Znate šta?
Printable View
Znate šta?
Hvala cure :heart:
Mami, daj nemoj zezati sad......... :storma:
Mami daj pisi kaj kaj kaj????
Mami propjevaj :lol: da cujemo sta....
Mi smo danas culi :heart: junacko :zaljubljen: sve je ok, nema hematoma ni ikakvog iscjetka osim utrica, veliki smo 12.2mm
Ma ništa, hahahah¨!
Ja to tako da malo razbijem monotoniju!
Mami2 :) ?
E da, a gdje nam je Anka?
MAMI2 ja tek sad skuzih da nisam pročitala sve postove :) daj jos koji put-Zuzy ce nam omrsaviti jako :)
Ljubilice bravoooo!
Gdje nam je stork?
Eto mi ga na, kad se jelte zaj..., dobijem spoting za kaznu.
Čak me nije ni nanervirao, dugo nisam bila ovak smirena.
juhuuuuu...gdje ste sve?????
...ja sam sad spreman za spavanje..tako sam umorna...fjaskasta...zijevasta...a dole me sve nešto..uh..tako uvijek i do 10 dana prije nego trebam dobit...a leđa....rasturaju...
..ali ako idem spavat..a vani još ni nije mrak..probudit ću se u 2 ujuto...
mami-:-(
Danas je pre depresivan dan
:drama:
uh da.....
idem :spava:
.....ne mogu više......
I ja bi....:-(
KrisZg evo me. Još muku mučim bez simptoma. Jedva čekam drugi tj kod dr
Spavala....i probudila se sa plusicem....kolko sam skuzila poljubicaste usne.:-)
Velike il male?
Stork kaj si t ili cekas betu? Sori nisam skroz upucena
Mislim da velike ,sve nekak malo potamni onak iznutra hehe
Nivesa??Kakvim plusicem??
Ovo je storkino odbrojavanje :lol:
Stork sada ti ide 6tt?
Btw poljubicastite prvo sa strane...znaci pored usana, tamo gdje je koza sedefasta.
Ne stignem sve polovit! Hehh sori!
Pa.sa plusicem popisanog testa posto je ipak ovo sutra meni 30 dc. Cice i dalje ko kamennje i bradavice kao da su vruce???
Znaci,pozitivan test?Bravo,cestitam!
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Nivesa woooooow cestitam draga!!!!! :-D :-D :-D
Pa rekla sam ja da je to to! Cestitam!
Ma neeeee!! Napisala sam da bi se htjela ujutro probudit i popiskiti pozitivni!!! Nije sve u istom postu pa niste mozda sve vidjele! Sori, i ja bi da je....:(
Hahahaha ajme meniii....
Jel mi rano da sutra ponovim test?? Mozda sam zabrijala ali cice su mi fakat ko dva kamena,jako bole,cak mi i grudnjak smeta, a ne daj Boze da moram trcat! I po aureoli su mi one male sitne kvrzice poiskakale...bile su tu i prosli mj ali ne u ovom broju i tak izrazene... u prvoj t toga nije bilo:zbunj:
Nivesa, koliko su ti ono ciklusi?Ti snovi su zeznuti, mene su mucili u prosloj i znala sam da je to to.U ovoj sam samo znala :lol:
A da ne spominjem da u ciklusu prije sam imala vise simp nego u dobitnom, ultimativni je bio vene na grudima i promjenjen miris: vruca coksa mi je smrdila na mokrog psa :lol: