Ifigenija prvotno napisa
Hodaju.
A kad su klinci nezaštićeni - nezaštićeni su. Zato zagovaram veliki oprez, do doba dokad djeca nisu dovoljno snažna, pametna i neatraktivna luđacima. Nemojte me krivo shvatit, al čisto sumnjam da bi silovatelj tako lako odlučio se na neku od nas, da smo hodale tom cestom. Ne da zrela žena ne može biti žrtva silovatelja, ali mislim da kad vidi razbacanu žensku s kojom kilom više, il mene merzera od stoosamdeset centimetara i s iskustvom upisanom u koju boru nekako dva puta razmisli. Velika većina nas bi procijenila kome bismo sjele, možda bismo imale koji obrambeni spray u torbici (ja imam mace), znamo vozit, dignut ručnu, da se kamion zaokrene, znamo pogledat oko sebe u kamion vidjet čim se može što, znamo ga primit za jajca da obnevidi i tak, nešto bi hitile na njega, štojaznam. Fizički smo jače, nosile tu djecu, usisavače, razmještale ormare... I iskustvo bi nam upalilo kliker prije.
Al kad mater kaže - nema đeca da odaju sama, da se oblače tako da su primjetni luđacima onda se obruši cijela kvazidemokratska hajka o slobodi i to.