Da mozda ima razlike izmedju to dvoje.
Znam za douglasov da mi je moj gin rekao da ta tekucina moze biti i od ovulacije i od ostatka menge.
Ma bit ce sve ok.
Mozda se jos netko od cura javi tko zna vise ;)
Printable View
Da, baš tekućina.. Kod mene je 6dc stvarno rano, i tek menga prolazi, ali opet stimulacija je u pitanju i to prva pa ne znam što bi mislila.. Vidjeti ćemo, u svakom slučaju javim što će biti u utorak.
Hvala vam sara & eryngium :love2: malo ste me primirile
Jer sve što sam vidjela je upućivalo na loše..
Udahni, izdahni i pričekaj idući utz. Sad imaš premalo informacija da se kreneš zabrinjavati a ne možeš ništa promijeniti. Znam da je lakše to reći a puno teže napraviti jer govorim iz iskustva. Kad sam si tako posložila stvari u glavi lakše mi je bilo.
Katjusa, ne vjerujem da bi ti dr. rekla da nastavis sa pikanjem ukoliko bi to bilo nesto ozbiljno sto moze ugroziti postupak.
probaj se opustiti
Od juce se pridruzujem cekalicama,test je 25.6! Vracen je 9 stanicni treci dan,sto je jedino iole dobro u ovom postupku! 15 dana stimulacije sa 300 Puregona,150 Merionala,1Orgalutran i Lovenox dobili smo samo tri jajne stanice od kojih je jedna bila prazna,jedna se prestala razvijat i eto jedna je vracena,endometrij je na dan funkcije bio katastrofa 5,8 mm,tako da sam dobila neku spricu koja jios kod nas u Austriji nije ni dozvoljena,morali smo obadvoje podpisat kako je to nasa zelja i nasa ideja,al je pomogla 8,8 mm! Samo sto u zivotu nisam imala tolike bolove i grceve kao nakon budjenja iz narkoze,uzas nisam mogla ustat jer mi se cinilo kako mi neko maternicu na dva dijela klida! sve u svemu sve je bilo deprimirajuce! Krvarenje u sred stimulacije je pokaz loseg endometra! smijem li ja nakon transfera piti vrkutu dalje? Zadnji mi je postupak bio prije godine pa se i nesjecam vise :-)
njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu!
na tvom mjestu ne bih uzimala nikakve fitoterapeutske pripravke u ivf ciklusu, ni prije, ni poslije transfera.
Cure, pomoć please!!
Idem na fet, međutima nakon doze estrofena 3X2mg od 1dc, endometrij mi je 10dc 7mm, danas bila na mjerenju i dalje 7mm. Da li se nekome desilo nešto slično?
Unaprijed hvala..
draga njanja1, i ja mislim da nikako ne bi trebala kombinirati lijekove (hormone) i vrkutu (bilo koje trave) tijekom stimuliranog
ciklusa
sorry, ali ako si to kombinirala, možda i nije čudno da si imala krvarenje unutar ciklusa.
ja sam upravo od trava (čajeva) prvi puta u životu imala takva krvarenja. a ovaj sam ciklus
odlučila da neću osim što mi dr. propiše uzimati ama baš ništa uz stimulaciju, niti Q10, niti DHEA, niti Macu, niti Ovaboost,
i slučajno ili ne, baš sam ovaj ciklus imala najbolji rezultat do sada.
Dakle pripravci, čajevi, da - u ciklusima kad se spremamo za IVF/ISCI, ali u ciklusu kad smo pod stimulacijom, onda ne.
Lina, nemam iskustva s Estrofemom, kaj G veli?? Možda će se endo podebljati za koji dan?!
Njanja, potpisujem orange...
Orange i ja stavljam Utriće na poslu, kod mene stalno cure, ležala nakon stavljanja il ne. Sretno :-)
Cure hvala na odgovorima,jesam,jesam bila glupa pa sam pila vrkutu tokom stimulacije,kad su mi rekli kako je 5,5mm pila sam je litrama :-(! a nisam bas pocetnik,ovo mi je 7-i postupak,sve ostalo sam izbacila osim vitamin C i sad pijem magnezijum i sva sreca pa sam jutros pitala dok se vrkuta hladila! nekad samu sebe nerviram,sve mislis kako nesto bolje radis kad ono sipak!
Njanja, možda bi ti bilo bolje da si pila sok od cikle ili ananasa za debljanje endometrija. Vrkutu se inače pije samo dva puta na dan po 2 dcl. Tako kaže moja homeopatica. Ali ne u stimulaciji...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
A sad mi je kasno :-( al dobro za budale uvijek postoji skuplje rjesenje,sva sreca pa postoji ta sprica koja je popravila situaciju inace nebi doslo do tranfera!!! jela sam ja i ananas po jedan dnevno :-) znaci sa jede strane popravljam sa druge smrdam!
A gdje nam je ljube? Jel vadila betu?
neznam zasto se to dogada. Pretpostavljam da nisi na nikakvoj stimulaciji pa da ti ga stanjuje, jedino ako si bila na klomifenu u prethodnim cikl. On zna produljeno djelovat. Sto kaze dr?
Probaj i ti sa ciklom i ananasom. Kad nejde sa ljekovima, mozda ce ga prirodni pripravci podebljat.
a odmoci ne moze
Ladyx di si???????
Hej cure, na kraju je moj endo ipak bio 6mm, povećali smo dozu na 10mg. Jedem ananans, danas ću krenuti sa sokom od cikle pa ćemo vidjeti. U četvrtak je novi Uzv.
Pozz,znate li je li dan nakon punkcije(16 js) dozvoljeno kupanje u moru?
Ne bih ti to preporucila.
Obzirom na broj js postoji rizik od hiperstimulacije i treba izbjegavati ponavljajuce radnje i sjedenje.
Lina, dal se kod tebe uz Estrofem endo stanjio? Nadam se da će ti veća doza pomoći...
Hej maris, nije nego sam išla prvi put u bolnicu na uzv, a drugi kod privatnika. Kažu da to ovisi kako se mjeri te da uvijek može varirati za milimetar.
I ja se nadam, pijem ciklu, jedem ananas, jedino još mogu čekati, druge nema..mada me zbilja iznenadilo da u tri dana nije narastao ni milimetra uz lijekove.
Ovo mi je treći fet, u prva dva je bilo sve super..
Da javim da imamo ❤ junacko
Tinica čestitke na :heart:, sretno i dalje i neka bude školska trudnoća! :)
cure, javljam dobila sam M i beta -0..... idemo dalje u novi pobjede.... ostali cure sretno!!!
Ljube, žao mi je! :-(
Ali ko što si rekla, treba se okrenut novim počecima i odma gledati prema naprijed, na novi postupak. Ne treba se osvrtati unatrag i pitati se zašto, kako i takve stvari jer se većinom ostaje bez odgovora.
Meni nekako bude najlakše kad nakon neuspješnog postupka odmah dogovorim strategiju za dalje, tako da preusmjerim misli na nešto pozitivno.
tinica8 :-D sretno dalje
ljube555 draga žao mi je :love2:
[QUOTE=tinica8;2780874]Da javim da imamo ❤ junacko
tinica čestitam za srčeko :-D
ljube žao mi je za M i minus, drži se :love2:
bila sam danas na uzv, nema više tekućine u maternici. Folikula ima ali po njima slabo napreduju pa su mi za danas povećali dozu i idem sutra opet na uzv da vidimo ako ima pomaka
Žao mi je ljube :love: