beilana odlično!
cure evo svima malo ~~~~~~~ za sve što vam treba.
Printable View
beilana odlično!
cure evo svima malo ~~~~~~~ za sve što vam treba.
bab, unaprijed ljubim za uspjeh!
i ja ljubim...i za uspjeh i tek tako...moja draga Mare:)
i daj da se dogovorimo za primopredaju onih stvarčica. Ja nisam ziher da bum došla na forumsku kavu tak da ćemo morati to nekak drugačije dogovorit:)
Ima li koja cura u stanju čekanja da je imala transfer prije par dana?
Ma ,sve ok.Šta dalje? Vjeruj mi više stvarno ne zamo. Ovo mi je bio 9.pokušaj a nikad čak ni biokemijska.Probat ću se naručiti još kod imunologa da vidimo da li on šta pametno predlaže(ja imam 3 autoimune bolesti pa može biti da je i to razlog zašto ne uspijeva) te onda viditi šta i kako.Nešto u meni mi još neda da dignem ruke od svega.
Svima punp puno ~~~~~~~~~~~~~~
i snupi- 2.IVF-Petrova,11 mj.2012.
sorri tek sam sam se našla ima nas puno!!
Meni tranfer jednog embrijica sutra u cita, nadam se popravljanju statistike :)
dobro jutro!!! u iščekivanju četvrtka i Maksimira stiže svježa, mirisna :coffee: pa se poslužite
hvala za kavu svima ~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala na coffee TD, baš paše :)
A kako mi tek paše ova prava.... mmm, ustvari je prekrasno da i početkom 10. mjeseca još uvijek mogu popiti kavu ujutro u bademantlu u vrtu :mrgreen:..... kad krenu jesenje kiše, ništa od toga.....
Danas nam Moe vadi ß i ja se od srca nadam da imamo prvu trudnicu iz Betaplusa! Javi nam se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro uz dobru kavicu.
Ja sam ko na iglama :fige::facepalm::cupakosu:
Provjeravam mail, pa jel s internet konekcijom sve ok, pa jel možda u junk folderu...
Ovo je uvjerljivo najgori dio postupka. Čekanje. Naročito nakon vađenja krvi!
A ako budem trudnica, neću biti prva iz Betaplusa na forumu. Imamo zubic.vilu :)
Hvala na dobrim željama!
A pardon našoj doktorici - mea culpa ;)
Moe, gdje si vadila ß?
moe sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moe sretno! ~~~~~~~~~~
Moe, Moe, Moe...navijamoooooooooooooo za tebe !!!
Tikki, jel imaš kakvih vijesti iz laba??
svima šaljem puse i hvala za fiiinuuu kavicu. Je da ne užvam ovak ko naša BB, ali neka... budem i ja valjda jednom pila kavu u bademantlu s trudničkom bušom:):):)
Moe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro cure, evo da svima pošaljem dobre trudničke vibrice za sve što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~ :kiss: :heart:
Moe ~~~~~~~~~ za lijepu betu!
Moe~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu :) sretno
jutro svima!moe sretno!!!!!!!!!!!i ja sam na čekanju al imam neki pritisak u jajnicima pa sve mislim da nema ništa ni ovaj put:-(
BB i ja bi u bademantilu pila coffie (ok, i pijem ali bademantil mogu dvaput omotati oko sebe pa se ne računa :P) Samo ti uživaj! :dancingfever:
Bab, nas dvije ćemo im slijedeće ljeto mahati sa plaže, onako... debele, ogromne, taman pred porod! :zaljubljen:
Sneki, potpisujem te...i držim za riječ ...hehehe...
ajme Moe, pa šta ovi više čekaju??? Kaj bi bilo da nisu stavili stavili u hitnu proceduru???
Uf...dobro si rekla, to je definitivno najgori dio cijelog postupka, pa čak ni punkcija mi nikad nije bila tak traumatična ko čekanje bete nakon vađenja krvi.
moe~~~~~~~~~~~~~ čekamo uzbuđeno!
Moe i ja se pridružujem željama za velh
za veliku betu! Na poslu sam,pa tek sad uspjela tipkati!
report sa SD: 8 oocita, sve idu na oplodnju - transfer u srijedu 5.dan, zovem u utorak da vidimo napredak
zamrzavanje ovisi o broju, 2 vraćaju a ostale embrije zamrzavaju ako su uredu
uglavnom ekipa je danas bila super, smijali se, objašnjavali, tetošili, zezali - je da me bolilo i onda sam još i krvarila no sve mi je nekako super, sada će tako i dalje
urokana idem odspavati, pusa svima
Moe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, preuzbuđena sam da bih ovo napisala! :)
ajde moe!
priznaj! :*
daj reci kolik aje beta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!11
Moe?!?!?!?!?!?!
aaaaaaaaaaaaaa kakvo je to ponašanje, podijeli