Baš lijepe vijesti, samo tako dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Baš lijepe vijesti, samo tako dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
laka ti noć ljepotice. nek ti noć brzo prođe i nek sutrašnji dan počne s tvojim lijepim osmijehom :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
inače ne idem na ovaj podforum,slučajno sad stisnula i kad sam sve pročitala samo bi vam poželila puno,puno sreće i dalje i super da je krenulo na bolje..
mi smo sličnu priču prolazili pred 11.god.(ali u blažem obliku od vaše) i odmah mi je cijeli film prošao kroz glavu i onaj osjećaj nervoze i nemira..
ako te mogu malo ohrabrit,sve je to na kraju dobro prošlo,trebalo nam je mjesec dana od izlaska iz bolnice da se donekle oporavimo,nakon toga česte kontrole,prvu godinu stalno šeširić na glavi,često se umarao,glavobolje i sl.ma činilo mi se da nikad nećemo na zelenu granu..ali i to je prošlo..mališa se bavi sportom,odličan je u školi i čini mi se da od toga svega veće traume imam ja,nego on..
stvarno su ta naša dječica žilava,hrabra,ma u biti i neka posebna čuda kad su boleštine u pitanju...
želim vam mirnu noć i da svaki dan bude sve bolje i bolje :love2:
Baš mi je ova vijest uljepšala vikend! Samo naprijed, Janice!
Na kraju ovog za mene kompliciranog i preteškog dana (ahhh imam svoje križeve), predivno mi je pročitati ovako dobre vijesti. Ma baš sam sretna zbog tebe Jana. Osmijeh mog djeteta i ovako dobra vijest o Janinom napretku ipak daju nadu u bolje sutra.
Drž` te mi se djevojčice, vibrica je dosta, šaljem vam srca :heart::heart::heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako dobra vijest!
za jos puno takvih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
puno, puno, puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za zdravlje male Janice!:heart:
jako mi je drago vidjeti da ide na bolje.
Ne mogu sve ove dobre želje biti bez rezultata.
pridružio sam se dobrim željama od prvog posta, kada si pisala da se radi o rotavirusnom proljevu....
ali valjda je vrijeme i za napisati koju vibricu da se oporavak nastavi prema punom ozdravljenju
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¸¸
:-) i onaj smajli sa suzama, ali sretnicama. I veliko, veliko hvala u Janino ime na ovolikoj predivnoj gomili toplih misli, i sličnih priča s hepi endovima. :love:
Danas sam doživjela nešto o čemu danima maštam, držala sam Janu u krilu... Sestra joj je trebala promijeniti pelenu, malo je promočilo mokraće na plahtu, pa mi ju je dala... I tako smo sjedile sigurno pola sata, ruke nisam osjećala, pokočila sam se... Ali tako sam mogla još satima, danima... :zaljubljen: Opet sam ju imala uza sebe, mogla sam ju (nježno) stisnuti, zagrliti ju, zagnjuriti njezinu glavu u svoj vrat, nunati ju... :zaljubljen: Malo joj je trebalo da se primiri, pa je začorila, pa se počela žaliti na glavu. S obzirom da već tjedan dana leži tako bolesna, i ovih pola sata poluuspravnog položaja joj je bilo puno. Vratila sam ju na krevet, polako, da ju ne bi nešto zabolilo i osjećala sam da je sad stvar riješena, ona je ovu bolest pobijedila.
Imamo mi još puno stepenica ispred sebe, ali rekla bih da je trećina iza nas, po težini.
Docent Tešović mi je u razgovoru rekao da će u bolnici biti još cca 2,5 tjedna, vrlo skoro bi mogla na "obični" odjel (gdje imaju par apartmana pa smo mi u mislima već tamo), a kad se bolničko liječenje završi, iduće 2 godine će se trebati kontrolirati kod logopeda, psihologa... Naspram onoga što je već prošla, ovo mi je sve piece of cake.
Idemo i dalje dan za danom, ali svakako s jednim veeeelikim osmjehom na licu. :-)
:heart:
bravo Jana:heart:,
polako ali sigurno naprijed!
hrabra Jelka:love2:...
ajde samo tako naprijed!
:heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i jos puno vibrica za janu!
bravo jana, bravo jelka!
mislim i dalje na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
predivne vijesti
mislim na vas :heart:
Aaaaaaa, predivno! :-* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jako smo bubani, pa nismo fizički s vama u molitvi, ali smo u srcu s vama, hrabri ljudići
Draga Jelka, suze radosnice za vas!!!
jelka, tako mi je drago zbog dobrih vijesti:-D:-D:-D
evo još malo za sve nadolazeće stepenice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što lakše i brže prođu:heart:jana:heart:
:-Dsuper,samo i dalje tako-pozitivnoi hrabro i sve će to biti dobro:heart:
Jelka, super da ide na bolje!
Evo još puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas:heart:
Jelka, jutros na misi zaista sam osjećala da je najgore prošlo i da će sad svakim danom biti sve bolje :heart:
Stepenice koje su pred vama proći ćete bez problema, sigurna sam :-)
ljubi nam Janu i da što prije budete s njom u apartmanu pa domeka
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
(A Mara je bila prepremedena s onim gugutanjem na misi :zaljubljen:)
Jana :-D
Neka oporavak bude potpun, a malena što prije doma!:heart:
Predivne vijesti.
Još malo vibrica za Janu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Jana! :-D
Predivne vijesti, još malo pa će ovo loše razdoblje biti iza vas!!
Izdržite još malo!
:love2:
:heart::heart::heart::heart:
Bravo hrabrice nasa mala :klap:
Sada samo naprijed, jednu po jednu stepenicu... :heart: :*
i dalje smo uz vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sto prije idete na obicni odjel ~~~~~~~~~~~~~~~~
Jani veliki zagrljaj i hrabroj mami
presretna sam što ide na bolje. stalno mislimo na vas i dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
zadnjih dana sam malo na kompu, ali mislim na vas. ovo zadnje sto sam procitala je super. bravo jana, samo naprijed
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-D:-DBravo!!!!!!!!!!!!:heart:
Odmah sunce još ljepše sja nakon ovako vedrih vijesti! :sing:
:-D :-D :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
prekrasne vijesti! bravo cure, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje. :heart:
Jelka :heart:
Drago mi je da ide nabolje. Od srca vam želim brzo i uspješno ozdravljenje i da što prije budete svi zajedno.
Ljubi svoju prekrasnu hrabru djevojčicu :-*
Idem sad zagrlit svoju dječicu...
:-D super super vijesti :-D
~~~~~~~~~~~~~ za što brži oporavak male fajterice :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3 <3
puno pusa pusa pusa
Prekrasne vijesti!:heart: