Joj Anka baš mi žao što si se toliko napatila. Sada je to iza tebe. Nek nalaz bude najbolji mogući!! Nek uskoro i mrvica bude u tvojoj buši!!!!
Printable View
Joj Anka baš mi žao što si se toliko napatila. Sada je to iza tebe. Nek nalaz bude najbolji mogući!! Nek uskoro i mrvica bude u tvojoj buši!!!!
Anka gdje si radila histero?
Moja je isto trebala biti samo dijagnosticka pa sam svejedno bila u opcoj anesteziji... Sto kazu na taj "los" endometrij? Zasto nisu napravili kiretazu?
Žužy:fige::heart:
Joj Anka neka ti ovo bude zadnja bol i fizička i psihička!
Prije same histeroskopije sam bila na super dugom i kvalitetnom 3d-UZV gdje je dok utvrdio da je sve u najboljem redu. I da se i ruka ne operira ako je zdrava - tako i da nema potrebe raditi operativnu histeroskopiju kad je sve u najboljem redu, tako mi je objasnio. Našao je mali miomčić od 8,4 mm - ali koji nije niti blizu endometrija niti je lociran na način da ičemu smeta. Tako da ga nije dirao. I to je razlog što nije radio operativnu histeroskopiju. A kiretaža nije bila opcija jer mi je endometrij jučer bio trolinijski, ali samo 3,3 mm debljine.
Ne znam kaj da velim... Napisao je da je endometrij "nešto neravan". I rekao da je to nezabrinjavajuće (a taj dok koji mi je radio zahvat je naš lokalni MPO-doktor i prošao je specijalizaciju u Petrovoj). Čak je dao do znanja da se ne slaže sa stavom mog dr. u Petrovoj i da ovo nisam morala prolaziti.
U otpusnom pismu je štedio riječi... Ali za vrijeme zahvata dosta je objašnjavao - i rekao da je odstranio epitel koji je vjerojatno bio razlog što je dr. R. iz Petrove tvrdio da je endometrij neravan. I da je probio put u maternicu jer nije mogao proći,.... To je sve komentirao za vrijeme zahvata ali nije napisao.... Hmm. Čak sam ja gledala to sve na ekranu - u boji 8-)
A to što mi nije ništa dao za bolove - on tvrdi da me ništa nije moglo boljeti (?!?!?!?), ali vjerojatno je pitanje štednje. Od 1.4 su uveli tzv. "dnevnu bolnicu", a do tada se zbog histeroskopije u bolnici ležalo 3 dana... Ja sam nakon 2 sata išla doma.
E da - rekao je da dijagnostička histeroskopija ima učinka jer čista iritacija gornjeg sloja endometrija dovodi do njegove aktivacije/oživljavanja i bolje implantacije.....
A sad - da li je to tako ili ne....
Cure - uistinu se nadam da je ovo imalo koristi - i da će dr. R. biti zadovoljan - a ne da opet odgodi transfer i da ovo moram ponovo prolaziti. Ne znam da li bi se usudila....
anka i ja sam 2h nakon operacije isla doma bez obzira na anesteziju... kako to da zahvat nisi radila u petrovoj, kod doktora koji ju je i preporucio? oprosti sto sam negativna, ne svidja mi se ovo - prosla si mucenje, a cini mi se nizasto.
ovo za manju ozljedu povrsinskog sloja je tocno.
Nadam se da nije bilo nizašto...
Nisam to radila u Zagrebu jer mi je ovako bilo jednostavnije, a mislila sam da je svejedno gdje radim histeroskopiju. Pitala sam svog doktora da li to mogu kod sebe u gradu odraditi, a on je rekao da mogu. Dosta mi je putovanja do Zagreba, izostanaka s posla, troškova,...
Anka, i ja se nadam da tu bol i strah nisi prolazila ni za što, i da će nagrada doći!
Žužy, dobro čuvaj maloga! BTW, ja mislila da si ti iz Koprivnice!
Frćka, u kojoj si nam ti fazi?
Željka, bravo za :heart:
Jutos sam imala aspiraciju, i dobili smo 6 js.
s_iva, :-D za tulum,neka bude pravi party! ~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. Strašna,ja sam iz Koprivnice,a tako sam shvatila i da je Sara,po smajliću.
Sara,riješi dilemu :lool:
s_iva saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav curke!!! FET obavljen jutros, na čuvanju su dvije osmostanične mrvicee, beta 2.5!!
ja sam histero radila u petrovoj ali i laparo skupa , da istina je dva dana sam bila tamo i 3 dan se islo doma. Moje je rađeno pod anestezijom i nisam nista osjetila, zao mi je kaj si morala takvu dramu proci. Žužy i Iva za plus.
s_iva predivnoooo
Žao mi je što je bilo bolno! I mene slijedeci tjedan čeka histeroskopija. I ja ju neću radit u Zg vec u svom gradu. (PŽ) Za sad mi je rečeno da će bit pod općom anestezijom, detalje ću još vidjet!
OoooO onda sam ja pobrkala...sorry....
I mislila sam da si ti iz Koprivnice, pa me i zbunilo..heh :)
Pozdrav curke..evo mene slabo se javljam malo sam u guzvi ali vas skicnem..zelim puno srece svima, a bubekici i svim tuznima saljdm zagrljaj..ljubim vas sve! :*
Bila sam danas kod doktora cita je puknulaaaa..jeeeeee sad ceka M i napokon inseminaciju.. :)
daj mi recite ja vise neznam kak da pijem duphastone,pijem ih kao za reguliranjemenge i pila sam ih od 19.dc 2*1 pet dana i nisu mi menge bile bas redovite sad zbog ciste sam ih pila od 16.dc 3*1 deset dana i dobila mengu 3dana poslje zadnje tocno na 28dc e sad je otisla cista ja vise neznam kak pit mog ginkca njje bilo bio neki na zamjeni on kaze od 16.dc za reguliranje sad vise neznam sta bi napravila..i bojim se da mi one nenaprave cistu..nekak si mislim ak je trebala bit ovulacija pocnem ih pit i one ju sprijece i onds taj folikul nepukne neg naraste sad neznam jel to moze bit? Daj te savjet totalnosam zbunjena nebih opet dosla a ono opet cista? :)
:lool:, koji blam :oops: s moje strane. zabrijala ja totalno
I ja betočekalica! Vraćeno 3 embrija,dva vrlo dobra i jedan loš. A sad dalje kako bude.
Evo prvi uzv sa 5+6, naziru se pocetni otkucaji...sretna sam...
svima u postupcima puno srece,mora uspjeti jednom!!!
Funky cestitam!!!
Svim betocekalicama drzim fige~~~~~~~~~~~~~~~
sutra vadim betu....danas me probada u trbuhu i napuhan je, tko zna zašto, trudim se ne razmišljati previše... nada umire posljednja :D
Maybebaby sretno sutra!!!!
Stena, 3 vracena? Pa jel to mnogo??
Maybebaby sretno sutea, drimo fige ;)))
bubaba,mjestopodsuncem :-D četitam, kao i svim novopečenim trudnicama na srčekima i uzv-ima!!!
a svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ih slijede u stopu!!
i naravno jedna virtualna :pivo: u to ime!!!
anka žao mi je što je bilo grozno, ali nadajmo se da će pomoći...i mene to čeka.. :fige:
bubekica :love2: žao mi je zbog svega,je se tm već naručio kod urologa?
tulipan83 super vijesti, koliko je js preživjelo odmrzavanje?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!
još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,nek se nađe!
Svim novopecenim trudnicama cestitke!!!!
Tuznice zagrljaj
Cure znam da je ovo odbrojavanje,ali ne znam gdje da postavim pitanje,Bubekica prebaci me ako ima tema
Stigao mi je nalaz OGTT:
Glukoza nataste 5,3mmol/L (ref.vrijed 4,4 do 6,4)
Test oralne podnosljivosti glukoze 2h. 5,1 mmol/L
(ref.vrijed. normalna podnosljivost <6,7
poremecena glikemija nataste <7,8
ostecena podnosljivost 7,8-11,0
secerna bolest >11,0)
Inzulin 1. Mjerenje 3,7 mIU/L
Inzulin 2.mjerenje 17,4 mIU/L,ali nisu napisane nikakve referentne vrijednosti
Da li mi netko zna objasniti nalaz?Nisam trudnica,endokrinolog me poslao raditi ogtt zbog steriliteta,a dok dodem do endokrinologa,umirem od neizvjesnosti
Jos jednom se ispricavam sto ovo pitanje postavljam na odbrojavanju
kameleon da, u utorak je kod urologa na uzv.
Dazler, stvarno ne znam, nadam se da će ti neko drugi moći pomoći!
Maybebaby, sretno danas!
dazler,ne razmem se u to al kolko vidim tvoj nalaz spada u normalne vrijednosti.
Maybebaby,:fige: do neba!
Hvala cure i ja se nadam,ovaj inzulin me buni jer nema referentnih vrijednosti,a Uskrs je i do doktora ne mogu doći
Puno sreće u postupcima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!