dobila sam stvari jutros i trebala nazvat da se naručim za 8.dc, nitko se nejavlja,zauzeto stalno zapravo,vikendom ne rade?
šta je sa punkcijama i transferima koji zapadnu na vikend?
Printable View
dobila sam stvari jutros i trebala nazvat da se naručim za 8.dc, nitko se nejavlja,zauzeto stalno zapravo,vikendom ne rade?
šta je sa punkcijama i transferima koji zapadnu na vikend?
Drage moje čitam o gđa. s 3.kata i sad sam u nedoumici. Ja u ponedjeljak vadim hormone gore ali idem sama jer MM radi. Dali ću morati onda ponovo dolaziti s njim ili mogu to obaviti i bez njega???? Malo nam je problem jer nismo iz Zg. Molim vas odgovor...
nada,ne treba TM ići s tobom,niti na vađenje hormona,niti po popis potrebnih papira za postupak.
ja sam u ponedjeljak gore, danas je krenulo kako treba. od ponedjeljka smo u postupku
ima koga gore u utorak? :-)
I ja sam sutra gore.
(Vaki? Punkcija u subotu, ja 9, ti 13?)
i ja sam sutra gore
ja sam tek poslije 10 gore, nemogu ranije
Bubi - plan je isti, transfer je tek u 4. mjesecu. Ne vjerujem da će sutra promijeniti odluku jer se stvarno loše osjećam. Nije da me boli, nego mi je baš mučno...
Nova21- onda sam ja već odavno gotova...
Cure, jel jos uvijek na VV traze neke papire prije samog postupka, nekako mi je ostalo u uhu od prije kad sam vas citala da treba neke izjave ovjeravati kod javnog biljeznika? :unsure:
Nadam se da sam nesto krivo shvatila:?:
Da, još uvijek ide ovjera kod javnog bilježnika...
Ja čekam da dobijem mengu,svaki čas treba doći :) pa da zovem gore da me naruče na prvi pregled....a jel se mora ovjeriti i vjenčani i kopije osobne ili samo taj pristanak na postupak ?
Sve ce ti reci na prvom pregledu, i dati popis dokumenata.
zato jedva čekam da dodem na taj prvi pregled :)
Mi smo bili na prvom pregledu prosli tjedan i ni rijeci o tome. Idem za cca 3 tjedna opet pa cu bas pitati.
ja sam danas bila gore, i dogovoren je za slj. ciklus aih i klomići i danas sam bila kod pravnice i dobila te papire.
koliko sam skužila dobivaju se prije samog postupka
pozdrav cure , kakav je princip kod folikulometrija ... kak se naručuje ... tj od koliko kreću pregledi , dali se ide po redu ko je kak došao ili ? pitam zbog posla , da ne uzimam slobodne dane za to ? hvala vam ! i ja sam prošli tj bila na prvom pregledu kod dr. A
Kleopatra ako prije dođeš prije si na redu, ja sam znala doći oko 7 pa bi bila među prvima :)
Isto kao i na SD, daš uputnicu sestri kad dođeš..Što se naručivanja tiče za fm ga nema, dođeš koji dan ti dr veli i čekaš...
Sretno ti bilo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Curke,
imam osjecaj da cu mengu dobiti u petak po nekoj racunici, onda mi 3 dan ciklusa pada na nedelju, a ovaj mjesec bi trebali krenuti u ivf postupak, doktor treba odrediti s kojim ljekovima. jel bolje onda da dodjem 2 dan ciklusa u subotu, jel moze tako, pretpostavljam da je 4 dan (ponedjeljak) prekasno?? ajme drugi dan mi je najgori kad menga krene, ne znam kak cu se popeti na onaj stol za pregled :-( :-(
I ja sam ti zadnji postupak došla drugi dc u subotu.. Grozno je ali dr je već naviknut..Samo nazovi u petak!! Sretno!!
Mari, 4dc je svakako prekasno... Ideš gore 2 dc i to je to... Tako sam i ja bila subotom pa sam dobila sve lijekove i počela se pikati u nedjelju... Sretno!!!
Bubi, javi što kaže dr! Sretno!
veli histeroskopija (pokusavam dogovoriti) i iduci ciklus stimulirani!
i konacno i meni pise pripremiti na tetraborat :lol: mislila sam da sam posebna :lol:
ja nisam dobila nikakve vaginalete a pikalica sam
Bubekica, gdje ćeš ići na histeroskopiju? Da li ju rade u Vuk Vrhovcu?
Prije dvije godine sam i ja bila na histeroskopiji (zbog polipa endometrija), ali nažalost zbog gužve na poslu si nisam mogla priuštiti izostajanje par dana s posla pa sam otisla privatno. Prevagnulo je sto oni rade ambulantnu histeroskopiju kod koje sam odmah nakon zahvata koji je trajao možda 20-tak minuta mogla otici na posao, a i nije bilo anestezije. Ipak s obzirom na cijenu danas bi svakako izabrala bolničko liječenje.
Danas sam zvala VV jer mi je 1DC...i naruceni smo 21.2. u 10h...ja na prvi pregled kod dr.Alebića a muž na spermiogram :) tako da jedva čekam :)
I meni je danas 1dc, u petak sam gore na dogovoru:)