Mali Mimi, stoput hura :-D za tebe i :heart:!!!!!!! Sretno do kraja!
I vidimo se u rađaoni
Printable View
Mali Mimi, stoput hura :-D za tebe i :heart:!!!!!!! Sretno do kraja!
I vidimo se u rađaoni
ha, ha Argente
Željkice slažem se s frkom nemoj ti tamo dole trošiti svoje stimulirane nemaš ih baš puno
Mali mimi čestitam! :-D
Frka ja sam već 5tj skroz otvorena tako da je velika opasnost od infekcije ali nalazi su za sad svi više manje ok. Ni serklažu mi nisu uspjeli napraviti. Donja bebica je već u kanalu i skoro da niti nema plodne vode i mjesta za pravilan razvoj. S gornjom je sve super. Ja svako malo dosta krvarim tako da unatoč Venoferu i tko zna koliko još lijekova željezo samo pada tako da ću dobiti neki koncentrat krvi.
Mali Mimi koje iznenađenje, čestitam!!!!
I sve najbolje želim!
j&d zao mi je zbog jednog srceka... ~~~~~~~~~~~~~ za drugo da junacki kuca
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~ da sto duze bebice budu s tobom i da prodje sve super
sanda1977 :-D za hematom i ~~~~~~~~ da ti T prodje bez stresova
mali mimi cestitam od srca... zelim ti mirnu i skolsku T... kako si mogla toliko sutiti....uh...ja nebi mogla..
zeljkice zao mi je sto su te tako zeznuli...
curkama ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da imamo jos uspjesnih postupaka...puse
Strategija, ~~~~~~~za tebe i tvoje mrvice!
Linalena,ja bih na tvom mjestu probala popričati sa dr.B. da li te može malo pogurati s lijekovima pošto se približavaš granici godina,vjerujem da bi ti izašao u susret.Ja mislim da oni baš ne obračaju pažnju na to ako im sam ne skreneš.Ne znam,možda se varam ali baš probaj.
Mala Mimi, čestitam za najljepši poklon...
J&D, prelijepe vijesti, sad kreće šopingmanija :-)
Sanda~~~~~~~~~~~~~~hiš, hiš hematomima....
Strategija~~~~~~~~~~~~~za najljepši mogući ishod, čuvam fige do nebaaaaa...
Deni, žao mi je zbog bebica, ali~~~~~~~~~~~~ za drugo hrabro :heart:
__________________________________________________ ___________
Laura :heart:
hvala svima:-)
Strategija za tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mali mimi cestitam od srca i nek je sretno do kraja :* Znaci tu smo negdje 2 tj. razlike ;)
Mali Mimi i Argente, dobru zabavu u rodilištu želim:-D:-D
Strategija do neba za tebe i tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~
Mali Mimi bilo je i vrijeme da se javiš jer sam ja skoro već progovorila na g.................čestitke moja susedo:-D
Mali mimi cestitke od srca... A svim cuvalicama svojih bebica, da izdrzite sto duze!!! Svima saljem ~~~~~
Mali mimi čestitke i ovim putem....neka bude sve dobro i lijepo do kraja... Cestitke svim trudnicama.... Mirne trudnoce zelim a nama cekalicama da vam se cim prije pridruzimo
MM još jednom čestitam i radujem se tvojoj trudnoći :-)
Ostalim kokama i kokicama veliki alt gr1 da ova 2013. bude plodnija od 2012. :-)
E pa Mali Mimi čestitam od srca. Jako me obradovala ova vijest.:-D:-D:-D Želim ti lijepu i mirnu trudnoću.
Mali Mimi čestitam od srca! :klap:
mala mini bas mi je drago radi tebe,:-D!
MalaMimi čestitam od srca.:-D:-D:-D:-D
Mali Mimi čestitam od :heart: !!:-D
Mali Mimi, čestitke!
Mala Mimi iskrene čestitke :-D
Mali Mimi,najljepše čestitke na dugo čekanom srčeku!:-D
Mali mimi čestitam na srčeku, baš lijepa vijest :-)
J&D i tebi čestitam na curici :-)
I svima ostalima malo alt gr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala Bubimitka draga, kakvo je stanje kod tebe?? U kojoj ste fazi, nikako da te uhvatim??
Mali Mimi iskrene čestitke!!!!!!!!!! i ~~~~~~ za školsku trudnoću do kraja!
Mali Mimi čestitam :-D:-D!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoću do kraja.
Mali mimi čestitaaaaaaaaaam!!! :-D:-D:-D
Čeeestitam, Mali Mimi!:-D:-D:-D
Curke moje ja sam u komi...tako sam zeznila ovaj put u bolnici....koma...samo mi se plače i ljuta sam na sebe i sve okolo uključujući i doktora...koma...Dobila sam 11.1 ali navečer u 8 i stoga sam računala 12.1 kao prvi dan ciklusa...a 13-tog sam se piknula prvi put...7dc sam došla na uzv i dok.me pita kada je bila zadnja m,ja kažem 14...koma...svu me zbunio jer je bio živčan i nabrijan...dva dana kasnim...danas sam tu grešku ispravila...šta će biti sada nemam pojma...svi ljuti jako kad sam im rekla šta je bilo i kako se to dogodilo..ja sam znala koji mi je dan ciklusa ali ne i koji je datum...mogao se samo okreniti i pogledati na kalendar...ja onak na stolu raščepljena baš znam koji je danas datum a kamoli koji je bio pred tjedan dana i još mi je m stigla dva dana ranije...neznam šta će sada biti dalje...tak sam sva u komi...čekam poziv oko jedan da vidim šta dalje...
:-(:neznam::?::cry: