:zaljubljen:Citiraj:
laky prvotno napisa
Lambi ~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~ :*
Printable View
:zaljubljen:Citiraj:
laky prvotno napisa
Lambi ~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~ :*
dobar dan svima
Lambi hvala na kavici, UZV mjerenja su otprilike, moj doktor kji je vrhunski stručnjak za očitavanje UZV kaže težina bebe otprilike, i treba imati na umu da sve to samo prosjeci, a nas ljudi ima svakavih i malih i velikih i debelih i mršavih...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za Lambicu da sve bude OK
sbonetic za uspjeh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PUPO žene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
(mi se jutros jedva probudili u 9.30 nosić šmrkav, grleko malo peče, propadaju nam i kavica i rasporodaja :( samo da brzo prođe)
dobar dan svima
Lambi hvala na kavici, UZV mjerenja su otprilike, moj doktor kji je vrhunski stručnjak za očitavanje UZV kaže težina bebe otprilike, i treba imati na umu da sve to samo prosjeci, a nas ljudi ima svakavih i malih i velikih i debelih i mršavih...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za Lambicu da sve bude OK
sbonetic za uspjeh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PUPO žene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
(mi se jutros jedva probudili u 9.30 nosić šmrkav, grleko malo peče, propadaju nam i kavica i rasporodaja :( samo da brzo prođe)
laky avatar :zaljubljen:
Joj laky prava je slatkica a ja sam prava koza što još nisam došla do Vas da je vidim a dijeli nas samo 30 km. Eto me brzo, obećavam jedva čekam da je vidim. :* :* :* :* :*
Da, zovi! ;)Citiraj:
ici prvotno napisa
Zvala sam ih i bila si u pravu :* rekla sestra da pojaćam dozu tbl i da ne brinem jer je to najvjerovatnije od decapeptyla pojačanoCitiraj:
martina123 prvotno napisa
Bila si ODLIČNA na prilogu baš sam te gledala :D :D :D
Ma šta bi mi sve betz RODE i ovih cura kao muhe bez glave bi zujale okolo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam RODa puno poživi ŽIVILA!!!!
martina, bila si odlična :klap:
Zvala sam ih i bila si u pravu :* rekla sestra da pojaćam dozu tbl i da ne brinem jer je to najvjerovatnije od decapeptyla pojačano
Ici..i meni je kao i tebi opet iako uzimam po dvije tablete, i sada vec krvarim puno vise, poslala sam sestri poruku ali ne odgovara..bit ce da je to stvarno normalno... :D :D :D
Martina, mm i ja smo odusevljeni prilogom...suze su mi dosle na oci kada su spomenuli plazu i bebicu
Martina super si bila :heart:
puno ~~~~~~~~~~~~~~~svim čekalicama
laky curica je preslatka :zaljubljen:
laky :zaljubljen:
a kad se oni ne brinu neću ni ja valjda to tako ide ipak se organizam bori protiv hormona pa sad tako je sve ćemo izdržati samo da u narućju za 9 mj držimo maleni smotuljak i sve će biti ZABORAVLJENO :heart: :heart:Citiraj:
aleksandraj prvotno napisa
Cure, jeste li vidjele OVO ? :zaljubljen:
laky :zaljubljen: :*
laky, :heart:
laky :heart:
Lambi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama
Lambi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure hvala vam :*
Dobro jutro drage moje cure,
evo, kuham :coffee: kavu, nes, čaj, kakao... poslužite se i nek Vam ova subota bude baš onakva kakvu ste si i planirale.
svima šaljem jedan :love: i puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve Vas drage ljude.
Bab...hvala na cajicu! :love: Dobro jutreko i tebi i takoder, svim nasim curkicama!Citiraj:
Bab prvotno napisa
Evo, u pozadini cujem pjev od ptice, tako je nekako spokojno i tiho, skorom carobno!...... :saint:
prekrasno! :zaljubljen:Citiraj:
a72 prvotno napisa
I ja vas zato potezem za nosic sto jace mogu!!!!!!!!!!! :D :D :DCitiraj:
ici prvotno napisa
I naravno...Laky...princezica je prekrasna!!!!!!!!!!! :saint: :zaljubljen:
laky za predivnu curicu :heart:
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Bab, hvala za finu kavicu i lijepe želje, tebi ~~~~~za tvoje :saint: aktivnosti.
Lambici i mami puno puno ~~~~~~~~~~
laky, tvoja curica :zaljubljen:
marti_sk, kako je mica maca?
Društvo :heart:
tiki_a , kad je tebi beta?
mene vec svrbe prsti, ako mi je punkcija bila 16.9. danas mi onda ispada 10 .dpo, kad bih ja mogla najranije vaditi betu?
Bab hvala na kavici
martina123 čekam vijesti s UZV-a
svima :bye:
a72, ja ću najvjerojatnije vaditi betu 10-ti dan, danas mi je peti. Deseti se već može vidjeti ako je plus. Pa da je i manji plus, zbog mojih 13 negativnih beta za mene bi to bio uspjeh i ne bi mi bilo teško ponovo izvaditi krv. A ako je beta deseti dan nula, to je sigurno neuspjeh. SRETNO!
tiki_a, ma sretno do neba, hajde ,cekamo zajedno jos koji dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti 13 bude sretan broj i da beta bude 130
a72~~~~~~~~~~~~~~~~~~~velikaa betaa
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi se nestrpljive smo
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturinu
svima veliki :*
koke moje šaljem vam kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dok ne pohvatam sve konce ;)
marti_sk možeš me skinuti sa čekalica bete, stigla M :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ostalim čekalicama za trocifrene bete
sutra ću zvati svog dr da vidim hoćemo li odmah još jedan AIH
vjestica, žao mi je :love:
tiki_a, jako si mi često u mislila i šaljem ti bezbroj trudničkih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja beta bude pozitivna :love: :heart: :heart:
vjestica, žao mi je :( :( ...(Odličan mi je tvoj potpis.) ~~~~~~~ za brzi uspjeh!
thaia28, hvala :heart:
Danas brojim 6-ti dan, obično tog dana krene nervoza :mrgreen: . Uvijek pomislim, ako nije bilo uspješno s blasticom ili 8-stan. zam., kako će sa 5-stan. :/ ...onda se sjetim nekih dragih forumašica koje su i s malima uspjele :)
Kuham nedjeljnu jutarnju :coffee:
vjestica, uh pa kad prije...zao mi je .... :love2: mozes li preskociti AIH, pa ici na IVF?
tiki_a, znaci tako to ide , pa ja vidim da je mene depra od jutra uhvatila sto nemam simptome a meni je et bio u utorak,znaci danas 5.dan...
hvala za kaficu, bas bi mi prijala i jedna prava ,pa idem ...
vjestice jako mi je zao. :love: Vrlo dobro mi je poznat osjecaj kada M preduhitri i samu pomisao da bi bilo vrijeme za test. :(
Obzirom da nam je isti dan bio 1. dc, kao i O, znam da ti je lutealna faza trajala 10 dana. To doduse je neki potrebni minimum, ali prva pomisao na to je da bi mozda na neki nacin trebalo utjecati na taj drugi dio ciklusa. :/ Jesi li ovaj put uzimala Dabroston ili Utrogestan?
Meni je jucer bio prvi kritican dan nakon ET obiljezen odsustvom bilo kakvih znakova da bi ovaj put mozda moglo biti drugacije. A danas kao da se opet necemu nadam :roll: ... Bas me zanima sta donosi sutra!
vještice :love:
vještica :love2:
a72,tiki_a iš,iš depra jer joj mjesta nema
svima ~~~~~~~~~~ i :*