U DM-u, zobene posije - koliko je pakiranje tesko, i koja je cijena?
(Zeljela bih usporediti pa eventualno kupiti u HR ako se bolje prodje - ovdje pola kg kosta 4,60 €).
Printable View
U DM-u, zobene posije - koliko je pakiranje tesko, i koja je cijena?
(Zeljela bih usporediti pa eventualno kupiti u HR ako se bolje prodje - ovdje pola kg kosta 4,60 €).
čitam vas i sve super zvuči, ali nikako se odlučiti. mislim da sam ipak prevelik ovisnik o UH pa da ću se uhvatiti Montignaca koji mi se pokazao dobar.
Muller - 400 g = 20,90 kn (netko je spomenuo da ih u Mulleru kupuje za 14,90, ali ja te u CCO nisam našla)
DM - 500 g = 20,90
Bio&Bio - 500 g = 29,90 ili 30,90, ne sjećam se više
moram spomenuti i da su ove iz DM-a sitnije i svijetlije i kao da su mljevene, dok su iz Mulera i Bio&Bio tamnije i krupnije, tj.mix su, ima svakakvih
Ja sam spomenula Muller i mekinje po 14,90kn....još uvijek ih tamo kupujem po toj cijeni :)
Nisam iz ZGa. Moj Muller je mini, pa ne znam da li to ima veze.
duma, zavidim! jesu li te pakirane 400 ili 500 grama?
ako netko nađe povoljnije u zg, pliz, neka javi gdje ih ima.
Sada ste me zbunile i mislim da sam bacila račun. Ali na polici je pisala cijena 17,90 a pakiranje je od pola kile. No stvarno nisam gledala račun
sad sam i ja zbunjena, ali skroz. ja kupujem u zoni sumraka pa plaćam najveću cijenu za najmanje pakiranje :mrgreen:
Znam što sam kupila, i išla sam računati. Zobene posije koštaju koliko sam i napisala, 17,90. I baš me to čudilo u dućanu jer se ovdje stalno poše da su u DMu jeftinije. Em nisu, em ih tamo niti nema.
U CC1 west. Marka je Bio primo, i 500 g. Ja sam te kupovala i prije. U žutoj kutiji su.
Zadnji put sam kupila ( to je bilo 4.2.) mekinje od 500g po 14,50kn. U međuvremnu su (krajem veljače) imali 20% na sve proizvode. Otišla- i žena kupila 3kg posija :) po toj cijeni 14,50kn (znaci i jeftinije,sa popustom).
Od tada (znači 20tak dana) nisam bila i kupovala ništa u mulleru :) a još uvijek imam posija
Nadam se,curke ;) da vas nisam previše zbunila :zaljubljen:
I ja sam platila 17,90 kn marka Bio primo 500 g.
Često ih nema ali sam nabasala. Skroz su na podu pa ih je teško skužiti.
Hvala, pa to je (skoro) duplo jeftinije nego ovdje!
Nemam ni Muller ni Bio&Bio pri ruci, ali mogla bih navratiti u slovenski Muller. Zna li netko kako se na slovenskom zovu posije? :mrgreen:
mekinje, kao na istarskom ;)
ajde mi pomognite, koji bi bio ekvivalent npr. 100 grama šećera - stevie i agava sirupa, ja nikako iskustveno doci do toga. U svim receptima pise: stevie po potrebi. Mislim, sto to znaci, nigdje jos nisam naisla na recept u kojem pise - šećera po potrebi :)
Ovo je točno. Koristila sam steviju različitih proizvođača i sve sam morala različito dozirati. Najbolja mi se pokazala ona od Kala, najslađa mi je i najugodnijeg okusa. Nažalost, ne mogu ti baš pomoći, jer ju ja koristim većinom za napitke i isto tako odokativno (na dozeru ima rupice kao za sol). Također dođe i mala žličica u njoj.
fakat, pise - 1g zamjenjuje 150 g secera. Jos da znam kako izmjeriti jedan gram (zato sam vjerojatno i potisnula taj podatak). da nabavim apotekarsku vagu pa da zavrsim u zatvoru :lol:
Mislim da u čajnu žličicu stane cca 5 g šećera pa da se orijentiraš po tome?
bubice, te dzepne vage se mogu kupiti na ebayu za neke sitne novce.
koliko recimo grama nosi ona najmanja, kafena zlicica?
Muller posije - na žalost nisam nikad naišla na pakiranje u kutije, ove koje sam kupovala su vrećica od 400 g, ne znam koja marka. svaki put sam gubila oči na traženje jeftinijih, ali ništa.
Bubice, ja se isto mučim s doziranjem stevije i agavinog sirupa, stavljam odokativno i ispada svakako, uglavnom manje slatko. čajna žličica je cca 5 grama.
tražim ideje za zdravi doručak za djecu, a da je u skladu s lchf. proučavanjem ovog načina prehrane sam se zgrozila što djeci dajem ujutro: mali zgrabi čokoladne kekse i gricka ih do vrtića (17 g šećera u 2 keksa), a princeza jede "hranjivi" doručak u školi. moram priznati da mi ovako na prvu ne pada na pamet što bi im mogla dati jesti odmah ujutro a da je brzo gotovo i da mogu grickati u autu. tražim ideje...
ja sam jučer radila zdrave palačinke, no nisu se dale okretati pa sam klincima ipak dodala brašna. Unutra je bilo i badema i indijskih i kokosa i posija. samo jkaj oni u palačinke stave toliko nutelle, da bi u palačinkama mogao biti i papar a da ne skuže.
Dosta dobro sam ove stvari samljela u brašno u onoj Bosch sjeckalici
Roza one pogačice, lepinjice...
Kuham+no jaje. Moje jedno dijete voli jaja pripremljena na sve načine, drugo ne voli, ali ti kruhići, barem oni koje sam ja do sada radila, im nisu nešto
Roza, dovoljno je da im pripremaš obroke i izbjegavaš industrijski obrađenu hranu. djeca ne trebaju izbjegavati UH jer su oni jako aktivni i brzo ih potroše, treba samo nastojati da su to zdravi UH
možeš im pripremiti pločice od orašastih plodova, sjemenki i meda, ispečeš veću količinu pa imaš spremne svako jutro
Da li se smije koristiti ocat za salate?
Da, al bolje koristi limun, zdraviji je :)
Jeste razmišljali o spiralizatoru? Meni bačena buba u uho i sve si mislim kako mi vrlo treba :mrgreen:
Ja sam pitala za to prije koju godinu, al nije bilo kod nas za kupit. Ima li sad to negdje u Hrvata?
e nisam znala da se to zove spiralizator! ja sam već ranije htjela kupiti šiljilo za mrkvu (ne znam se bolje izraziti), i našla sam ga u "Sol i papar", ali po paprenoj cijeni (200 kn). koliko košta ta tvoja spravica?
Ja cu ga kupiti od vas kasnije na burzi, nakon sto shvatite da ga ne koristite.:mrgreen: