Svima u klubu puno :-*:-*!
Sutra sam opet na utz., imam 5 vodećih folikula, ostalo sitno.....
Printable View
Svima u klubu puno :-*:-*!
Sutra sam opet na utz., imam 5 vodećih folikula, ostalo sitno.....
andream šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trojčeke
Svim kokama također puno uspjeha da beštije zbrišu a plusići na testićima navale.:yes:
Mojca :heart:, baš mi je dr. vivag preporučio :klap:
sara38 dobro je, dobro je~~~~~~~
Tiki, eto, nemaš što misliti. :)
Sara, znaš kako kažu navijači: "Pet komada, pet komada, to je naša nada!" :) Držim fige!
Sara, ~~~~~~~~ za današnji UZV i da bude sretnih pet ~~~~~~~~~
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~~
sara38, kako je?
Sara ~~~~~~~~~~~~~za UZV!
Nabavila sam nešto "mlađi" suprefact (andream hvala :bye:) i danas krenula sa stimulacijom :-).
Šaljem svima~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marnie, nadam se da će nam bočica objema donijeti sreću :-)
Sara, čekamo lijepe vijesti...
Marnie, kako bi trebao izgledati tvoj protokol? Bas prava stimulacija ili?
Andream, Marnie, Sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
Taco, svaki dan se pitam je li već stigla mala dlakavica?
Linalena, nije ti to nis. :)
Sitna tabletica svaki dan u isto doba... zanemarivo u uspredbi s količinom hormona i pikanjem u stimulaciji. Možeš biti malo draugačijeg raspoloženja... ali ne moraš. Ja sam je godinama uzimala i uvijek je sve bilo ok... istina, kad sam ih uzela pred stimulaciju sam bila malo pms-ična, ali to bi više pripisala tremi pred prvi postupak.
Samo hrabro. :)
andream ~~~~~~~ !
Marnie konačno postupak, šaljem ~~~~ da bude dobitan! Javljaj kako ide.
Linalena sretno! Individualno je kako tko reagira na kontracepciju, ja nikakve nuspojave nisam osjetila, jedino ovaj put kad sam ih uzimala produženo (ne 21 dan nego 35) negdje sam oko 30-tog dana osjećala težinu u donjem trbuhu i malo križa, i to je sve, prošlo za 2 dana.
Sara sretno!
ma da i iskreno vjerujem da ću onda i dobiti kvalitetnije stanice, jedino kaj mi to poremetilo planove z asloveniju na jesen
kaj velite kolika nama treba pauza između stimulacija???
I da, drB je rekao da samo ponovim briseve i papu, hormone naravno da ne treba, za AMH mi je rekao da nema potrebe, no ja mislim nažicat soc.ginicu bar krvnu sliku
linalena,različita su mišljenja kako vidim o razmaku između stimulacija - školski šest, kod nas "starijih" četiri, a netko kaže i manje. kad je jako loša reakcija kod stimulacija, tipa jednog folikula, onda je moguće i odmah sljedeći mjesec kako sam čitala.
Potpisujem andream - ključno ti je u skupini 39+ pitanje koliko si stanica dobila u prethodnoj stimulaciji i koliko ti je godina?
Malo stanica, puno godina = manji razmak (2-3 mjeseca).
Puno stanica = dulji oporavak, pa čak i u visokoj dobi, ali to sve skužiš i sama - nema ovulacije, cirkusi sa spotinzima itd.
Ej curke, sutra moram na 5. folikulometriju, danas mi je 12dc, folikuli nešto sporo rastu, ne znam ni sama koliko ih je, vel.12-13. Znat ću više sutra..... :roll:
Sara38, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za rast folikulića i da budu puni :-).
pa ja sam sad skužila da više uopće nemam spotinga :-o
fakat me dijete pomladilo... a da ja idem na brzaka probati složiti još koje ? :lol:
Rekla bih da je sedam jajnih stanica u našim godinama definitivno značajan broj (a mislim da ih nikad i ne može biti "puno").
I mene sad kopka za mojih 9 folikula i pet jajnih stanica, to bi značilo da ću idući postupak čekati 5-6 mjeseci (a toliko se sad ionako čega po bolnicama za lijekove).
Pozdrav curama, cestitam trudnicama, a cekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream, ti neces u postupak, ovaj ti je dobitni i ne razmisljati drugacije.
Mojca, cestitam za curicu.
a evo ja idem u postupak nakon 4 mj.
s jedne strane mi se žuri, zbog godina, a s druge se premišljam da nije možda prerano, da pričekam još koji mjesec, nisam pametna
ovaj put bi trebao biti duži protokol pa me toga frka
Marnie, jos nisam cula za kombinaciju supresije agonistom i klomifena istovremeno. Zivo me interesira kako ce to ici i cemu to sluzi.
Nadovezujem se jer ste mi pročitale misli.
Iza nas neuspješan pokušaj (ni sama ne znam koliko sam to puta već napisala...), bile su četiri stanice, dakle, primjereno dobi - reklo bi se. Od terapije uzimala sam samo Gonale i štopericu. Je li moguće ponoviti postupak ujesen? Nije li to prerano ili je ipak pauza od tri mjeseca (lipanj, srpanj, kolovoz) dovoljna da se tijelo odmori i oporavi?
maslina, sasvim je dovoljna pauza od 3 mjeseca, trebala bi biti, neki spominju čak mjesec do dva pauze, a najbolje će pokazati stanje pregled prije početka stimulacije.
Hvala, mare41.
Pregled podrazumijeva ponovne pretrage?
maslina, mislila sam na UZV prije nove stimulacije, da se vidi ima li kakve možda ciste i da se pogledaju antralci.
moj mpo-vac kaze da bi mogli i svaki drugi ciklus.
negdje sam citala da je za low respondere bolje napraviti malo vecu pauzu da bi je jajnici 'odmorili'. valjda zbog toga jer se stimulacijom crpe antralci, pa ako se stimulacija radi cesce da nece doci do pozeljnog odgovora.
no svakako jedan ultrazvuk pred samu stimulaciju ne steti..i zbog toga da se prebroje antralci..oni su dobri pokazatelji kako ce netko reagirati na stimulaciju..
hmmm... meni dr nije radio UZV sad pred stimulaciju a rezultat bio odličan, 5 js. kad je radio UZV prije stimuliranog, prije 7 mjeseci, rezultat bio katastrofa-1 foikul i 1 js. a isti broj gonala/menopura, doduše supresija je bila različita. ne mogu vjerovati da je to bilo samo zbog drugih lijekova, pa ga ti sad znaj...
Moj postupak ulazi u završnicu :roll:, četiri folikula, endometrij, kažu, odličan, sutra štoperica, u petak punkcija (16dc). Do sada uglavnom su mi punkcije bile 11dc jer mi ciklusi traju 25/26 dana, ovo sada sve nešto čudno :-|
Svima puno :*!
Sara, odlične vijesti. Ako znaš, koliki ti je endić sada?
~~~~~~~~~~~~ da se tako lijepo nastavi.
Sara38, pa to je super rezultat (bar meni :-))! ~~~~~~~~~~~~~~~za dalje!
:coffee:
andream, kako se čuvaju mrvice? Uz malo šetnje ili za sada uglavnom skroz mirno?~~~~~
sara38, danas završna pikica :klap:
Ja i dalje čekam M:-x ...Kao da hoće, a onda opet ništa. Sad bi mi više odgovaralo da još pričeka par dan kad već toliko kasni.
sara38 sretno!
tiki_a a kad dođe M ide neka akcija? Koliki ti je ovaj ciklus?
mare41 jel znaš kako ide kod Miki76?
ina33, spodoba - i ja sam čula od doktora da se kod low respondera može ići češće jer nema rizika od HS, ali za broj antralnih ne znam kako se ponaša.
Ja čekam M nakon kontracepcijskih, danas je 4. dan pauze i tek spotting, a sutra bi trebalo početi pikanje :roll: