ajme, kak vi malo jedete
ja cu samo :škartoc:
i ne mislim sad u trudnoci (to ne priznajem nikome, lol), nego i inace
Printable View
ajme, kak vi malo jedete
ja cu samo :škartoc:
i ne mislim sad u trudnoci (to ne priznajem nikome, lol), nego i inace
Ivana s, i po mojoj mjeri al ne dostavljaju u Zadar. Živote robijo. :fajt sa zakonitim oko preseljenja na more Vol.789:
Hodala po 3 supermarketa u potrazi za avokadom. :lol:
Ginger sestro :lool:.
Ujutro kafa s mlijekom i kasicicom šećera.
D:proha (15×15 cm), oko 100 gr milerama 18% mm,100 gr pilećih prsa i jedna ljuta papričica.
Mo: dvije hurmasice od jabukovog pekmeza.
R:dva komada pečene junece jetre (veličina dlana) i salata od crvene rotkve, krastavca i mrkve sa maslinovim uljem.
Na poslu još dvije kafe, crne bez ičega.
Čini mi se da je to- to za danas.
Jedino ako poslije još nešto ne uleti.
J-la i tvoje mi zvuci bas malo. Ne kuzim kako vam kile ne idu dole uz takav kalorijski unos.
Lili ovo je čisti dan :mrgreen:.
Treba biti oprezan s malim unosom da se konzumira dovoljno masti. U protivnom tijelo zna redukciju ozbiljno shvatiti u pocne stvarati zalihe masti. Ja obilno zauljim maslinovim, stavljam maslac i kokosovo ulje u eggmjolk i smoothie....
Minimalist,jedini grad u kojeg bi MM preselio u HR je Zadar...:)
čini mi se da ako se ne unosi dovoljno kcal tokom dana da se onda baš stagnira jer tijelo misli:aha,oskudica je,trebam ovo što se unese čuvat za zalihe a ne potrošit... tako nekako...:)
sani,aha,dakle uz hidrolizat ne treba dodatno glukoza? nisam to znala....
dok sam radila i ja sam bez beda nosila sa sobom marendu, u nas isto svi naručuju iz dostave kuhano....
šta vam je bitno kakve posude,ja bi nosila onu staklenu u kojoj i spremam ostatke hrane u fridge...
isto ko i Lilli mogu sve jesti hladno...
j la,ma kako znaš koliko si gr nečeg pojela? ja nakrcam pjat i još nekad repetiram,fakat nemam pojma koliko to bude na kraju....
i kad nabrajate kavu ili čaj kao neki obrok..jooj...
odo vježbat, sinoć su mi cijelu noć bile noge led ledeni, jedva čekam proradit cirkulaciju....
Ma super je u Zadru. Ovakav zivot si u Zg ne bi mogla poslozit, nema sanse. Ovdje si na 10min do drugog kraja grada. U zg bi do posla putovala 45min u jednom smjeru. Puno vise vremena za slobodne akticvnosti i klince....
Skulirana znam jer su prsa bila upakovana u toj gramazi a mileram je bio odokativno jer je cijelo pakovanje bilo 250 gr :mrgreen:. Inače ne vazem koliko pojedem. Al porcije smanjujem veličinom tanjura. Imali smo neke, majko mila, ko bez dna :lool:.
Upravo odradila Dynamic strength, traje 47 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem. 12 rundi po 3 vježbe, runda traje 3 minute, između je pauza od 30 sekundi. U svakoj rundi je čini mi se ubačen sklek. Od početka do kraja vježbe idu u progresiju, od lakše ka težim. Nisam mogla neku sfings, čini mi se da Zuska ima nešto tako, klizis blizu poda u skleku naprijed - nazad.
Ima dosta balansa. Većina pokreta me podsjeća na P90X3, možda jer je Joel Tonyev štićenik.
J-la zvuci zahtjevno :) vidim i ti pojedes skoro pola milerama od jednom ko ja :lool:
u mene rest danas.
meni kava ne spada u obrok :: u ness stavim valjda pola deca mlika a ostalo je voda.
Danas nisam vjezbala pa sam osim rucka (grasak i piletina) pojela jos komad bananabreda uz kavu. Nisam gladna jer nije bilo treninga pa necu ni vecerat. Mm i djeca su jeli palacinke a ja sam im odoljela :eek:
mudro sam peglala u vrime vecere da ih ne gledam :mrgreen:
Lili super ti je hladnjak :lool:
meni ured u prizemlju uz pjesacki, vec zamisljam kako se posluze kako kome sta triba :lool:
Skuli, koliko sam skuzila dodana je glukoza. Iskreno...da je sladje, ne bih mogla popiti.
Prijavljujem bodyweight tabata. Bolji mi je score nego prosli put. Zadovoljna sam ali ima jos mnogo mjesta za napredak.
Nakon treninga whey a za veceru tuna, kuhano jaje, feta sir, preliveno maslinovim uljem. :-)
MB bravo za volju :-D! A hladnjak :lool:, bila bi najposjecenija u mjestu.
A znaš da mogu puno pojest :mrgreen:, sreća ovo je bilo malo pakovanje.
j-la, i sani, bravo za odvježbano! Ja sam jučer opet nekakav moj trening: mrtvo dizanje, iskoraci, veslanje s bučicama, bird-dog, između po 50 highknees, koji fino dignu puls.
Bolje išta nego ništa.
Mislila sam više toga, ali sam se skoro cijelo večer zahebavala učeći matematiku, mnogokute itd. Mislim, nije meni problem, volim ja to, ali ovo ko da nikad nisam bila učila u školi, sve mi je nepoznato bilo.
Čekam kad ću više opet moći napraviti sklek, za sada me u ramenu još presiječe kad pokušam.
Pretpostavljam da nitko ne trči..jutros nisam išla čak ni ja bicom na posao, previše je puhalo, zimčuga u punom mahu..
Danas za ručak: salata od tune: tuna u vodi, tjestenina, masline, cherry rajčice, parmezan, sve s maslinjakom. Svega toga ne previše.
j-la znaci to je trik, kupovati manja pakovanja :mrgreen:
sinoc sam jos popila casu jogurta jer sam ipak ogladnila :drama:
jutros komad banana breda i saka badema. kava prije toga naravno :lool:
rucak i veceru jos ne znam...
j-la bome 47 minuta treninga, bravo!!!
Sani i Dijana vi ste super odvježbale!
oh da kako ne, kjb i Lili trče:mrgreen: sinoć je stvarno puhalo, neki gadan sjeverac, sa sjeverne strane Jaruna fakat je neugodno puhalo iako je temp. bila samo -1 C al vjetar je činio svoje. Sve u svemu meni je trening bio dobar samo sam se zeznulča što nisam obukla bicke preko tajica na početku mi je propuhalo bedra. i 1. put sam isprobala trčanje s onom dry fit potkošuljiom (frendica mi dala , ona je ne koristi) i super mi je :-)
Dakle, sinoćni trening: 50 min :trci:, 9,25 km, pejs 5:25 a nakon povratka doma mali trening snage:
20 marinaca pravih
20 swings
20 ona vježba nešto 8..
5 (desna ruka)+ 5 (lijeva ruka) c&p
50 RT s podignutim nogama u zraku
20x AB wheera
80x ono bicikliranje
(s mojojm girjom od 12 kg)
istuširala se i ko nova.
I dalje mi bio težak osjećaj u želudcu jer me stara (slučajno se zatekla kod nas) natjerala da odmah poslije posla pojedem pun tanjur mahuna uz koje sam jela kiseli kupus (ajme kombinacije) jer kao kako sam sva ispijena u licu, blijeda, smršavila sam (a nisam postojano držim tih 59 kg), jedi, jedi...i napucala sam se prerano tih mahuna a ionako ne volim 2x dnevno ručat tako da nakon tog jela u 17:30h i treninga nisam više uopće mogla jesti do spavanja u 22h. Spavala ko top za promjenu, mali mi već 2 večeri ne dolazi noću u naš krevet.
eh a što se tiče mog hladnjaka, imam sreću da mi je ured osim na 1. katu okrenut prema jednoj zgradi onako kao prema unutrašnjosti i više mi ured nije u centru grada tako da me to spašava.
Majke ti mile toliko me drže te mahune od jučer da još nisam ogladnila inače u ova doba sam već ko vuk:-)
eno čeka me skuta, kefir i kapare + domaća pogača,al jok nit jednog znaka gladi. Pričekat ću da čujem zov tijela :mrgreen:
Jutro!
Ja se probudila ful gladna pa sam odlucila doruckovat veceru :lol:
Avokado, malo tune, i 2 velike zlice ukiseljene mijesane salate, zalila maslinovim, zacinila i sve promijesala. Ovo mi je u zadnje vrijeme hit brzinski obrok. Trebao bi me drzat dobro do rucka, bas me zanima.
Eto vidiš kako mama zna :mrgreen:.Citiraj:
Majke ti mile toliko me drže te mahune od jučer da još nisam ogladnila inače u ova doba sam već ko vuk
Ali superrr si ti to istrčala, usprkos kombinaciji kiselog kupusa i mahuna.:lol:.
Bravo i kjb!
Ja vjj neću dok ne bude sigurno na nasipu (ne treba mi još padova :mrgreen:).
Do tada kućni trening, valja uposlit sve te puste utege što sam nakupovala.
O da, trčalo se jučer sa sjevercem u prsa jednim dijelom. Lili je tamo postojana, ništa ne bi bilo isto bez nje:heart:
Stvarno sam jučer trčala dobro, brže od zadanog, čak smo i pričale. Išlo nas je. Na kraju 5:50 prosječan pejs, 8.67 km.
Večera voćna salata i šaka badema i oraha, ali zato jutros gladna kao vuk - u 6 jogurt i zobene, ali već u pola devet masna piroška (?!?)
j-la, Dijana, Sani, ostale vježbačice - bravo za odvježbano.
Svima nama bravo za svjesnost o prehrani, kad pogledaš nijedna baš ne jede čips.
A e kad mi je napunila tanjur do vrha valjda (nema ti sile ne pojest sve), bile su joj fine šta jest jest s koprom al brate previše za mene, ne jedem tolike količine hrane odjednom, pa makar i varivo, a kupus kiseli obožavam mogu ga jesti uz papir ako treba :mrgreen:
Al koža mi je nekako umorna zadnjih dana, ne znam jel od male količine sna u zadnjih par dana ili od vjetra i minusa ili grijanja u zatvorenom, al kupit ću neku masku za lice s C vitaminom one neke koja "oživljavaju" da zablistam iznova ha ha
a ti se fakat drži sigurne podloge i malo prebaci na snagu, i ja se zaželjela girje, jedino mi sad ostao prsten doma pa cijelo vrijem diram taj nevidljivi prsten po prstu :-)
ma draga moja, hvala ti puno, baš mi uljepša jutro :kiss:
ona kapica ti baš lijepo stoji, a boja je divna :heart:
Bome si vrhunski odradila trening. Vjerujem da nisis zažalila što si nam se priključila, ekipa je odlična a vidim da si se ti uklopila samo tako. Najbrojinija ste grupa bili jučer.
Mene opet ugodno iznenadio puls prosječan 158 (na tih 5:25 9,25 km), skroz ok.
al će nam zato u srijedu bit veselo dionice na 1km na 4:40 iju ju a najavljuju lude minuse, ne znam jel uopće možemo trčat takav trening jer nisamo nikad koliko znam držali taj pejs na takvim dionicama. Živi bili pa vidjeli, volim ovakva iznenađenja!!! taman za izmjerit maksimalan puls :-)
nemam više muskul fiber nakon što odradim trening za noge. bome, napokon!
starija mala mi je ostala doma, od jučer vuče neku laganu temperaturu, koja se popne i do 38,4. preselila sam ured u blagovaonu, radim, imam sastanak oko podne....
danas mi je u planu 10ak km brze šetnje navečer, s frendicom. ako se izjalovi, udarit ću po kućnom treningu, ne osjećam se više dobro bez dnevne tjelovježbe. u popisu ovisnik.
Ajme, lili, puls ti je mrak nizak!
kjb, a kakva je kapica? :radoznalababa: Jesi fakat odlično otrčala,još s vjetrom u prsa, svaka čast!
super ste trcale cure!!
Lili puls ti je bas nizak :naklon: meni je oko 170avg a sporija sam od tebe dosta :/
Bravo cure za otrčano na ovoj hladnoći. Meni se čak ni u teretanu ne ide, hladno mi u svlačionici rano ujutro, dok grijanje ne proradi kako spada. No, ipak držim neki tempo 2-3x tjedno.
Lili, prvo sam pomislila da doma nemaš hladnjak, pa reko ajme, znam za one koji nemju TV, ali hladnjak...onda sam bolje pročitala da se radi o uredu...:-)
Minimalist, super je ovaj Green hut, ali skupo mi je 40 kn dati samo za 1 obrok...U Konzumu prođem za 15-20 kn...znam da je to daleko lošija opcija, ali je bolja za moj novčanik. Nastojim i tu naći neku donekle ok opciju, pa ne jedem prženo ili pohano, uzmem neko povrće, salate ili sa žara ako bude piletina (skoro nikad).
Inače sam aaaaaaaaaaa na moju školarku, em joj se u 12mj nakupilo loših ocjena, em je to tajila, a povrh svega jučer joj pod satom zazvonio mobitel i profesorica joj ga zaplijenila. Ljuta sam na nju kaj ga nije utišala, a opet i na profu, pa prvi dan je nakon praznika, zaboravilo dijete utišati...Osim toga, zazvonio joj je 30 sec prije kraja sata, dedi je sat išao 1 min naprijed, pa ju je nazvao jer je mislio da je nastava gotova, i htio joj je reći da je čeka ispred škole, da se ne mimoiđu (dedi je stres kad iz škole izađe hrpa djece, sva su mu ista :lol: ) A mob joj je potreban radi odlaska na treninge, ne vozimo je uvijek mi, nego smo u kombinacijama sa drugima, pa mi je važno da znam da je krenula i stigla i da se ukrcala u dobar auto, moj fobije....
A dodatni problem je da mob može dobiti samo roditelj (uz naravno predavanje oko toga) a MM i ja ne možemo nikako u školu ovaj tjedan, osim da tražim pola dana izlaz s posla ili uzimam godišnji. Pa sam molila razrednicu da napravi iznimku i vrati njoj mob, radi odlaska na treninge... Morala sam se izjadati, sav taj stres mi nekako ubio volju za vježbu i potaknuo me na obračun sa velikom Milkom.
kjb i Lili bravo za trening! Lili mrak ti je puls a tebi kjb pejs, rasturate!
Dijana, nemoj na nasip nikako, katastrofa je. Ja ću po kvartu ako ikako ulovim vremena jer mi je malac bolestan a ne mogu na bolovanje pa jurim posao-kuća svakako.
Pitala si za Hendrixa, lani je bio 09.04. nema još info za ovu godinu ali vjerujem da će biti tako, početkom 4.mj.
summer, tvoj dnevni meni je sličan mome, isto ne ručam na poslu, tek doma. Moguće da smo navikli organizam na manju količinu hrane pa se sad moš slikat. Nekako mi se ne čini pametnim sad na pragu 40-tih navikavat ga na više. Trebalo bi nekako preraspodjelit tu količinu hrane na svaka 3-4 sata, možda bi to pomoglo. Ja razmišljam uvesti ručak na poslu, probat ću ovaj green hut. Čini mi se slično makronovi, tamo sam znala davno jesti i jako mi se sviđa ali su skupi prilično, nije za svaki dan.
ja sam jucer jela ocito malo, vec kako sam opisala
i kave brojim u obrok jer pijem bijelu kavu, bude tu 2 dcl mlijeka :)
danas sam na posao ponijela kefir, dva kuhana jaja i sir
orasasto ne mogu zbog aparatica, inace to volim i uvijek drzim bademe u ladici
i ovo ce biti veselo jer cu potrosit jos pola sata na gumice i higijenu nakon marende :aparatic:
a mrzim kad me u wc-u gledaju kako perem zube, jos je prije bio unisex wc :roll:
jucer nisam vjezbala jer sam radila od doma do 23, a po rasporedu mi je bio hiit koji nisam htjela tad pocinjat
veceras cu ranije
divim vam se za trcanje po ovom vremenu, iskreno, ja ne mrdam iz ureda, ni na kavu
Lili super ti je puls! Mogla bi ja stavit traku za srijedu, da izmjerim max puls, jer ja imam 5:15 na dionice od 1 km.
Dijana, Kapica je tirkizno plava, decathlon, kombinacija kape i rukavice za 40-ak kuna
eno vidim , tjedni menu je 150 kn, meni je to skroz ok cijena za onakav nutritivno bogat obrok. Iz perspekrive nekoga tko radi iz kuće, 140x4......nabere se :-o
ivana s, bas to
ja ne mrsavim, jedem ok, nisam gladna
i sad ispada da jedem malo i moram jest vise, a meni panika, pa kako vise, sta ce tek onda bit :scared:
ja cu to probat jos napraviti kvalitetnijim i bolje rasporediti, ali ne usudim se na vise
deaedi, evo :hug: za nevolje s mobitelom, bas se sve poklopilo
inace tebe ignoriram zbog kolicine hrane koju mozes pojest a da se ne debljas
:aparatic:
svaka cast za trcanje, iskreno vam se divim
deaedi :love:
desava se, ajde, nemoj se ljutit na dijete. moj jos ne nosi mobitel u skolu pa je jucer bila panika kad sam skuzila da je skola zavrsila i da on ima 5 sati a njegovi prijatelji s kojima ide iz skole 4 (naravno kad sam ja skuzila, taj 5. sat je takodjer zavrsio odavno :lool:). inace se pouzdam u mame s kojima se mjenjam za vozit iz skole ali jucer sam
skroz zaboravila da nemaju jednako sati. ova selidba me izbacila iz kolosijeka :lool:
Danas nisam otišla na posao, ne vjerujem da ću i sutra. Vožnja po ovom snijegu me iscrpljuje, sat i po sam juče vozila a par puta me zanijelo.
Jutros sam doručkovala dva jajeta sa slaninom, par komada cvaraka, i zeznem stvar sa pola kroasana sa čokoladom sto je od male ostalo.
Poslije idem s njom i mm predat zahtjev za njen pasoš, pa me čeka fina šetnja po neociscenim trotoarima.
Ivana s, malca je gripa uhvatila :-(? Još ne možeš na bolovanje, uff. Vibram da ga što prije prođe.
Još vam se više divim kako možete trčati po ovome, ja jedva hodam.
Eh da, bila je i salata ista kao juče, crvena rotkva, krastavac i mrkva :mrgreen:.
Stvarno pretjeruju; ja bi nazvala pedagoga ili ravnatelja i objasnila situaciju i zamolila da vrate mob djetetu.Citiraj:
A dodatni problem je da mob može dobiti samo roditelj (uz naravno predavanje oko toga)
Moja ima suprotan problem s mobitelom; njoj je pak uvijek utišan (baš iz straha od vaše situacije), pa ga zaboravi pojačati, i onda je ne možeš dobiti.
Dobar potez onaj moj doručak, uopće me ne traži tijelo međuobrok. Mislim da ću ovako nastaviti. Dobar doručak, ručak po starom, i smanjiti večeru. Lili metoda ;-)
curke, ja vas škicnem al se ne stignem javiti... zatrpalo me sa svih strana (dio sam i ja sama skrivila :lol: )
vježbuckam i dalje, eno oni rusi opet štrajkaju nešto pa ne lovim kanale... držim se youtube-a
bravo za BF tko se odlučio, super je program (nije da sam ga ja odvježbala cijelog, ali preporučam :mrgreen: )
aha, upoznala sam slučajno jednog osobnog trenera,
summer, pazi sad ovo, pričamo mi o vježbanju a on mene pita - a nije ti najvažnije pitanje koliko vježbaš već koliko često jedeš (i što jedeš),
ako jedeš 1-2x tjedno, možeš zaboraviti rezultate, dakle, ključ uspjeha je jesti češće (i naravno se ne pretrpavati), dakle, ručak u firmi pod muss :mrgreen:
ajme
ako jedeš 1-2x dnevno a ne tjedno :lol:
bas se mislim :lol:
citam na temi odvikavanja kako je bitna samo kolicina kalorija... tu se stvarno apsolutno ne slazem
uglavnom, danas mi je divni novi ured smrdio po kuhanim jajima :aparatic:
ali sad cu rucati a nisam nesto gladna uopce, so far, so good :)