I ja sam tu :bye: lista ide sutra
andrejaaa :D :D za :saint: :saint:
PAM, Ana- :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
bernandette :(
Printable View
I ja sam tu :bye: lista ide sutra
andrejaaa :D :D za :saint: :saint:
PAM, Ana- :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
bernandette :(
cure eto ja sam nešto uranila...ne mogu više spavati a i klinac se javlja da je isto budan pa zato pridružite se :coffee:
Taman htjela razbuditi ekipu s mirišljavom kavicom kad me iznenadi doričina fiiina jutarnja :coffee:
Čekalice bete ~~~~~~~+
Rujanska ekipa~~~~~~~~~
:heart:
a ja mislila da cu ja mozda biti prva s kavom :lol: :lol:
Dorice, hvala za kavu. Svim ostalima dobro jutro i ugodan dan..
dobro jutro :*
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Dobro jutro! :)
Malo sam se sabrala nakon godišnjeg pa se javljam!
Cestitam friskim ljetnim trudnicama, thaia28 i andrejaaa, juhuuu!!! :D
~~~~~~~~~~~~~~~~ rijetkim curama u postupcima!
dorice hvala za kavu i moj Vedran Lupko je jutros počeo s aktivnostima (tako je nepredvidiv, nekad ga nema gotoov čitav dan do navečer)
i dora mislim da je dizajn isti, samo su neke male tehničke različitosti, iako toga nisam bila svjesna kad sam ih kupovalaveć kasnije kod kuće pa sam išla prpvjeriti na enyne fotke
amyx želim vam trio fantastikus u Zaprešiću
vidim jutros dosta pretedenata za kuhanje kave pa posebne pozdrave šaljem i njima Kaduana i tiki_a
danas se u pravoslavnoj tradiciji slavi blagdan Sv. Preobraženja i ja sam ga posvetila molitvi da ova naša nastojanja uspiju i da da dođe do temeljite preobrazbe sramotnog zakona o MPO-u
puno ti hvala........ :*Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
dorica,thanx na kavici! I moja curica je kao mala loptica-skočica budna već od 5,ima je na sve strane!Kako mi je to sve slatko,uživam u svakom njenom pokretu,mazimo se,pričamo i imam osjećaj da kad čuje moj glas se umiri.To su najljepša buđenja,ma koliko rano bila,a velika sam spavalica :P
sretna35,baš ćete biti fensi-šmensi sa takvim kolicima!Meni su posebna! :love:
sretna35 :heart: :*
tiki_a, kadauna, zo, vali, sretna35, i dora :bye: he he :lol:
nakon sati i pol sam nešto pojela i zaspala u boravku :lol: ...sad sam se probudila...idem ja popiti ostatak kave :lol:
:coffee:
Jutreko, cure! ja nikako da se razbudim... zato super godi kafica ;)
ljubim vas sve redom, posebno njezne puse idu nasim novopecenim mamama, uzivajte sa svojim pilicima!
jutros posebne vibrrrrrrrrrrre saljem nasoj Martinici, nek nam se vrati s najboljim vijestima iz dezele!
saljem pregrst zagrljaja, pusa i vibrrrrrrrrrrrrrrrrrica svim curicama, nek vas prati sreca sta god radile! :heart:
Kolektivni pozdravi curkama. :bye:
A ja sam se rano digla zbog vađenja krvi i sad opet lagano u spavanac, jedva gledam... baš je lijepo biti T, odmaraš kad god ti odgovara 8)
pozdrav svima :bye:
andrejaaa, baš su me razveselili tvoji dulići - preeekrasno :zaljubljen:
bernadette, žao mi je :love2:
svim trudnicama i mamama veeelika :* , a curama koje čekaju na postupke želim da ih iznenade malena čuda - treba u njih vjerovati jer stvarno se događaju :love: :heart: :heart:
meni je svaku noć tulum jer su mi tada mučnine najgore i ne mogu spavati..
dorice, andream ma super je biti doma i spavati u ritmu koji ti najviše odgovara, red spavanja, red hranjenja, red kavice pa tako opet ispočetka :lol: :D :lol: :D
Curke... nemojte da postanem ljubomorna....
Neki niti na godišnji nisu mogli.
Sve vas :love: :*
Jučer navečer sam maštala kak bi bilo imati dvojčeke.... a mašta može svašta. 8)
Evo i nas troje malo dok ne pohvatamo sve svima ~~~~~~~~~~~ za sve sta vam treba, a posebne nasim ranojutarnjim trudnicama i mamicama
andrejaaa čestitke na :saint: :saint:
evo i mi se pridruzujemo biranju kolica,izabrali smo jedna slatka dupla sad samo treba ici po njih
e da ne zaboravimo mi vam jako lijepo napredujemo i danas smo 26+2 i imamo 1100 g u 2 tjedna smo dobili 300 gr
ajme zisu, pa bravo :D :D :D
Fakat je to jedan od mojih snova, da IVF-om ostanem trudna i to double package :saint: :saint:
Nadam se da ce mi se san sto prije ostvariti.
Draga i mi smo nekad maštali i iskreno jos uvijek mi je sve nestvarno, ne mogu vjerovati da ce ubrzo stici iako me redovno lupkaju pod rebrima, ali ~~~~~~~~~~~~~ iz sveg srca za ostvarenje tvog sna, zato ajd se brzo pripremi s jednim velikim zaletom za skok u jesenski vlakicCitiraj:
Dodirko prvotno napisa
:*
Draga Dodirko, ne brini jer ćeš i ti dočekati takve sretne neradne dane... a mi ćemo po cijelu noć tada bdjeti nad našim anđelekima i nećemo se baš puno naspavati :)Citiraj:
Curke... nemojte da postanem ljubomorna....
Neki niti na godišnji nisu mogli.
Dodirko :love:Citiraj:
andream prvotno napisa
:klap: za napredne curice i moj big boy je prošli tjedan imao 1130Citiraj:
zisu prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za ostvarenje snovaCitiraj:
Kadauna prvotno napisa
andrejaaa mi je jutros skuhala kavu punu trudničkih virusa, sa malo mučnine, pravu kavu, ne virtualnu...pa se nadam da ću se zaraziti...
I vidjela sam njene dvije mrvice na slikici sa UZ :zaljubljen: :zaljubljen:
:*
od mene i naseg sisavca
~~~~~~~~~~ wewa i martina da se vratite trbusaste
svim curama ~~~~~~~~~~a sve sto treba a
:evil: :evil: :evil: Milinoviću i zakonu :evil: :x
dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~za jesenski vlakić :love:
sretna eto sad si me zarazila s kolicima i tako sam znatiželjna a nisam našla takav model na netu pa ću morati nagovoriti M da me odvede tamo pa da pogledamo
zisu a vidim da je i tebe sretna zarazila s kolicima :mrgreen: i bravo za klince :D :D
moj klinac je prošli tj. bio ravno 1 kg
zisu :D i :klap: za tvoje napredne curice!
Baš si mislim...napisat ću da sam ljubomorna kad evo ti Dodirka, prestigla me :lol:Citiraj:
andream prvotno napisa
Evo moram s vama podijeliti sretnu vijest, danas ujutro je naša Nikka rodila carskim rezom malenu curicu, 2400 i 45.
Nadam se da se neće ljutiti što objavljujem sretnu vijest, ona se osjeća dobro i jedva čekamo da nam objavi detalje :D :D :D
Nikka čestitam :D :heart:
nikka čestitam :heart:
nikka čestitam :D :D :D
:shock: :shock: :shock: pa kaj već ? Ko da je nedavno objavila da je trudna...
bas.....skroz sam se iznenadila :shock:Citiraj:
amyx prvotno napisa
Cestitam od srca!!! :D :D :D
nikka čestitam na curki :D :D
čestitajmo nikki i tu
RODILA NIKKA
nikka,čestitke od :heart:
Oooo, nikkica, čestitam :D :D
Nikka, čestitam od :heart: .
Nikka čestitke na malenoj princezi od :heart: .
-------------------------------
ja 83.endo,pcos.(op.endo./07.)
mm 82 sve ok
1.IVF stim VV- bingo
- čekamo blizančeke - term.25.02.2010.
NIKA ČESTITAM :D :D :D