~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sa Lucom mora biti sve OK.... :love:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sa Lucom mora biti sve OK.... :love:
Ma naravno da je sve ok sa Lucom. Mora biti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve će biti Ok čekamo samo redovno izvješće o maloj manekeni :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lucu! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lucu! :heart:
tebi :love: :*
iva_luca veliki :* vidim da će moja Laura imati jednu lijepu prijateljicu :heart:
~~~~ :heart: !
~~~~ :heart: !
Za malu Lucu, držite se cure, ~~~~~~~ da budete najbolje što može.
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :cekam:
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrram i dalje :*
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Cure, najljepše vam hvala na vibricama :love:
Dakle ovako: Luca je gotovo sigurno Luca! :heart: Moja djevojčica napreduje uzorno, mjere su školske, težina također, maše ručicama, uspjeli smo vidjeti neke unutrašnje organe, srce uredno kuca.... Bilo ju je milina gledati kako se preokreće, namješta, igra..... Mjere odgovaraju T 15+4.
Posteljica je smještena visoko a cerviks zatvoren!!!!
Mrljanje koje se dogodilo prije par dana a u smeđim tragovima ga ima i danas, potječe iz rodnice: vratila nam se stara gadura ureaplasma :evil: :x
Zbog moje preosjetljivosti na specifične antibiotike, odlučili smo je držati pod kontrolom geonistinima, 12x 1 svaku drugu večer! Morat ćemo malo poraditi na podizanju imuniteta. Ali, da ne bi bilo zabune, ja sam odlučila da ću je utamanit! 8)
Dr. nam je dopustio put u Dalmaciju (uz nužni oprez) tako da ćemo slijedeći tjedan uživati u dragim mirisima i bliskim bojama!
:D jupi,pogotoo što se radi o Luci,obožavam te male cure!Drago mi je da je sve ok! :love:
Ah, baš mi je drago čuti da je Luca dobro. Nadam se da ćeš uništiti tu gaduru pa da budeš i dalje mirna.
Znaš, ja sam iz straha da mi se nije vratila od prije godinu dana ipak tražila (prije tjedan dana) da ponovim briseve. Predostrožnosti radi. Ginićka mi nije bila presretna jer doc mi to nije tražio, al sam joj objasnila da sam docu rekla da su brisevi rađeni krajem godine, a zapravo po nalazima vidim da su rađeni u srpnju/kolovozu prošle godine. Tada sam je se riješila, no čovjek nikad ne zna... Hvala bogu, svi su brisevi negativni, a ja sretna.
I ja ću, da znaš, idući tjedan na more. Odmah poslije kontrole u utorak. :D Juhuuuuu...
Uh, baš loša kombinacija prvih dviju rečenica, jedne uz drugu. Valjda netko neće krivo shvatiti. Sad me malo sram. :oops:
:D Bravooooo!! Nisam ni sumnjala da je nasto strasno..I ta mala zivahna ljepotica je naravno tvrd orah..takve su zene!
Uzivajte sada i unistite tu bestiju sto prije..zavidim vam na putovanju, nauzivajte se i za nas! :love:
I mene su zvali iz klinike da dodjem po recept jer su mi ipak zadnji brisevi pokazali laktobacile i enterokok..Dali su mi tekucinu za ispiranje i cepice za neutraliziranje vaginalbe flore..Sad mi je vec puno bolje sa iscjedkom a i one groznice su se povukle..jos da rijesimo ove mucnine pa cu i ja pocet uzivat..Jesen mi ne gine u Zg.! Miris pecenih kestena...mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Sorry,zanijela sam se.. :oops:
:* vama curice..
MonaLisa :lol: Događa se....
iva_luca :D :D ma :love: čvrsto!
:* za Lucu.....Prekrasno mi je čitati kako se ostvaruju snovi :heart:
jeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D
super vijesti! :preskaceuze:
onda da ja pripremim smokve? ;)
:* :love:
:D :heart: :D :heart: :D :heart:
:D :D bravo cure!!! samo vi nama rastite!
mona lisa :lol: al shvatile smo što si mislila
:D :D :D za dobar svršetak, lucu, hrabru mamu, poznate divne mirise i ljeto jije se polako predaje :*
bravo luca :D :heart: :D :heart: :D
Mona Lisa, to su trudnički gafovi! :love: Niš ti ne brini!
zhabica, naravno, rezerviraj smokvu!
bebomanka, kesteni su dopušteni; vidiš da i ja svako malo odlutam u škrinjicu i izvučem poneku uspomenu... pogotovo ako je mirisna i jestiva :mrgreen:
Pusa svima a od Luce mahanje :bye:
Iva luca bravo za malu princezu!!! :D :D :D
Uživajte na moru - sigurna sam da će i mrvica uživati! :love:
:D :heart:
:zaljubljen: i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za curicu da sve prođe u najboljem redu
:D :zaljubljen: i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
Veliki ljubac malenoj prinncezi :*
oooo kako me je ovaj post razveselio :dancingfever:
za lucu i hrabru mamu puno puno :*
a ureaplazma ce morati pokleknuti pred ovako dvije velike i hrabre zemske.
drzte se komadi, uzivajte u dalmaciji, odmorite se i javljajte se.
:love:
U koju to Dalmaciju dolaziš :*
ovamo blizu meni ili?
:D baš mi je drago da ste vas dvje dobro
šaljem ~~~~~~~~~~~~~da što prije utamaniš tu gaduru
:* :love:
Drago mi je da ste vas dvije ok.
:D :heart: :D :heart: :D :heart: :D :heart:
:D :heart: :D
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malu manekenku i hrabru majčicu
Evo pjevušim...o luuuuuuuuuce, luuuuce mala... :D :heart:
Evo da poslocim malo za nasu Lucu- :D :heart: :D :heart: :*
Luce, Luce :heart: :heart: :heart:
:heart: za :saint:
:love: za majčicu
ajde, što se čeka? put pod noge, ljenguze i uživanjac!