"Duets" - najtoplije preporuke! :klanj:
"The Switch", sa J. Aniston - ostavio me sasvim ravnodusnom, anti-preporuka!
Printable View
"Duets" - najtoplije preporuke! :klanj:
"The Switch", sa J. Aniston - ostavio me sasvim ravnodusnom, anti-preporuka!
gledala u subotu Kraljev govor - FANTASTIČAN!!!
Ovaj vikend odgledala Kraljev govor i The town, moje preporuke, jako dobri filmovi.
"Živ zakopan"- dobar, al mi je falilo malo "soli", da tako kažem.
"Kraljev govor"- super
i da se nadovežem- Angelina je sjajna u filmu "Gia", po meni njoj baš leže takve uloge a daleko je od toga da je možeš zvat' karakterna glumica
Slazem se!
Preporucujem film "Sideways" - odlicna podjela uloga (inace, Paul Giamatti mi je vrhunski glumac!), zanimljiva zivotna prica, prekrasna scenografija.
Primjecujem da se u posudbama iz videoteke vracam nekim vec odgledanim, starijim filmovima koje nisam dugo gledala... Slijedece planiram uzeti filmove "Dogma" i "Gattaca".
Za ljubitelje SF-a preporucujem stari, vrlo stari film "Stargate" - nisam ga vidjela sigurno desetak godina, a sad su ga u razmaku od mjesec dana reprizirali dvaput.To nije serija, nego film sa Jamesom Spaderom i Kurtom Russellom iz 1994. :)
zadnje vrijeme gledali komedije većinom..izdvajam..
Murjaci sa klupe - odličan film, totalno neočekivana radnja
Muškarci koji bulje u koze sa George Clooneyem :)
The Hunting Party -http://www.imdb.com/title/tt0455782/usercomments
Pogledan jučer, jako emotivan, ali nažalost-realan. Uglavnom, nije laka tema, ali film je stvarno dobar i slojevit.
Leap Year iliti Cure biraju - baš dobar filmić, iznenadio me :yes:
http://www.filmski.net/filmovi/5047/cure_biraju
"Into the Wild" - fantastican, toplo preporucujem - i knjigu, takodjer!
Ne znam jeste li gledale film Boksač - The Fighter? Mene se baš dojmio, pogotovo gluma Christiana Balea koji je i dobio Oscara za sporednu ulogu :klap:
"The Taking of Pelham 1 2 3" - odlican triler, ne znam da li sam ga vec spomenula - toplo preporucujem!
Pogledali u zadnje vrijeme; Cirque du freak:The vampires assistant- akcija ,avantura, fantazija - na takve filmove inače padam
Grown Ups- zgodna komedijica , The Boys Are Back- zakon film
Palčevi gore za Zapetljanu priču, čak sam se i rasplakala :)
Djeca su u redu- novi, bio je nominiran za Oscara u kategoriji za najbolji film ove godine-genijalan!
jel to ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt0842926/
Tko voli M. Leigha, redatelja "socijalnih" filmova,svidjet će mu se Another year. Meni dobar, kao i svi njegovi filmovi.
Hatchiko - Priča o psu , Richard Gere u glavnoj ulozi , nisam prelistala, ne znam da li ga je još tko spomenuo , ali stvarno prekrasan film koji vrijedi pogledati ; )
The kids are all right-super film, spomenula sam ga nekoliko redaka iznad
A Hangover mi je super komedija, stvarno sam se smijala kao luda :) A snimaju nastavak, mislim da će do kraja ove godine bit u kinima.
"Sense and Sensibility" - stariji film, reziser Ang Lee, britanska produkcija - sto vise reci, nego pohvale!
Nekad nakon dana sa klincima ili ako su budni kad mi idemo gledati film ne mogu gledati ništa prezahtjevno što treba pozorno pratiti kao npr. Početak (Inception) ..Ovaj je savršen za takve dane..lagan, humorističan....:)
naravno da se ukusi razlikuju :)
Jučer pogledala Grown Ups - fora filmić, baš za mozak na pašu :mrgreen: