X!
I još jedan takav par vibra za vas. ~~~~~~~~~~
:)
:kiss:
Printable View
Snekice,
često vas se sjetim pa pogledam ima li što nova. Sretno, sretno!
Samo vi pobijajte nemilosrdnu birokraciju i neka što brže zagrlite malo biće:-)
:kokice::cekam: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dok :cekam: malo si :spava:pa na kraju :starac:
:lol:
Ima nas još koji mislimo na tebe.....želim da nam što skorije napišeš lijepe vijesti!:-)
I čekamo:cekam:
:heart:
Snekice draga!
želim ti svu sreću ovoga svijeta da što prije zagrlite svog malog anđela!
Evo kao što sam obečala, javljam novosti!
Stigli smo do kraja jednog životnog poglavlja u kojem smo dobili zabranu postati roditelji. I to po drugi put! Bez obzira na sve uredno u našim životima, ja imam dijagnozu i zbog nje nesmijem postati majka. Obzirom da sam ja ta s dg. (i to samo na papiru jer stagnira već punih 6g.!) ni MM nije podoban. Pa čak ni ako se razvedemo - jer je, zamislite, u kompjuteru zaveden pod negativno mišljenje. Nije važno što imamo posao, što nemamo lipe kredita, što ne živimo od minusa, što se iznimno volimo, što imamo riješeno stambeno pitanje, što su testovi pokazali da smo pametni, vedri, radišni i "kvalitetni" ljudi, što dijagnoza MS-a na meni nije ostavila nijedan trag, ni vidljivi ni nevidljivi, što ne šepam već nosim štikle, što od kapsula (lijekova) pijem samo vitamine (prenatal i sl.) ...
Nalaz negativnog mišljenja o podobnosti htjeli su da potpišemo preuzimanje bez da su naveli razlog takvog njihovog mišljenja JER IM JE TAKVA PRAKSA. E pa, gospođe moje drage iz "team-a" mjenjajte praksu jer ne želimo prihvatiti ni potpisati takav šlamperaj.
Naš je Centar dobio ovu bitku, ali ne i rat. Borba se nastavlja ako treba i do Straßburga.
Više detalja ne želim pisati jer mi je više muka kad se sjetim tolikog neznanja, bezvoljnosti i pasivnosti u radu pojedinih djelatnica Centra. Nisu se udostojile zatražiti stručno mišljenje ijednog neurologa već su zaključile iz nekog svog svijeta i kojem su svi s MS-om u kolicima ili leže u krevetu nepokretni!
Do sad sam pokušavala naći ijedan razlog (u njihovu korist) po kojem su nas "stručno" odbili međutim... niente!
Za sad više na ovoj mojoj temi neću pisati, ako netko želi - samo na pp.
Volim vas sve koji ste nas bodrili i navijali za nas, koji ste se molili za nas i u naše ime,
:heart: i :kiss: vaša Snekica
Nemam riječi. :-(
Grlim te, zmaj ženo! :heart:
:love2: :heart:
:heart::love2::heart:
Mojoj dragoj Snekici šaljem veliki zagrljaj u nadi da će se sva glupa birokracija kad tad opametiti.
onaj komentra koji bih ja napisala, na ovom forumu, rješava se bannom.
zato samo šaljem zagrljaj podrške uz nadu da će sljedeći biti zbog pozitivnog mišljenja.:love2:
ajme sneki draga,ja stvarno nemam riječi...ni komentara..ničeg..
samo te jako,jako grlim..:love2:
:( neizmjerno mi je žao.. pogotovo zato jer te poznam i znam sa 100% sigurnošću da nisu normalni
draga sneki, grlim!
Nisu normalni!
Pa očito treba do Strassburga, kako si i rekla.
Imate našu ooooogromnuuu podršku :heart:
Draga sneki ne predaj se samo Naprijed do svog cilja :naklon
Sneki, još zagrljaj i od mene :heart:
Sneki moja draga grlim te jako i ~~~~~~~~~~~~~~~ da vi na kraju izađete iz ove borbe kao pobjednici. Draga moja samo naprijed, bori se za svoje malo zlato.
Draga Sneki, žao mi je što su ti poslali takav odgovor i vjerujem da ćete se uspjeti izboriti za svoje pravo da budete roditelji bez obzira na neki centar! Budi jaka kao i do sada.
Pusa od mene
Draga Snekica, drži se i nedaj se! Sigurna sam da neko rješenje postoji. Mora postojati...:heart::heart::heart:
Nemam riječi za sve ovo!
Grlim te jaaaako!:love2:
ajme ja tek sad vidim ovo, baš sam ljuta na te tvoje...i nadam se da ćete izaći kao pobjednici
Draga Snekica, o kako te samo razumijem, nešto slično smo mi prošli ali s manjim intezitetom, osjećali smo se kao građani drugog reda..... Ali za inat svima mi smo postali roditelji a od srca to želim i tebi. Drži se, ljubim te! :zaljubljen:
Nemam rijeci...da se nisu ni potrudili informirati...sramota. Grlim te :heart:
:love2::heart:
Draga Snekice,tek sada vidim :-(...saljem ti veliki zagrljaj,i ~~~~~~~ da cim prije postanete roditelji u inat svim tim zlobnicima!!!
Snekice,strasno..uzas!! Saljem veliki virtualni zagrljaj
Jako mi je zao sto ovo moram procitati...neko rjesenje mora postojati, i sigurna sam da cete ga ti i tm pronaci! Sretno!
:(
nadam se da će se ipak neka vrata otvoriti i da ćete postati roditelji na koji god način.
šaljem zagrljaje.
Tek sad vidim... Draga, šaljem veliki :love2: i držim fige da imate snage za borbu!
draga nasa snekice ovo je srasno i ja tek sad vidim divim se tvojoj hrabrosti ista si sve morala proziviti a koliko neskolovani ljudi radi u administraciji uvjerimo se svaki puta kad nam bilo sta zatreba nedaj se uz tebe smo zelim ti svu srecu ovoga svijeta da na kraju uspijes i da ti se zelja pstavi pusaaaa:love2::bye:
Jako mi je žao Snekice draga :(