Loryblue prvotno napisa
meni se teško poseksat bilo di van kreveta a kamoli na javnom mistu.
iako mi je to nekad bilo šala mala izvest, čak smo se jednom moj tadašnji momak i ja poseksali u parku u kojem je bilo još poprilično parova. i nitko uopće nije skužio šta mi radimo. lito, duga suknja, svi mladi i svi nešto jašu, prijahuju jedno priko drugog i eto - prigode beru jagode i mi se poslužili. i bilo se skroz dobro.
danas mi je sve tlaka. šta kaže marija uvik me nešto bode, probada, hvata grč čas u tabanu, čas u bedru, čas u vratu....
davno prošle 20-te
zimi mi ne pada na pamet poseksat se ako se ne zavučemo ispod jorgana. niti nam glave ne smiju virit, a o tome da se jorgan malo više napuše nema ni govora. smrznem se i ukočim od leda. ja legnem ko hrčak na leđa, povučem mm-a na sebe i onda zategnem jorgan oko nas. pa kome se seksa neka se miga i migolji.
poljubac volim lagani, onako sve ko da nećeš. i samo malo i lagano izbacit jezik. a i takvo ljubljenje ne volim baš pretjerano. ustvari ne volim se pretjerano ljubit. nekad znam mm-u kazat: može seks, ali bez ljubljenja. i onda me on ljubi u vrat. ništa bliže ni dalje ustima.
naročito mrzim kad mi uvali jezik do krajnika i kad me počne gušit. ne da mi prisidne seks i intimnost nego bi mu jezik iščupala. fuj kako se meni to baš gadi. onako zine ko nilski konj, prikrije meni ne samo usta nego od nosa do brade i ubaci jezik. ima osjećaj da se ljubim s volom. buaaaa.