Imala sam grceve dugo. Sigurno tjedan dana i nakon 1 i nakon 2 inseminacije.
Printable View
Imala sam grceve dugo. Sigurno tjedan dana i nakon 1 i nakon 2 inseminacije.
Dobro, bitno da je to normalno, jer fakat mi nije jasno od čega, pa nisu ništa "radili" dole :roll:
Čovjek malo zatvori oko ( u pol6 ) da malo dođe sebi, a ono otvori ga u sedam...
Ups...TV pojačan, sva svjetla gore, rernu upalila da se zagrije za nesto, a ja hrkačim...
Sta su doktori zeznuli? Napravi testic i zelim ti +.
Kod mene je trenutno poplava, ali drago mi je da sam ovaj mjesec prosla bez spottinga. :)
Vecer svima...
Nivana ja sam neki dan ubila oko na valjda 4h...i onda opet cijelu noc kao beba spavala...
Nego inace evo ja cijeli dan nosim dnevni i kaze mi da vise nemam bijeli iscjedak nego zuckasti... M jos nema,bolova nema,tu i tamo me nesto bocne u jajnicima i to je to. Nikakvih novosti. Bila sam u napasti danas da idem po neki od navedenih testova ali sam se suzdrzala. Pricekati cu jos sutra...
[QUOTE=CHIARA...;2941020]Sta su doktori zeznuli? Napravi testic i zelim ti +.
Ma tipicno balkanski,isla sam kod ginekologa da mi pokusa rijesiti neredovite cikluse. Prvih par puta kad god dodem jedino sto vidi je nekakva upala. Pa hrpa lijekova i naravno dodi opet na kontrolu. Sve dok se nije slucajno saznalo da sve zene u cekaonici dolaze zbog iste stvari a to je upala. Od tad nisam vise isla kod njega. Sad sam u drugoj drzavi gdje mi nikad ginekologinja nije rekla da imam upalu vec me sve redovno pregledala i ustanovila da mi samo hormoni nisu bas ok , al da ce to rijesavat kad mi stitnjaca bude izmedu 1-2 al to ne ide bas lako i brzo. Il imam preko il ispod. Al rijesit ce se i to,vjerujem. Naravno dok to cekam da se stabilizira pokusavam prirodnim putem da dobijem bebu,pa cemo vidjeti.
Mona nadam se da neces trebati ivf.
Patrik je dobar al ne i najbolji jer ima veliku konkurenciju Lanu Krile koja radi kod Lucingera i jos jednog biologa iz Vinogradske koji cak ide vani po dogovoru raditi al da me ubijes zaboravila mu ime. Al necu vise o postupcima jer nije tema i svim odbrojavalicama zelim da se sto prije presele na onu drugu veseliju temu.
Dobro jutro cure...kavica je tu,posluzite se... :coffee:
Kako ste danas?
Toliko sam bila ovaj tjedan u tim test-ne test i iscekivanje da sam zaboravila napisati da sam u pon prvi put u svojih 29 god bila na masazi. I moram priznati da nisam bas ono ostalo uvauu kako inace to dozivim kada netko prica. Da,lijepo je kada netko prcka po tebi i to sve ali da je nesto nezaboravno i nesto sto svako toliko treba napraviti,pa i nije bas,bar meni... :-D
Jutroo cure....
Kak ste danas??
Giovi hvala za kavu, odlicna je :)
Bas pase.
Mene malo glava boli...nadam se da ce od kave proci.
Cure jel piski koja danas??
Ja ne...cekam M... danas joj je zadnji dan da dodje...a piskiti necu iz inata dok,Daj Boze,zakasni... :-D mozda bi NIvana mogla?
Bas popila kavicu, necu raditi test., isto kao i Giovi iz protesta.... Mozda u petak..ili pričekat cu kak sam već bila pisala u prethodnim postovima barem do subote...
Sve me strah ici na wc da nebi vidjela da je m došla... Na samu pomisao trnci me prolaze... Ali zasad ništa... Držite fige cure da tako i ostane...
Isto me nesto malo probada ponekad u lijevoj strane. Mislim da se tu tak nalazi jajnik...čim me zaboli prvo mi je m u glavi., a imala sam takve čudne bolove i poslje o...
Odmah Odo nesto raditi da dani prolaze..
Giovi mozda nam je simtom jakaa pospanost
Sve je moguce... meni ako nekim cudom danas ne dodje M,ja sutra radim test. Imam ja tih "simptoma" jos ali cu pricekati jos danas pa cemo vidjeti. :-D
Jutro!
Ja napravila jučer popodne opet test (gravignost mini), ništa.
Ponovila i jutros odmah nakon ustajanja (isto g mini), opet ništa.
Tako da, 3 negativna testa znače da ipak nisam trudna već je nešto drugo u pitanju.
Počela sam piti uvin čaj zbog tih bolova dolje, možda je neka upala pa da mi se malo smiri. Kod gin idem tek sredinom 1.mjeseca.
Čini mi se da mi se dolje ništa ne događa povodom m... A sad sta bi se trebalo događati ako sam trudna to neznam... Davno je to bilo...
Jedino jučer sam imala vjetrove za poludit i bas se osjećam napuhano... Mozda od jučerašnjeg ručka !!! Neznammm..
Ja svoje misli dijelim samo ovdje s vama. Ako sam t mužiću cu reci tek za Bozic.....
Curke žao mi je zbog minusa... glavu gore i idem raditi dalje :)
Sad lijepo možete popiti malo za blagdane i onda fino zatrudniti,taman :)
Ja nisam jako razočarana jer sam očekivala to, i vjerujem da je iduća godina moja, samo mi nije jasno gdje je onda ta menga????
Ok, čak i da sam se uspjela riješiti spottinga već je trebala doći, jučer, a po svemu sudeći neće ni danas stići.
Donji dio leđa me rastura!!! MM je uvjeren da testovi lažu i da jesam trudna :D
November menga moze iz puno razloga kasniti a ovo kod tebe sad je u biti dan dva sto po meni uopce nje kekakvo veliko odstupanje. Mozda je O bila kasnije a mozda je od stresa.
moze biti malo i disbalans hormona.
Sacekaj jos malo pa vidi.
Cisto sumnjam da bi gravignost pogrijesio.
Ako za tri dana ne dodje najbolje odi na uz al prije toga ce ti svejedno ginic reci da napravis test prije vec dodjes k njemu.
Bok cure. Giovi kasnim, ima li jos kavice?
Jutros sam se probudila kao u horor filmu. Toliko mi jako ide M da sam zasr... sve. :gaah: i svako malo mijenjam ulozak.
November ~~~~ da je muz u pravu.
Mona ima li simptoma?
Nivana i moj je plan bio sutiti do Bozica da je test pokazao +, ali nista. Mi svake godine imamo obiteljski rucak i to bi bilo jedno jako lijepo iznenađenje.
Sanjka kako si ti?
Chiara nema...ali skuham ti ja...gotova za par min... :coffee:
November ja isto mislim da bi muz mogao biti u pravu...;-)
Novembar ja ti zelim da napokon možeš reci muzu, da bio si u pravu :) :) :) Heheheh
Ja se potajno nadam, e mislim da mi ciklus ovako dug nikad nije bio...
I da sta vam znaci " spoting"???!!!
Nivana HAHAHAHAHAHHA bome si me nasmijala s ovim, da bilo bi lijepo da bude i on jednom u pravu ahahahhaha
Spotting je ono blago krvarenje prije ili nakon M, kad ne ide ona prava svježba krv već samo malo brljavi nešto smeđe ili sluzavo crveno. Al ako ne znaš šta je onda i bolje :))
Chiara - nista od simptoma, sve sto osjećam je zbog utrogestana ili postupka. Nema tog simptoma koji vec nisam prosla :)
Aaaaaaaaaaa onda imam filing da mi je tak izgledala cijela prošla menga... Sve nesto bezveze
Heeheheh.
Malo da ga vines u nebesa...:)
♥ Lista za: 14.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~34.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~31.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~24.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Joj CHiara hvala ti... a znas zasto? Jer nisam jos u braku... :lol:
Dobila sam prsten 26.11. :-)
Ali eto sad se mogu udati mirne duse... hihi...
Onda se mozes udati. :) Jeste odabrali datum? :-D I zaboravila sam pitati gdje si bila na masazi?
Nismo jos... biti ce sljedece godine a kada jos ne znamo...:-)
Bila sam na Srdocima,FizioFit se zove studio. Imaju akcije do kraja godine 1h masaze za 80kn. Ja nasla preko kupime pa rekla,ma idem probati da vidim sta to propustam sve ove godine... :lol:
Pa nije ta masaza puno, a Srdoci su mi blizu. :-D Brzo ce iduca godina pa ces postati gospođa Giovi... :mrgreen:
Evo kavica od mene, meni prva jutarnja a vama popodnevna. :D
Giovi, ni ja ne uživam baš u masažama ne volim baš gnjetanje :D a MM obožava!
Hvala KreMar. Evo ja cu piti s tobom, vidim druge su se izgubile negdje. :-P
Cure vi uzivajte u kavici a ja taman idem u ljekarnu po testic... :-)
Chiara znam da si rekla da imas 30min do Op tako da lijepo mozes i ti na jednu masazicu... ;-)
Sto se tice tog gospodja meni to nekako trenutno vise predstavlja glavobolju zbog troska nego radost...hahhaha...
U ljekarni su imali samo gravidnost mini i Clear Blue easy pa sam uzela oba dva. E sad ne znam da li da cekam do ujutro ili da prije spavanja pisnem jedan? Sta god odlucim necu spavati :lol: