ja sam sad kao Mahidevran, sama i ogorčena .
a sve su one Hurem!
Printable View
ja sam sad kao Mahidevran, sama i ogorčena .
a sve su one Hurem!
A to ti je tak.
Vidiš da su i mene razvlačile i proglasile nekulturnom i svakakvom, ali ja se ne sekiram jer ja znam tko sam i kakva sam.
Mišljenje anonimne sektaške forumske populacije me ni najmanje ne zanima.
A ni lajkovi me ne zanimaju.
Nisam ni znala za top listu dok nisam ovdje to pročitala i to od forumašica koje pišu da redovito to prate.
Kaj ti to govori?
Pola nisam ni pročitala jer je tema otišla u meni bezvezne i nezanimljive vode, a dobro si ju zamislila.
Moram još dodati da mi jako fališ i ti i Sorci i Ifi i mnoge druge pametne žene, majke, kraljice koje sam rado čitala.
Uuu, da.
Mahica je komad :-)
:mrgreen: imam dojam da je krenula nemoderirana subotnja večer na forumu, ko u stara dobra vremena...
ma bilo je svega, i ja sam se prvo opraštala i onda samo nestajala i opet se pojavljivala. ko Mahidevran:-)
a da mi fali forum ponekad, fali .
kao i svi odnosi bilo u RL bilo ovdje jer su dio nekog prošlog vremena .
O mare, mare... ti stalno zalis za starim vremenima.
fale ti dani kad je perje letjelo , a moderatori su dobivali mail-ove i sms-ove u gluho doba noci da se probude i sreduju frku na forumu?:mrgreen:
:unsure: Znali su nam psi imati gastritis, ali nije nam nikad nitko od veterinara preporučio čaj od kamilice. :unsure: Doduše, ne bi ga naše ni htjele popiti... :lol:
(Ali Google kaže da se stvarno može psu to dati, pa eto, naučila sam nešto novo od te tvoje gnjavatorice. :mrgreen:)
super ste me sjetile za kamilicu
bas me muči želudac
ne od teme:-)
od inčuna
Meni ne fale .
Istina , bila sam mlada tada , ali gledaj me kako sam tek sad popularna ( pod stare dane).8-)
onda me nisu voljeli , u jednoj fazi su me htjeli i javno kamenovati . :kbell:
Za mare ( uletila alex sa kamilicom).
meni je samo žao ko cucku jer sam u periodima svojih što najavljenih što nenajavljenih odlazaka propustila nekoliko fertutmi na forumu .
A ja se sa sjetom prisjećam kako mi još jučer ne bi palo na pamet subotu večer provoditi na forumu :-/ :cry:
:mrgreen:
imas sode doma?
Imam, za ribat kuhinjske elemente
A čaj od mente?
Ne bum više gledala torte, obećajem :kuhar:
Maria napisala Tajči, ja pročitala Tanči pa prepisala - Tajči :lol: .
Htjedoh reći - Tanči se mora preko nekoliko puta oprostiti od foruma da preuzme (forumski) tron :mrgreen: .
:lool:
Teško. Nisam taj tip.
Mislim za vođu.
Meni je zao sto se sorci rijetko javlja, a nema ni Iridiane...
Prvo i jedino važno: maria71, nisi stara. Točka. ;)
I nisi zločesta. Samo si iskrena i kažeš što misliš, a ne što ljudi žele čuti. S tim imam i ja problema, pa sam u RL i ja zločesta.
Znam da kasnim i da ste već sve pametno rekle.
Ubacit ću još komentar na te hagiće u RL. Gledam osnovnoškolke koje se stalno druže u školi, ali se uredno svaki dan kad se vide izgrle i izljube. Godinama me već muči pitanje zašto????!!!! Da nije i to taj novi trend o kojem mare piše, te vibrice i hagići?
Lajkanje me muči. I ja bi lajkala :D ali s moba ne mogu, a na kompu radim i uopće ne otvaram forum. Pa lijepo molim, ako je do rode, uključite tu opciju za tapatalk da i ja lajkam :D
potpuno se slazem sa ovim pod: prvo. daleko je maria od starosti.
To curičasto teen grljenje i ljubljenje postojalo je i u mojem mezozoiku. Najfrendice bi se uvijek u školi i po putu držale za ruku, ponekad hodale zagrljene. Danas to ima skroz drugu konotaciju :-P .
Ja se isto sjećam da je bilo toga i uvijek mi je to bilo bezveze i pretjerano. Općenito ne volim nikakvo ljubljenje s ženskim osobama
ja nisam taj tip, ali kako sam sve starija sve se nesto vise volim grliti, lastane da li mi se nesto dogadja u 5 desetljecu?
ja se tog grljenja ne sjećam
na stranu što se ja nisam grlila, al u mom selu se nisu cure grlile
kad vidim FB profile curica, vršnjakinja moje V, 10, 11 godina
kako si dijele srca, slatkice, ljubavi, najslađa si, najbolja si...
najrađe bih otišla u hibernaciju na kojih 10 godina
nemam ja želuca za to
ja sam se svojom best frendicom držala za male prstiće.... sjećam se toga.
I ja sam se sa bff držala za male prstiće u oš,al dobro,to i nije tako davno :P
Aleksandra..ti se probudiš za 10god iz hibernacije a ono se svi drže za prstiće..i dečki i cure,ljubavice,srećice,cmak cmak na svakom koraku
Pa zavisi vjerojatno kako tko tumači pristojnost. Moja definicija pristojnosti recimo nije kimanje glave (buntovnik mi drugo ime:mrgreen:), već puštanje ljudi na miru, da žive svoj život dok ja živim svoj, jer pravila koja meni nešto znače i po kojima ja svoj život živim ne znači da su univerzalna i jedina ispravna.
Ali, da, skačem u obranu svojih stavova promptno ukoliko se netko drzne forsirati svoju životnu filozofiju kao jedinu ispravnu.:storma:
Zato je meni malo kontradktorno ovo što gore pišeš, ako me razumiješ.
Kamilica? Okej, evo i ja prvi put čujem, ali nema šta, kamilica je blaga, ako pomaže odlično.
Mima ako je ozbiljna stvar, ono pas se stvarno muči, ne znam što će ti reći vaš vet, ali možeš mu slobodno dati i one šampone koje koristimo i mi ljudi za smirivanje kad navre kiselina skoro pa na usta.
To ja iz iskustva, peče ko sam vrag.
Možda je nekad i problem što forum nema zvuk. Jedna od rijetkih stvari koje ja recimo nisam naučila kontrolirati i vjerojatno nikad ni neću je ton kad me nešto iznervira. Kažu moji bliski, i polarni međed bi se smrzo i pobjego glavom bez obzira, a ja kad ga pustim, ni dan danas ga nisam svjesna:neznam: