Crvenkapice, a da nazoveš i pitaš? Mislim da ne bi bio problem da dođeš 21.d.c. ako zamoliš sestre da stave lijekove na stranu. Ipak dolaziš izdaleka...
Printable View
Crvenkapice, a da nazoveš i pitaš? Mislim da ne bi bio problem da dođeš 21.d.c. ako zamoliš sestre da stave lijekove na stranu. Ipak dolaziš izdaleka...
Mene jedino muči, ako mi lijekovi ne stignu početkom lipnja (21.d.c. pada oko desetog), onda se moram početi pikati u sedmom mjesecu. Kad oni idu na g.o.?
joj ja sam toliko smotana , u ponedeljak me zvali kazu dođi, reko jeli mogu drugi dan kaze ne moze, ok, juce dr. bio tamo mogla sam ga nazvat i pitati a nisam tek me navecer uvatila nervoza reko zasto da dođem sutra ako moram opet 21dc i sad cu zvati a sestra vjerovatno nece znati sta reci bez odobrenja dr. ....sama sam sebi zakomplicirala..
centrauera.in.spe. mene je to isto bilo brinulo ali dr. veli da rade u 7 mj.
Annemary, ja sam uzimala kontracepciju 14 dana i Decapeptil 7 dana. Kada sam 8 dan došla na pregled imala sam veliku cistu. Dr. je rekao sutra 4 Gonala. Ja sam sve sva uspaničila, kako mi daje stimulaciju na cistu...bla bla bla... kada sam drugi puta došla, ciste više nije bilo, samo lijepi folikulići.
Kolika ti je bila cista???
Meni su rekli da ako sam već krenula i potrošila ovo do sada da se ne isplati prekidati i da oni neće raditi meni na štetu (da ugroze moj život)
Cure,u petak mi je punkcija, držite mi fige.
JIm, koliko imaš folikula otprilike. Naravno da navijamo za što bolju kvalitetu i kvantitetu.
Mene brine kak rade u 8. mjesecu jer ako se počnem pikati u 7. onda bude mi punkcija pala za početak osmog.
Jim, :shykiss:
Prošlui godinu su radili i u 7 i u 8 mjesecu, ja znam, bila u prirodnjacima, ali nije bilo punkcije jer su mi popucali folikuli, to nije bitno, bitno je da su radili. I ako budeš ušla u stimulaciju, doći će on i sa godišnjeg ako treba, niš se ti ne brini.
Hvala Vinalina. To me jedino brinulo, da mi ne propadnu i lijekovi i stimulacija.
Nema šanse, pa oni odgovaraju i razdužuju lijekove, nebi si oni to dozvolili.
Ja sam dobila lijekove u 11 mjesecu, ali je on odmah izračunao i rekao je da nebudemo stigli u 12 radi Božića, da krećem u 1. Tako da se njima nemože dogoditi da uđeš u postupak, a da tamo nema nikoga.
Jedna je stvar dobra kod B. što on valjda u glavi ima cijeli kalendar od godine prije i godine unaprijed. I to me uvijek začuđavalo.
Ada zamoliš da ti netko iz zg digne lijekove ako je to moguče,kaj ti misliš voziti se 5 sati ,Martin zagreb,Martin z" zagreba.
točno tak vinač veli moj mm izgleda ovako brzoplet ali sve ima u glavi ništa ne zaboravlja mene još zove po djevojačkom prezimenu jer me je tako zapamtio kada smo prvi put došli.
Što se tiče lijekova kad su mi stigli, ja sam odmah išla po njih, rekli su mi da im je nezgodno čuvati, iako sam izdaleka....a za 8mj. mi je dr. rekao da imaju godišnji, da 7 mj. rade , ali 8mj. ne.
jim, sretno na punkciji.
ja zapisana za lijekove. rekao dr. B da više ne gledamo lijevi desni jajnik, idemo sa IVF-om opet, ali sa stimulacijom. Jupii. rekao da će me sigurno zvati početkom 6. mjeseca da dođem po lijekove i postupak u 7 mjesecu. baš sam sretna
jim sretno na punkciji.....
ja sam definitivno odlučila malo se "ohladiti" od svega pa kako Bog da :-)
beba.2 - nisu mi rekli koliko imam folikula, znam samo da su 9dc na lijevom jajniku folikuli 15mm a na desnom 16mm. S obzirom da govore u množini pretpostavljam da ih ima više a i sami su mi rekli da moram pod opću anesteziju+infuzija (ako bude slobodan anesteziolog,ako ne čuti će me cijeli SD).
Iako se bojim punkcije više me brine da li će biti js i kakve će biti, a punkciju ću preživjeti.
pa neznam netko od curka sa foruma ja idem te idući tjedan inaće bi ti ja uzela.Ili pa odi po njih i gotovo malo na izlet.Sjedni na vlak traži putne troškove i gotovo.
E da meni su rekli da lijekove možeš preuzeti jedino osobno......da ne može nitko drugi.Najbolje nazvati pa pitati
Za lijekove se moraš potpisati, pa mislim da ih moraš osobno preuzeti.
zvala sam opet, moram doci po njih, hvala cure....idem se provozati sa mm 4h do gore pa nazad 4h ..........
cista je bila 27 mm, i ja još nisam dobila, i baš više neću na to mislit.
sad se ne pikam već 3 dan!
Anne a kada si ju trebala dobiti meni ti je pod decaptepylom kasnila 4 dana.I mislim da bi još da ju nisam potjerala sa andolom 100
trebala dobit 9.05., ali meni doktorica ukinila decapeptil!
Crvenkapica77.....meni je također 4 h do SD i mi smo morali ići sami po lijekove, ali ništa nije problem kad znamo za što se borimo.....
Ajde, ajde, što je 4 h naspram 8-9 h u jednom smjeru :lol: ....a jednim dijelom od autoputa ni A!!! 8-) Južnije...najtužnije:lol:
Curke ja također putujem iz daleka i nije lako, ali ne žalim se i ići ću svaki dan u Zg.ako treba jer mi nije teško ništa za moju bebu.
dobila jutros, sutra idem gore.
držite fige da sve bude u redu i da nastave postupak!
Cure da se i ja malo javim.
Danas mi je 4 tjedna (od transfera) kako sam trudna.Bili na kontroli i imamo dvije bebice.
Pusa svima.
Super Korny! Samo neka oni rastu u busici.
Blizanci su moja zelja kad vec moramo na IVF...
AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~ da kreneš sa postupkom več jednom.
Korny mazi bušicu i uživaj.
korni, bravo, mazi svoje mrvice!
Korny77 - čeeeestitaaaaaaaaaaaaam od srca i svima nama želim da imamo bar dvije mrvice.
Mene punkcija čeka sutra :-(
Jim, sretno sutra! držim palčeve da ne boli previše
korny cestitam na blizancima....prelijepo :heart:
jim....~~~~~~~~~za sutra :love2:
vratila se ja iz ZG vec .........dr. mi dao od 1dc onaj Decapte. + menopuri od 2-4 3x pa od 5-6 2x......7dc na folikulometriju.....
i dođem ja kuci i imam sta vidjeti , stigao nalaz hormona......FSH 13,60 :-o ( dr. zna za prosli u 10 mj koji je 10 )
sta sada???.....dali javiti dr. za to ? jako sam tuzna:-(.....