje tvoje želje
izmjeri prostor
nacrta tlocrt i poglede prema kolima stolar to izrađuje
riješi dizajnerski, da izgleda što ljepše
iskoristi svaki centimetar prostora, ako je sposobna :-)
za cijenu ti ne znam ovako reći
svatko radi drugačije
netko po prostoriji, netko po kvadratu, netko za postotak od cijene sobe...
da, tražiš dizajnera interijera/arhitektu
a ima i jako bistrih i dobrih stolara koji bi možda znali kako treba
Interesuje me da li neko ima Flexa pisaći sto i ako da, kakvi su utisci? Mi smo danas bili u Kiki da ga vidimo, i sve je super osim što onaj mehanizam za podizanje nagiba ne funkcioniše baš najbolje.
Imamo ga mi. Koristen je tek par mjeseci, za sad je sve ok. Obavezno uzmi onu zastitnu plastiku jer je drvo skroz mekano.
Ako kupujes u kiki, tamo imas jos neki popust uz HAKovu karticu.
gdje ima tih plastika?
Ceka se oko 4 tjedna. Kad smo uzimali, u lesnini je bila nesto jeftinija, ali s HAK karticom ispadne ista cijena i u Kiki.
Bibai, jeste li vi s tom plastikom-gumom dobili i nesto za ugurati u one utore da ta plastika ne klizi dok se ploca nakosi?
mi nemamo flexu
mislila sam da ima plastika da se nabavi onako, bez obzira na flexu
Hvala na odgovoru!
Interesuje me još i cena u Hrvatskoj. Mi smo sad u Austriji i tu je cena 188 evra, plus 41 za zaštitnu foliju. Sve mi je to preskupo, ali je ovde još skuplje ako sto pravi stolar.
Mi smo inače, kupili već ranije zaštitnu foliju u Ikei, doduše manjih dimenzija, ali je cena svega 5 evra.
Evo link za zaštitnu foliju iz Ikee.
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/66703500/
Potrzim popodne racun pa ti napisem.
Stol u kiki 1 400 kn bez popusta, folija u lesnini 250 kn. To ti je bilo prije 5 mjeseci.
U Kiki se isto može kupiti samo ta folija