Ma ja mislim da će prije bit sparinčuga do bola nego kiša.... Ali o tom potom...
Printable View
hehehe :-)
eto i dogovora.
p.s. znači 14.6. u 17h ?
I sta znaci Zamet dvorana, u onoj slasticarni (dakle slasno obžderavanje :-) :-) ) ili se misli negdje drugdje?
Ma kakve slastice, gore, na katu, gdje služe alkohol!
Hoće li doći Jejja na kavu? :mrgreen: (zapravo me zanima što nam je s njom, njoj je termin sad tu negdje, a da ipak budem on topic, strah me Arđine metle :lol: ).
Tigrical opasna si :yes:
phiphy :-)
E sad me već strah doći :angel:;-) Ipak dolazim prvi put!
Nego da utvrdimo - to je neki birc unutar zgrade sportske dvorane tj.centra Zamet?
I kako cu vas skuziti, imat cete natpis alkohola amo? ;-)
red, ako nisi primijetila, svi postovi su unatoč elementima chata informativni i/ili ontopic osim tvojeg.
Zato je nemilosrdno i zasluženo pometen.:ban:
edit: OK, ne baš svi :lool: još sam malo počistila...i jedan SVOJ, samo da se zna!
gigii u sklopu dvorane, iznad slasticarne je kafic Galaxy, jedan jedini tamo. Veeelika terasa. A nas ces prepoznat jer kokodacemo, ima nas puno i puno lijepe djecice!
tigrical hvala na info :-) osobito me oduševilo: nas ces prepoznat jer kokodacemo, ima nas puno i puno lijepe djecice :-) :-D
Pretpostavljam da ima prostora unutra - da idemo tamo i u slučaju kiše
Jeeej
Ja, nažalost ipak neću moći doći (a već sam imala spremnu listu pitanja :-p ), jer mi je mala danas došla s kozicama iz vrtića. Nemam ju sutra kome ostaviti, a van ne može...
Baš mi je krivo :/
Newbie, žao mi je.
Dižem!
Nis od mene, lagani cudni bolovi cijelo jutro i ne usudim se vozikat ni mrdnut iz kuce..
brblj tapatalk
Čudni bolovi = trudovi:-D
Ma nisu pravi sigurno :) to se sprema samo.. jos cu ja i iducu docekat..
Al uzivajte na kavici, mah mah novim curama i kiss klincima ..
brblj tapatalk
Ejla zene, dolazim malo kasnije, vj.oko 17.30. Danas se bas lose osjecam a eto ne bih htjela propustiti. Idem probat odspavat mozd pomogne. Vidim da dio cura ne moze...e pita se kako cu nas razlikovat od ostalih brbljavih :-) zena
Mi svaki put kad se najavi neka nova mašemo svakoj koja prolazi pa ne brini!
A i uvijek nas je najviše brbljavih na hrpi i spajamo stolove, žderemo kolače/kekse i tako 8-)
Baš mi je žao da ne možete svi :-(
jejja još malo :-D
Newbie ajoj kozice po ljeti, uh :-(
Mi smo ipak zbog nekih neočekivanih stvari otišli doma pa nećemo doći, užasno mi je krivo, bas sam se veselila:( uživajte!
Koliko djece!!!! Super kava :-D
Gabi25 baš mi je žao da ste morali ranije.
Nažalost bez special guest starova iz metropole :\ ali okupismo se u ipak lijepom broju od 13 žena, 2 muža, 8ero djece + 2 u tobolcima :-D
Drznut ću se napraviti popis bez foto dokumentacije kao podloge:
tigrical + F
cranky + S + NJM
Nina32 + V + NJM
Aurora*
nina70
Sali + V
sara38 + C
phiphy + M
gigii
innu + D
red pepper
Frćka
Argente + D
Kava super, a dugo je bome i trajala..
Obzirom da skoro svi sa popisa imaju nick + dodatni član ili ako ne onda imaju dodatnog člana u trbuhu, ajde idući put nama napiši Frćka +RP..tako da nam bude lakše..da i mi vidimo kako je imati plusić pored nicka :mrgreen:
:lol:
idući put možda i vi budete imale dodatne članove
a u krajnjoj liniji, možete dovest i muževe
Red, posudim ja od sestre blizance, svakoj po jedno, ona će bit presretna!:lol:
Stvarno super kava, toliko lijepe dječice, vjetar u leđa!:-)
Odlična kava! Koliko dječice!!!!!!!! :-)
Šta znači zvjezdica uz ime (Aurora*) ?
vjerojatno da je obična Aurora bila zauzeta...isto kao pretpostavljam obična gigi :))
hahahhahaha .... ja sam zabrijala da to ima veze s ovim +... Tipa sigurno nešto je u toku! Mi koje smo u iščekivanju imamo punu glavu kombinacija :-)))))) Argente hvala! :-)
Koliko se često sastajemo...?
Gigii ovisi, nekad 3 puta mjesecno, a nekad jednom u 3 mjeseca. Kad se netko sjeti pa pukne temu. Najcesce to sefica drzi pod kontrolom :klap:
Ali to ne znaco da ti nesmijes predlozit datum :yes:
hejla riječke curke :-)
Jel ima ovdje medju nama još netko iz Rijeke da je u iscekivanju nakon transfera? Da iscekujemo u drustvu, kavica na suncu dok ostali na poslu i tako to :-)
Komadi jeste se već sve razbježale ili možemo opalit jedno ljetno (ako ikad počne ovo ljeto :roll: ) kafenisanje?
Šefika nam uživa na otoku, ali nam valjda neće zamjerit... Sad više ne može ječmence slat ;-)
Šta kažete 12.07. Zamet u 17 sati?
Kažemo :-D:-D:-D:-D
Pih, sto bi zamjerala?!? To sto vi radite i u gradu ste a ja na ljetovanju na plazi:mrgreen:
hehe, tigrice uživajte dok možete :)
cranky, ja sam još u gradu i bit ću sve dok se more ne ugrije tako da se možda i vidimo
kaže hajmooooo
dalo bi se ako nam ne uleti janjac na raznju - spominje se taj i vikend kasnije
Ja cu se predbiljezit za neku u osmom-devetom mj da vam i ovog svrcu dovucem :)
samo da uletim i pohvalim Rijeku, Kvarner, Istru!? za redovno forumsko kafenisanje, da se bar ZG hoće skupiti ali u to ime odoh pozvati na ZG forumsku kavu...... bez obzira što je sezona kiselih krastavaca skoro krenula.