Hvala Betty... ovo je onda Vip koji je free...
A planiram se ja testirati prije ;)
Printable View
Hvala Betty... ovo je onda Vip koji je free...
A planiram se ja testirati prije ;)
Ja imam jedno pitanje...
Nisam sigurna zapravo kako da mjerim temperaturu :oops:
Ako je mjerim u 7 u jutro, a spavam recimo 5 sati u komadu - mi je jedna temp. , ako mjerim u 7 u jutro a spavam recimo 8 sati u komadu - mi je druga temp.
Meni ipak nije jasno dali je važnije mjeriti temperaturu u točno određeno vrijeme ( kao što sam do sada) ili nakon određenog "broja" odspavanih sati.
Fala.
Bitno je mjeriti uvijek u isto vrijeme, ali nakon najmanje 4 sata dobrog sna.
Sandrij2 - Hvala :*
Cure, daj mi pomozite kako da objavim moj BBT graph
ole Lijevo na FF imas Sharing pa Home Page Setup i kopiras ono ispod Your Charting Home Page Web Address: .To je link za tvoj chart
Izgleda da mi je uspelo.
Ajde Betty sad pogledaj malo u nase BBT kako ti izgleda
Izgleda mi da si trudna :mrgreen: Kad mislis da se testiras ?Quote:
Originally Posted by ole
Zadrhtela sam od tvoje reci
Ne mislis da je rano, posto 1vi da ciklusa mi je 15.01
Sad sam i ja zadrhtala . :) Ne znam , mozes sacekati jos 5 dana , nekima pokaze + i nakon desetog dana od O , nekima tek kasnije . Imas onaj mali pad temeprature , pa onda opet vece temperature , lici na implantaciju. Naravno sve ovo moze ali ne mora da znaci da si trudna , ali chart ti jako fino izgleda priznajem . Mozda da ipak jos malo sacekas , pa ako se nastave ovako fine temperature testiraj se ,pa da budes sigurna . Ja drzim fige da si trudna :heart:Quote:
Originally Posted by ole
jel bi smjela i ja zamoliti ako mi netko može pogledati moje čudo od
karte jer ja danas više niš ne kužim, :cry: :cry: :cry: :cry:
Quote:
Originally Posted by sjenicasiva
http://www.fertilityfriend.com/home/188907
OK Betty onda nek onaj :roll: bude samnom ovih 5 dana
Hvala ti puno, prava si prijateljica jer uvek kad mi trebash ti si tu :love: :heart:
Niko od nas ne moze da zna nista , jer imas samo tri temeprature , a to je premalo . Trebala si od pocetka mjeriti temperaturu . Mogu sad samo da lupam da ti ovulacija jos nije bila . Da li su ti ciklusi redovni ? Koliko traju ??Quote:
Quote:
Originally Posted by Betty
uglavnom jesu, a traju tako između 28 i 32 dana, ovulacija definitivno još
nije bila danas mi je 12 dan ciklusa...a znači temp se mjeri od 1 dana
cilkusa, jel tako? Malo sam blesava pa ne kužim sve kako treba...
sjenica ako su ti ciklusi tako redovni , onda ocekuj ovulaciju u narednih par dana . Ne mora bas od prvog dana ciklusa , ja mjerim npr. od dana kada mi prestane M . Uhvatila si zadnji voz da pocnes mjeriti BBT , tako da mislim da ce ti FF oznaciti ovulaciju , ali nadam se da znas da FF oznaci O tri dana nakon sto ona prodje . Zato budi pripravna i udri po dragom ovih dana ;)
Nisam to znala, hvala ti što si mi rekla, jer bi ja u protivnom čekala da mi tablica kaže kad hahahahaha (testovi mi još nisu stigli) :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by Betty
hvala ti jš jednom srce si :love:
Khm... imam jednu molbu. Naime, malo sam se "zezala" sa grafom i bezveze (slučajno) napravila još jedan nepotrebni . Jel se on može brisati?
Hvala :*
meni moja BBT kaže da sam trudna????
a ja čekam ovulaciju, sads sam skroz na skroz zbunjena, no ne bi bilo dobro da sam trudna jer sam neki dan na rtg-u bila
vjerojatno sam nekaj zbrljala a ne znam kaj...
http://www.fertilityfriend.com/home/188907
Ma od kud ti to? Ja samo vidim 4 niže temperature, koje govore da O (još) nije bila.Quote:
i ja isto to vidimQuote:
Originally Posted by Sandrij2
reci kaj ti nije jasno i pokusati cemo ti objasniti
pa dolje imam još jedan stupac u kojem su svi podaci i evo kopirati ću:Quote:
Originally Posted by Sandrij2
Status for CD13
Fertility Indicator Status Phase
BBT: Ovulation not detected (More Info..)
Probably Fertile
Cervical Fluid: Most Fertile
OPK/Monitor/Microscope: N/A
Cervix: N/A
Stats: No Stats
jesam li ja to nešto krivo shvatila?
da išla sam i ja na ovaj linki to se ne vidi ali i na onom semaforu je zeleno svjetlo i iznad piše fertile :?Quote:
Originally Posted by Storm
Znaci ovo ti je 13 dan ciklusa
Ovulacija jos nije detektirana ( FF nakon tri povisene temp u odnosu na ostale oznacava O ovulaciju) nakon sto O prode, zato trebas nekoliko ciklusa mjeriti BT da bi znala kad ti je O.
A zbog Sluzi W koju si upisala kaze da ti je pocelo plodno razdoblje
A ovaj kruzic koji nije ispunjen je zato sto nisi u isto vrijeme mjerila BT, on dopusta razliku oko pola sata.
Najbolje ti je mjeriti svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja iz kreveta.
Nadam se da ti je sad malo jasnije :love:
Fertile = plodno.
Nisi trudna, nego ulaziš u plodno razdoblje.
je hvala, samo što moram onda ići provjeriti kaj sam upisilava jer svako jutro mjerim točno u 7:45 :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Storm
je da sad sam odmah, prevoditeljicu zamolila da mi prevede jer sam se ja poveselila a onda razočarala pa reko nek mi potvrdiQuote:
Originally Posted by ema1
no hvala cure, sad samo moram dočekati da šef ode iz ureda pa da odem u wc napraviti lh test :mrgreen: :mrgreen:
Cure,
kad uhvatite vremena, molila bih nekog iskusnijeg da baci oko na moj prošli graf: sama sam si označila ovulaciju na 9. dan ciklusa jer mi je 8. dana dr. rekla da folikul "samo što nije" (bio je 24 mm) a 9. dana me malo i pikalo... međutim, FF je kao dan O označio 11. dan. Mi smo bili pokrili 9. dan, ali ne i 11. i eto ostali bez rezultata :(
Inače mi FF grafovi imaju 2 porasta: prvo poraste s 36,5 do nekih 36,7-36,8 a nakon par dana i do 37,0. FF uvijek označi O prije prvog porasta, a prošli ciklus označio ju je prije drugog, valjda mu se činila prerana (i meni!)
Veliko hvala :heart:
Evo i mene opet, da prijavim pad moje BBT
Ne znam dal sam srecna sto nisam bolesna ili :( zdog pada ali nema veze idemo dalje.
Bitno da juce je bilo :gumi: i znate ono predigra oko moje cice :oops: a meni tako lepo :mrgreen: a ja tako :( da me ne bole i da nema prvih simtoma :lol:
Pozdrav svima i pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~
:? Da li neko zna da li da maknem ove tempereature na 12 i 13 dc buduci da sam bila bolesna, da ne zbunjuju ff ?
Storm,
možeš ih maknuti tako da klikneš na dan na koji se odnose (kao da želiš unijeti podatke), i označiš kućicu pored temperature: discarded.
Onda tu temperaturu ne uzima u obzir, mislim.
charlie hvala :*
helo!
Jel FF sam otvara novi graf ( novi ciklus) ili?
Da :*Quote:
Originally Posted by ema1
Betty - Fala!
Mote li mi netko reci kakvu lijepu rijec na moj graf.. Hvala...
Ja ti mogu reći da ako sutra nema :evil: , to ti je 15.DPO, vrijeme je za test!!!!Quote:
Originally Posted by Pepe2
Sandrij hvala na odgovoru, ali mene sve nekako strah da opet ne vidim onu rugobu od -
Htjela sam raditi test na valentinovo :)
cure, kak upisujete lh testove u ff? Dok je blijeda druga crta - pisete mu - ili +?
LH je pozitivan akko (ako i samo ako) je druga crtica barem jednaka kao kontrolna. Sve ostalo je negativno. Dakle, od svih svojih crtica odabereš onu koja je bila najtamnija i na taj dan opališ +. (Jel' se približava O?)Quote:
Originally Posted by andiko