Christine, ako ce ti dijete na jesen u vrtic i planiras imati cuvalicu jos 4 mjeseca do godisnjeg odmora - ja ju ne bih mijenjala.
Ali ako mislis dijete jos ostaviti doma (cijelu slijedecu vrticku godinu) - mislim da bih (da sam na tvom mjestu) ipak potrazila drugu cuvalicu.
Ne znam, meni je puno stvari sto pises nezamislivo jer i mi imamo cuvalicu i da se ja ovako zderem svaki dan radi nje, a uz to je i fino placamo - ne bi to klapalo.
Btw, i isto tako mislim da imamo stariju gospodju da bih joj tesko mogla reci neke stvari, bilo bi mi neugodno ko i tebi.
Upravo iz tog razloga (jer poznam sebe), kad smo trazili osobu za cuvanje proslu jesen inzistirala sam na tome da su to zene/cure ko ja ili mladje. Na kraju smo nasli (po preporuci) zenu tocno mojih godina, razgovaramo se na TI i komuniciram s njom puno lakse nego s nekim od 60.
Sto se tice hrane i oblacenja - kod nas je to rijeseno na nacin da joj svako jutro ostavim za dorucak i rucak sto ce dijete jesti (mislim na kolicinu), u posebnom manjem loncu za njega. Nekad je vec skuhano (ako sam ja kuhala vecer prije) a nekad to ostavljeno mora samo skuhati. Medjuobroka nema (to sam je zamolila jer znam da bi onda zbrljao ovo skuhano).
Isto sto se robe tice - ja ostavim svu robu koju ce nositi to jutro (i za doma i za van).
Cuvalica to nikad nije preispitivala. Zna di mu stoji rezervna roba ako se zalije ili nesto, ali ne bira mu ona stvari za oblacenje. S time da mu i bira, meni to ne bi smetalo, nije mi to neka stavka za uznemiravanje. Ja mu izvadim robu svaku vecer jer to isto radim i za ovo dvoje starijih, sve im slozim, da nam je ujutro manja strka.