Davina prvotno napisa
Ja bih vas potpisala obadvije. Nekad je stvarno teško sa tom njenom "iskrenošču", kao što rekoh ja i dan danas tražim rupe u zemlji da me ponekad progutaju, i naravno još teži je nedostatak empatije. Empatiju neosječa čak ni prema meni i ako ja imam posebno mjesto u njenom srcu, tu nažalost autizam pobjeđuje ljubav. Kad sam bolesna ili mi loše " ide" uvijek joj to moram reći, sama nikad ne primjeti. Ali s druge strane sve to "otkupi" baš sa njenom iskrenošču. Evo juče me baš zove njena asistentica i kaže da je i dan danas princeza iznenadi. Pisali su kontrolni iz Povijesti, tema je bila filozofi iz 15 i 16 stolječa, princeza ih je sve nabrojala ali nije mogla da se sjeti prezimena od francuskog filozofa Jean-Jacques, kad se več dosjetila da mu prezime počinje na Rou i zastala, asistentici je izletilo Rousseau a princeza se uhvatila za usta, jao znate da mi vi nesmijete ništa reči na kontrolnom, ja to sad nesmijem napisati. I stvarno nije napisala i ako su ona i asistentica uvijek u posebnoj učionici kad pišu kontrolni, i niko nebi ni znao. Ali ne ,princeza je toliko iskrena i nije napisala tj. dovršila prezime ostalo je kod njenoga Rou. :-)