Coolerica :D :D :D cestitam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupcima nek se lista lijepo popuni
Malo u zakasnjenju ali nadam se da za lijepe stvari u zivotu nikada nije kasno pa posebne cestitke dorici i tati kuharu na njihovom malom anđelu.
Printable View
Coolerica :D :D :D cestitam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupcima nek se lista lijepo popuni
Malo u zakasnjenju ali nadam se da za lijepe stvari u zivotu nikada nije kasno pa posebne cestitke dorici i tati kuharu na njihovom malom anđelu.
coolerica super, samo neka se nastave nizati trudnice! :D :D :D :D
Coolerica, čestitam, predivno!!! :D :D :D
Ovo je nevjerojatno, ti si četvrta trudnica za redom kod dr. Reša.
Aurora, Magi7, Splićanka, Coolerica.... Maca2, Nirvana, molim nastavite niz!
molim vas ne odustajte još od mene!!! vibrrrrrajte i za moju betu i ja kod dr.Reša :mrgreen:
Citiraj:
CERES prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~žestoko za sve nas!!!!!
coolerica :D :D :D ma bravo za crticu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu i školsku trudnoću
duba13~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice/a prime i da ostanu/e kod mamice narednih 9 mjeseci
Svima :bye: :bye:
Mala garava :heart: moja isprika.
Aurora, Magi7, Splićanka, Coolerica....
Mala garava, Maca2, Nirvana, molim nastavite niz!
:D coolerica
:love: sretno duba
draga SRETNA35, jos mjesec danaaaaaaaaaa ha?
kak to brzo prođe...
coolerica, ČESTITAM :D :D :D
nevjerojatno brzo i ja sam u šoku (pozitivnom, naravno) i sada već pomalo u strahu od porodaCitiraj:
nokia prvotno napisa
cooleirica plus je plus :D :D :D
duba13 ~~~~~~~~~~~ za dvije mrvice
mala garava, maca2, vjestica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
Citiraj:
ina33 prvotno napisa
:lol: :lol: :lol: ajme meni ina sta si propustila!!!! bar se nisi naginjala sa ogledalom dole oko bete :lol: :lol:
bravo coolerice!!!! res zari i pali! nadam se da ce i u 11-12 mjesecu imati tako uspjesan niz, kad mu ja stizem pod iglu ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajmo curke, jos jos!! :D :D
hvala vam cure :naklon: nadam se da ćemo ostat 3 u 1 ili bar 2 u 1!!!!!!!!!! svim curama sretno i da bude ovaj mjesec puna lista trudnica :heart: !!!! :bye: :bye:
Dobra večer svima!
Puno pozdrava od malog Nikole, dorice i mene.
Vidim da se zadnja dva dana dosta toga događa pa da malo zavibriram
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve pozitivne vijesti kad još ne može dorica jer je još u bolnici.
Sretna 35 i andream samo bez panike, mirno i staloženo, ja sam radio kad joj je počeo curiti vodenjak, nazvala me i rekla što da radi a ja sam
rekao; zovi taxi; i tako je u takvoj situaciji najbolje.
Tu nema mjesta panici mi je moja dorica rekla nakon što sam u međuvremenu i ja došao do bolnice. Čak je bila vrlo smirena i opuštena.
Mislim da će u utorak ili srijedu napokon doći kući.
Volimo Vas sve nas troje!
PINKY...Citiraj:
CERES prvotno napisa
Coolerica :D :D :D
Imaš li još tih pozitivnih testova? Ja bi naručila jedan! :lol:
tata kuhar dorici i malom Nikoli veliki poljubac i nadam se da će brzo svojoj kući i svom tati. :*
čekalicama i curama u akciji puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
za velike bete! :heart:
Cestitke novim trudnicama! :D :D
Mihael i ja saljemo svima :* :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Coolerica :D :D :D :D :D :D :D :D
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god treba!
Ajde, prosvijetlite me, makar preko PP-a, da shvatim što treba bit sedefasto (jel' to znači - zeleno :? ili samo sjajno?)?Citiraj:
Pinky prvotno napisa
čestitke na pozitivnoj beti :D :D :D :heart:
Coolerica čestitam :D :D :D
Ja sam trebala na svoj prvi IVF u 11mj ali odgađa se do daljnjega, imam povišen prolaktin i ništa dok ga ne snizim a tako sam se radovala tom postupku :cry:
Sretno svim curama :*
stiže :coffee: pa se ponudite,
coolerica ~~~~~
slovenke u postupku~~~~~~~ da nastavite niz (i mi što još čekamo postupak)
tata kuhar and family ~~~da brzo dođete kući
svima~~~~~~~~~~za sve potrebno i svima :*
Potpisujem!!!!!!!!!Citiraj:
CERES prvotno napisa
Ceres draga :* !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve dobre želje i uzmite si za što vam treba!!!!
ina33,
evo pogledaj ovdje,malo ispod 1/2 stranice,post je od forumasice leed http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...f4e1f801494522
nisam ni ja provjeravala,idem :mrgreen:
ceres hvala što si se sjetila i mene, ali ja sam niz prekinula još u petak kada sam dobila m i to 10 dpt. nisam htjela ništa pisati jer nisam htjela obeshrabriti ostale cure kod dr.Reša. Ipak,čekaju nas dva smrzlića pa ne gubim nadu! i vibram dalje svima za pozitivne bete!
ovo za sedef i ja prvi put čujem
Bravo Coolerica
Sbonetic kakvo je stanje?
Svima koji su još u ioščekivanju bete puno SREĆE
Nirvana, :love2: bit će drugi put, samo čvrsto vjeruj u to!
tata kuhar, pusa sineku i Dorici i da što prije dođu kući.
Nama na tečaju rekli da zovemu hitnu pomoć kad krenu trudovi, pa ćemo to vjerojatno iskoristiti...
mare41 hvala na kavici :coffee:
svim betalicama želim da poskakujemo od veselja
tati kuharu puno hvala na brizi i na savjetima, uskoro će i taj dan dak će mali NIkola iz bolnice van
kika83 ne treba tugovati postupak s vioskim prolaktinom je uzaludan postupak, bolje da se to riješi prije
Ja sam upravo ugledala jednu crtu na gaćicama svjetlosmeđe boje,kao sluz.Mislim da mogu prestati sa utrogestanima i da je to početak M.Nemamo sreće nikako nažalost :cry:
Test je trebao biti u utorak
mala garava :cry: , bit će drugi put..
Moj muž misli da se treba još strpiti i nastaviti sa utrogestanima do testa-ne znam više što da mislim,to je bila ta jedna crta i ništa posle niti prije :? Je li to početak M? Da li da mučim sama sebe sa nadom i kupim test sutra? Jaoooooooooo Bože što je ovo teško..... :(
mala garava teško je znam. :heart: Budi jaka! Ja bi nastavila s utrogestanima do testa :love:
mala garava nastavi još par dana pa ćeš vidjeti što će biti, sretno
Mala garava, napravi kako su ti cure rekle. Vibram za + !!!!!!!!!
čestitke novim trudnicama :D
Mala garava ne prekidaj sa utrićima jer smećkast trag ne mora značiti ništa.
mala garava, kao da gledam sebe prije 8 mjeseci... par dana prije testa i ja dobila takav trag, uvjerila MM da je vještica, kad ono za par dana pozitivna velika beta. Ne prestaj s utrićima do bete, i vibram za najljepši ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
garavice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za veeeeeliku betu!! :* :heart:
guraj jos malo, izdrzi, znam da je tesko... :love:
mala garava znam da je teško :love: Ovo je teži dio i od pikanja i punkcije :heart:
Ja sam imala pravu mengu kad sam bila trudna sa Sunčicom. I prestala sam s utrićima, a nisam trebala :roll: Ali svejedno je bilo sve ok.
piše ti na listi da betu vadiš u četvrtak (kad bi i ja trebala), a ne utorak?
I meni je ovo sa sedefom zanimljivo, prvi put čujem. Ali nemam živaca provjeravati, pokušavam ne misliti, obukla sam crne gaćice da ne proživljavam šokove kad idem na wc... a opet sam tu na ovoj temi :/
Ja sam kod Reša a on traži samo test i rekao je 20.da ga napravim. Sutra ionako ne mogu jer nisam ga kupila danas kako je nedjelja.Sutra kupujem i ako ne dobijem mengu u utorak prva stvar je test! Cure puno hvala na hrabrenju teško mi je jer čovjek se umori,ipak mi je ovo 7.put i kos Reša tako dobri rezultati...Zapitaš se kada će sreća pokucati na tvoja vrata.Javim vam irezultat!!Evo,od 15 h kada je taj iscjedak bio nema ništa više....
kos= kod :lol:
Zaista sam pukla danas od šokova!