htjela sam napisati da sam pozitivna krvna grupa, ali kad su mi radili 2010. krvnu grupu nisu napravili podpun nalaz, pa zato sam jucer jos dodatno radila IAT koji se upisuje u trudnicku knjizicu i on mi treba za porod.
Printable View
htjela sam napisati da sam pozitivna krvna grupa, ali kad su mi radili 2010. krvnu grupu nisu napravili podpun nalaz, pa zato sam jucer jos dodatno radila IAT koji se upisuje u trudnicku knjizicu i on mi treba za porod.
Kužim, a sad mi, molim te, još pojasni što je IAT jer ono što mi google izbacuje ima veze i s političkim kandidatima :)
Evo i nas službeno i zadnjem tromjesečju :D
vrijeme je za žaljenje :mrgreen:
Neznam jeli koja od vas sa slicnim problemom, al ja negdje od 10tjedna trudnoce imam bolove u trtici ako duže sjedim ili stojim na nogama, to me ubija s obzirom da volim šetat, max sat ipo i onda umirat ostatak dana
Hvala, rahela. Ja svoj nalaz dobivam u ponedjeljak. Ali trebao bi biti dobar.
Znam da tako bole trudovi, ali nije bilo kontrakcija pa mi nista nije bilo jasno. Boljelo me dva dana u nekoliko navrata, danas je sve ok, mislim da sam bila jako umorna jer kad bih legla sve bi prestalo. Ako bude opet odoh na pregled.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Ja sam se gadno prehladila u 38.tj. uzas. Nos zastopan a grlo se raspada. Mislila sam da ako krene porod u takvom stanju da je bolje da me onesvjeste. Nos se do poroda oporavio, ali sam nastavila kasljat. Nije smetalo u porodu, ali nakon poroda je malo bilo nezgodno svako par minuta se zakasljavati jer se tijelo napregne, pa jako curi dole... brrr
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Danas sam malo bila u shoppingu. I sad me bole leda. Vise ne znam kako da se namjestim. Boljela me cijela kriza,a sad u jednoj tocki samo.
A ne bih htjela puno sjediti i stajati,ipak sam do prije par dana strogo mirovala 3mj
Nek te malo izmasira dragi. Laganim potezima, onako širokim dlanovima, prema guzi. Ti čak možeš i stajati i malo se prisloniti rukama na zid.
A kad hodaš, pokušaj zdjelicu gurati "pod sebe", na taj način ćeš manje opterećivati leđa.
Hvala. Bila sam poslije nasla udobnu pozu pa je proslo. A stalno me on pomalo masira :) pomaze mi to
Znate koji su najveci bolovi u trecem tromjesecju?
Trudovi :lol:
Drzte se cure :-*
Mi uzivamo :-)
:lol:
Ja danas bila na pregledu u rodilistu....nista otvorena...smrc....kaze doktorica kako sad izgleda da jos nista....uglavnom napravili ctg al je beba spavala pa kao bas i nije nalaz nesto...pa u petak ponovmo idemo...tezina je 3300g danas i evo 39.tjedan....moram kao mjeriti udarce tri puta u toku dana ....ja to sad isla mjeriti pa lupa ko luda...ma samo je spavala ocito na ctg-u....primalja mi rekla da sljedeci put prije ctg pojedem nesto slatko i kavu....ok....to bar nije problem al nisam za to znala...s doktoricom sam prezadovoljna...njezniji pregled vaginalni u zivotu nisam imala....tako...idem piti caj od lista maline i valjda se poseksat da se nesto krene :lol:
baby3put, u kojoj bolnici je taj nježan pregled bio?
I u akciju!! :-D
U karlovcu...da da akcija....mm ce bit odusevljen...hehe
ja sam si vec tako sva teska,da ne mogu vjerovati,ova 2 dana imam osjecaj kao da cu svaki cas explodirat :-/ uf
Imam pitanje. Boli me po sredini stomaka, kao da su mi svi mišići upaljeni. Jel to normalno, jel to širenje maternice ili se trebam zabrinuti? Sad još i kašljem pa je još gore, cijela potrbušnica me boli. U 30-om sam tjednu. Danas idem kod dr pa ću je pitat ali me već dobro pere panika da nije nešto u redu.
perla5 najbolje ti je odi kod svog dokora, mi svi ostali mozemo samo nagađati. Ja sam imala bolove al s donje lijeve i desne strane al trajalo je samo 1 dan tako da sam prepisala to širenju, a i s bebom je sve bilo savrseno tako da.
Mene evo vec par dana peru grčevi u listovima dok spavam, danas me bole užasno ti mišići jer od trbuha nisam mogla dohvatit noge da mi prestanu :unsure: . Osijecala sam se kao neka lopta koja se bezuspješno valja po krevetu.
Perla možda su to BH kontrakcije iliti maternica se sprema za veliki dan,ja sam ih imala u obje trudnoće ali svakako pitaj dr.
Ninunanu pij magnezij, on opušta glatke mišiće i dobar je kod grčeva u nogama
Pijem vec duže vrijeme, al ocito i ne pomaže previše. Vec imam nocne more od tih grčeva
[QUOTE=saf;2557356]Perla možda su to BH kontrakcije iliti maternica se sprema za veliki dan,ja sam ih imala u obje trudnoće ali svakako pitaj dr.
Hvala na savjetima. Evo za cure koje možda imaju slične bolove (simptomi upaljenih mišića po sredini stomaka). Kaže dr da se koža rasteže, a da sam ja mršava zatrudnila pa da sad prijeti pucanjem i strijama i zbog toga takvi bolovi. Blago meni:-) Rekla je pojačati mazanje bademovim uljem.
Inače bebica je ok, sve drugo je by the book, po riječima dr.
BH kontakcije mi je lako prepoznati, stomak se zbilja stvrdne, ne mogu ni hodati. Ljepota za ljepotom...:-)
Jos jedna neprospavana noc. Grcevi u nogama i lazni trudovi od 9 do 3 ujutro, cak sam se i 'uredila' za radjaonu, kad sam se okupala, prestalo. Dokad cu jos ovako...
Sigurno jos samo malo :)
Kreni na vrijeme
.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
:cekam::cekam::cekam::cekam::cekam:Sinoc bolovi po donjem dijelu trbuha pa vec pocela sumnjati da se kaj ne dogadja al kad sam se istusirala prestali bolovi...ni jutros bas nisam nesto.. samo bi lezala...sve me nesto kao da grci i napuhuje po trbuhu i kao da me boli svaki bebin pokret....nadam se da ipak nece danas nista biti jer mm ode popodne za rijeku i vraca se tek navecer....
Haha sad mi vas je tako slatko citat, do prije 2 tjedna sam ja ovako kukala pa me iznenadilo kad sam se najmanje nadala :) sretno svima :)
ni ja ovu noć nisam spaval,danas sam tek 17 tt,a mučili me cijelu noć takvi menstrualni bolovi da je to strašno,bole i sad ne popušta
imala sam danas kontrolu kod gin pa je rekla da je to od širenja maternice i da pijem magnezij i opet moram počet s utrogestanima jer oni kao smiruju maternicu,moram još napravit i briseve i urinokulturu
Evo ja bila u šetnji i nakon sat ipo su me krenuli takvi oštri bolovi s desne strane, kao da me neko lagano nožem iznutra. U tom predjelu me najčešće lupa pa sad neznam koji je to vrag.
Evo cim sam sjela nakon 5 minuta prestalo, osiječam se ko da ciglu nosim u trbuhu, a tek sam na punih 28 tjedana
Hvala cure, danas sam se našetala s curama, nacugala Donata, spremnija ne mogu biti. Termin je tu, nestrpljenje svih je na vrhuncu. Kaze baba danas, pa što nisi pošla u bolnicu, oni bi te fino umjetno porodili, što ima veze što su lažni... Sveki oštri noževe za carski, a s mužem sam se posvađala jer mi nije htio dati da idem s njim ˝takva˝ u trgovinu... luda kuća
Mene ništa ne boli, al' sam tu :mrgreen:
Cure u terminu, držim fige!
Ja jos nista...sad vec zelim bolove....ludo....ne zelim preci termin jer sam onda luda zena.....ujutro idem na ctg i nadam se da nece spavati .....dal netko ima kakve naznake za skori porod??? Pozdrav svima koje cekaju
Nije bol, ali me živcira nemogućnost normalnog disanja. Ili se bebač nagura pod ošit, ili meni ne paše poza...imam osjećaj da stalno uzdišem i ispuhavam zrak... ko baba neka kojoj je sve teško :lol:
o jos stvarno sitno brojite!!
Brzo će i tvoj broj doći na sitno :-)
E da, i živcira me bol u trtici ako dulje stojim, to mi je na neki način presmiješno...
Mene vise nista ne boli!!! :)
Jel ti to nama hoces rec da si rodila? :heart:
Isvetica, ne budi tako tajnovita!