Svim curama lijep pozzz...Maja 241
Printable View
Svim curama lijep pozzz...Maja 241
marta7, naravno da očekujemo dobre vijesti sutra! Jedva čekam...
tikica_69, hvala na lijepom osjećaju, baš mi je dobro leglo :mrgreen:
Maja 242
Maya 245 :*
maja 247
za cure u akciji :* :heart:
a kaj je s našim zasjedanjem ? jel' ostaje SS u sniježnom ugođaju ? možemo ponijeti i sanjke, pa se smućkat na nasipu :D
Ja dodjem u subotu....bez ovratnika :D :D :D
Maja 256, ajmo jooooš,
dakle, u nedostatku boljih ideja (još ovaj put) ajmo u SS, jel 12 prekasno? Ajmo se lagano potpisivati:
3. zasjedanje najljepšeg kluba, 19. 12. u 12h u SS:
1. mare42
2.
Maya 258!
Cure :love:
Potpisujem se, dakle:
1. Mare41
2. AuroraBlu
3.
Osim SS jedino što bi došlo u obzir je, kako si ti Mare41 rekla, shopping centar, tipa Kaptol centar gdje ima dosta kafića, ili Avenue Mall.
I ja glasam za vašu Maju 259!
Svima :*
Jel se to kava dogovara? Sto vam je SS? Ja bi Av Mall ;)
http://www.zelimnovucokoladu.com/gal...enue-mall/2711
:* mojoj SLO tigrici, danas čekamo betu, ali... :heart:
Maya, nemam ništa protiv Avenue mall, tamo ne moramo u 12, vjerojatno je to nekima prekasno, a čekat ćemo druge da se izjasne, do subote ima puuuuno vremena za dogovaranje,
gričanka, kad ste natrag?
Glasam za AM.Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Moze Av. Mall :D
cure dobra zabava :love:
nazdravite za mene i mog sina u mislima smo s vama :*
Gričanka javila da je sve bilo super, šteka joj komp pa se javiti kad proradi.
U Av Mallu je svima 3h besplatno parkiranje
marta7, ima li dobrih vijesti?
gričanka :cekam:
tikica_69 :klap: za skidanje ovratnika
Maja 267!
http://www.zelimnovucokoladu.com/gal...enue-mall/2711
Može AM (jednako mi je daleko kao i SS, no ionako moram obaviti šoping :mrgreen: ).
Maja 270!
Koke svima :heart: (nešto mi se ne piše, puca me predblagdanska depra).
A ja se cijeli dan nisam mogla ulogirati :x e da bih vam javila kako smo MM i ja uspješno "odradili" dogovorene konzultacije u Pragu. Primio nas je dr M, sve nam lijepo objasnio o donaciji JS, zakonskoj regulaciji i njihovoj radnoj etici vezano uz tu temu, odlučio da ćemo ići na usklađivanje mojeg i ciklusa donorice, pa MM nije ostavljao spermiće sada nego ćemo opet u Prag na 4-5 dana kada me izvijeste da je nađena donorica, a to bi moglo biti u IV ili V mjesecu. Po obavljenom pregledu i anamnezi dao nam je obrasce, cjenik i to je sve trajalo nekih 40 min. Tek, novost mi je bilo da oni (klinika) traže i stimuliraju zdrave fertilne žene do 35 g koje nisu u postupcima, a ja sam bila uvjerena da su donorice JS uglavnom njihove pacijentice koje u zamjenu za JS imaju besplatan postupak u klinici (pročitala na ovom forumu). Ni MM ni ja nismo imali posebnih pitanja ili dodatnih zahtjeva po pitanju izbora donorice (zato smo poslije po gradu i pivnicama u svakoj čehinji vidjeli nositeljicu JS :mrgreen: )Detaljnije izvješće ću postirati sutra na Potpomog. u Češkoj, još sam vrlo pospana, ali želim da znate da su klinika i dr i hotel ispunili sva naša očekivanja, ali me zeznuo MM. Kako je inače sklon prizivanju teškoća, s obzirom na trajanje i složenost puta (a u povratku je bilo očekivanog snijega) pripremila sam se na kvocanje i gunđanje (bez čepića za uši), a ono full iznenađenje: zaljubio se u Karlov most i dijelove Praga koje smo stigli posjetiti, pretvorio se u nezasitnog turističkog istraživača,iako je bilo -6 °, raspištoljio se u pivnicama i restoranima, na kraju još bio jako zadovoljan i smještajem i dr-om M, a i žali što nismo uboli još koji dan za skitanje! Da ne povjerujem! :nono:
Kao što rekoh, detaljnije ću o cijelom putovanju kada se naspavam, a moram i osvježiti memoriju i pročitati što se sve dešavalo s vama u ova 3 dana. Zadovoljno vam šaljem puunoooo :* :love:
Gričanka :klap: za dogovor i poseban :naklon: TM, u subotu detaljan izvještaj,
Maja 277
Nas dvije onda možemo pokrenuti podklub kluba Q10... :*Citiraj:
vikki prvotno napisa
Gričanka, sve same super vijesti! Tako mi je drago! :D :*
Curice, svima :love:
ajmo onda u podklub uvesti da baš za inat nismo u blagdanskoj depresiji :)Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Gričanka :D :D :D Malo me zabrinulo kad si napisala da te jedino TM zeznuo, ali kad si opisala kako te zeznuo :D Onda čekamo 5.mj. Tad će biti još ljepše razgledavanje. A baš ste mogli slikati koju Čehinju i odnijeti dr.M. da bar zna otprilike koji tip donatorice tražit :lol:
Vidimo se u subotu!
Mare, u koliko sati?
Subota, 11h, AM, 1. kat
mame s krasnim bebama, čekamo vas :*
ni meni se ovih dana nije pisalo. Čekala sam izvještaj iz inostranstva, ali evo da vam javim:
i ja obavila svoj pregled na VV :D
od '98 od kad tamo hodočastim nisam vidjela prazniju čekaonicu :(
prvo mi je ispričao statistiku i odmah sam mu rekla da ću ja pobiti statistike.
Uglavnom činio mi se jako zadovoljan rezervama, ali moja "kvaliteta" je upitna, a s obzirom na samo tri koje se smiju vratiti bit će - pick me, pick me !!!
Počinjem se moliti za Laninu dobru prosudbu. Lana dobro se odmori na GO.
Cure :*
Mimek, i kad krećeš :) Sad nas stvarno ima puno iz kluba da smo u prometu :) Tako i treba!!!
Taca, kako je prošao transfer?!?!
Gricanka, jako mi je drago da ste zadovoljni praskim iskustvom. Grad je poseban ali onakvu hladnocu nisam nigdje osjetila.
Mimek, konacno i ti u pravoj akciji. Jel ti dr. spominjao stimulaciju koju bi ti dao?
Moj transfer veceras, nadam se da nece bas sve 3 pocrkati kod odmrzavanja.
Gričanka, Mimek, super za dogovor :D !
Taca70 ~~~~~~~~~ za transfer i da ti MB ne bude portreban :heart:
Shanti, mare41 :love:
Tiki_a, tikice, Aurora, koke sve :heart:
Idem kliknuti za Mayu sad
Taca, ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno odmrzavanje sva 3! :D
Bit će uzbudljivo u subotu!
taca70 sretno večeras
kad sam išla od njega razmišljala sam da ga nazovem i da ga pitam da li zna čime će me pikati da mogu naručiti kod svog doktora jer se čeka mjesec dana !!!
ne znam kak ću riješiti taj problem :?
rekao mi je uglavnom da neće ići s puno da ne dođe ko' prošli put do hiperstimulacije, a i sad im nije cilj dobiti puno stanica.
tražim malo kako poboljšati kvalitetu JS
Gričanka i Mimek super za dogovore
taca70 za uspješan fet
Shanti, vikki :love:
imaš puno teksta na forumu o tome kako poboljšati kavlitetu JSCitiraj:
Mimek prvotno napisa
Istina, ali smo bili pozitivno nabrijani pa sa nismo obazirali!Citiraj:
taca70 prvotno napisa
Vibrrrram za uspješan transfer :heart:
...matična mliječ, avokado, losos... :? malo potraži, ima tema...Citiraj:
Mimek prvotno napisa
I konačno, super za dogovor :klap:
:lol: ... ali ne bi išlo! Kako smo tumarajući po Pragu promatrali čehinje kao potencijalne donorice, nakon par krigli MM je izjavio kako je najbolje da donoricu biraju na moju sliku i priliku, jer da baš nije impresioniran (kojeg li komplimenta :mrgreen:)Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Mare, Vikki, Tiki_a&69, i ostale kokice..... :* vidimo se na kofi
Shanti, vidimo se, zar ne? :*
Mimek, a nije ti doktor napisao u povijest bolesti što moraš nabaviti?
Zaboravih napisati da sam detaljni izvještaj o putu u Prag i konzultacijama postirala na temi Potpomogn.u Češkoj, pa koga zanima može pročitati tamo, da ne uzurpiram previše forumskog prostora... :mrgreen:
:bye:
taca~~~~~~za večeras
osim tigrice, i slavonka, mišekić i tata daju klik za maju
zaboravila napisati-i puno drugih cura klikće, bublica, kika, strumpfica, gupi, a72 i dr, cure :*
Gričanka, baš sam uživala čitajući tvoj izvještaj :) Napravila sam si kavicu i lijepo polako ga čitala zamišljajući kako je sve to bilo...
Ja ću kad dođem doma, u miru ;) baš kao ti, Aurora.Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
I ja... :)
Taca, sretno večeras! :heart: