Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Pinky baš si me nasmijala!!!! :lol:
i ti neumorno tražiš simptome,... cili sam internet isprevrtila da našđem neke moje simtome! UFFA! :roll:
Printable View
Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Pinky baš si me nasmijala!!!! :lol:
i ti neumorno tražiš simptome,... cili sam internet isprevrtila da našđem neke moje simtome! UFFA! :roll:
a luda sam baba...Citiraj:
nataša prvotno napisa
ja se konacno otisla prosetati. crkla bih da nisam
svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivne + i još ljepše bete :love:
ZO ugodnu noć ti želim :mrgreen:
citala sam sad ovaj topic od a-z i moram priznat da su mi izvjestaji nase drage ordep bili genijalni :lol: :heart:
pa da i ja odem u zemlju imaginacije i osluskivanja tijela i prijavim da me je sinoc prije spavanja cudnovato zigalo u ili oko desnog jajnika, neka sitna bol ko da me je neko malim nozicem bockao. to je trajalo pola minute a ja odmah odjurila do mm da mu priopcim da nam se bebe gnijezde :lol: :lol:
anyway, bas si nesto mislim da popiskim stapic nakon ovog choragona od srijede, pa da imam jedan test sa plusicem, cisto poticaja radi :lol: :lol: da vidim i ja kako izgleda debeli plus na testu :lol: :lol:
Pa ako imaš viška testića, popiški ga, gledaj u njega i uvjeri se da je to to.
S vremenom će doći i onaj pravi plusić (barem bi tako trebalo biti po Tajni).
Eto ja ću u tom smislu zahvaliti svemiru što smo sve mi s ovog PDFa trudne i što ćemo za koji dan ugledati svoje plusiće :naklon:
Ja nisam nakon (F)ET, nego nakon AIH pa isto osluškujem svoje tijelo. Ovoga puta mi je sve drugačije nego prijašnja 2 AIH.
Već od 1DPO me bole sike, a bradavice me vrijeđaju čak i na pamučnu tanku majicu.
U donjem dijelu trbuha se skroz nešto događa, te neki grč, te me zašarafi... i bubuljice su mi se poizbacivale (nikad u ovo doba ciklusa, tek tamo pred kraj).
Tako da sve nekako u strahu...ali vjerujem da je ovaj ciklus dobitini :bouncing:
cure, da pitam jedno vrlo indiskretno pitanje:
danas sam bila na FET-u, imam jednu mLU MRVICU, MOG MALOG BORCA, KOJI JE JEDINI OD NIIH 4 PREŽIVIO ODMRZAVANJE :D (sorry na velikim slovima)
mene zanima, kako vaša probava funkcionira? ja se naprosto ne usudim ić na wc, jedva da se usudim popiškit, a ne nešto više.....
možda zvučim nenormalno, al stvrano me frka :?
e ovo je meni bio jedini jedincijati simptom kad sam bila trudna, sve ostalo je bilo isto kao i kad trebam dobit!!!Citiraj:
a bradavice me vrijeđaju čak i na pamučnu tanku majicu.
zato rene2 :D
Cure moje, jutros sam išla napokon vadit BETU :D Iza jedan će bit reultati!!!
nataša :love: Neće ispasti! :heart: Sigurno neće!
misliš?! uf, baš sam u frci...jučerašnji dan sam preskočila, danas neću smjeti......Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
bublica3, držimo fige, javi odmah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jel miruješ??Citiraj:
Pinky prvotno napisa
ja ne mogu, ne radim ništa posebno, ali i ne ležim stalno, POLUDILA BIH!!
prosetala sam se zadnja 2 dana, crkla bih da nisam...
Jučer sam imala transfer i vračene 3 mrvice,a danas me nešto svako toliko probada, i imam neki smeđi sluzavi iscjedaka , je li to normalno?
moja beta danas 0,1 KATASTROFA :(
bublica :love:
ja sam do danas strogo bila i krevetu i isla samo do wc-a povremeno sam isla prosetati apsolutno se stedim od jucer mi se pocelo malo ko da cu se srustiti ko da mi se vrti i malo ko da mi se dize zeludac.... pa tome prepisujem duzem boravku u krevetu..
danas sam svoje :saint: :saint: odvela vami lijep je dan...a s ovim cekanjem bete me ubija trudim se da ne mislim o tome al nemogu
bublica3 :love:
sbonetic sve je to ok ili ti je pri transferu malo zagrebana rodnica pa sad to nešto smećkasto curka ili se mališani ukopavaju.
da se bar ukopavaju!!!
ako nisu sad, hoce za koji dan ;) :love:Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
Pinky :*
ja prijavljujem katastrofalno raspoloženje nakon transfera...ko da sam poludila....taj dan je bilo super no nakon toga jedva trpim bilo koga oko sebe...sve me nervira, nemam živaca za nikoga...samo želim biti sama, maziti mrvice i nadati se najboljem....tek su me sad pukli svi oni hormoni :/
ajde danas sam malo bolje....
bas se mislim kako si mi ti zo.. ja tugaljiva zadnjih par dana za poludit
ma ja ne znam kako bi opisala kako se osjećam: mješavina tuge neizvjesnosti, želje, nervoze, sreće zbog dvije mrvice, ludila zbog stalnog boravka u kući - ma tako, svega pomalo, a jednom riječju se zove lagano ludilo...
zo imaš li kakve simptome ?
odlicno si to opisala! upravo tako.
apsolutno nikakve...od transfera niam osjetila nikakvu bol, grčeve, ništa, ništa, kao da nije bilo ničeg.... osim što su mi cice izrazito bolne, ali to je utrogestan....ti?Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
pa ja sam drugi dan nakon transfera imala neki smeđkasti iscjedak, i probadalo me, a danas 3 dan trbuh mi je tako zategnut jako tako da stalno imam neki pritisak i mokrača mi je jako žuta
isuse, ja nemam baš nikakve simptome! meni je danas 3. dpt i ništ, napirena sam, to znam da je od utrogestana i to je sve!
ne znam je li bolje imati simptome ili ne :/
nataša miruješ li?
...baš sad odgovorih na tvoj odgovor na moj post..ha haCitiraj:
sbonetic prvotno napisa
pa ne baš da mirujem, ne radim ništa teško, ležim nakon utrogestana, po pol sata, uglavnom sjedim...
jučer sam mirovala više, al danas mi se baš ne da, šta ja znam, mislim, ako se htjelo uhvatiti, već se uhvatilo....
ti??
mirovala sam 3 dan , samo bi se malo po stanu prošetala i do wc-a, puno sam spavala od utrogestana stalno mi se spavalo....danas ću ići van se prošetati....
nataša, što se tiče onog tvog straha, jednom sam pročitala ovdje na forumu da si zamisliš to kao zrno maka između dvije debele šnite kruha. Nema šase da ga izgubiš. Možda će ti ovako biti lakše.
Mene od jučer šarafi kao pred mengu, danas je 6.DPO i dalje stavljam utriće, ne forsiram se i sva sam u panici. Najrađe bih odmah otišla izvaditi krv a svjesna sam da je to preprerano.
stvarno?!Citiraj:
Rene2 prvotno napisa
e, super usporedba, olakšala si mi, fala ti puno!
dakle, ako se ne primi, nije problem u ispadanju, jer to je jedino na što ja MOGU utjecati, ostalo je u božjim rukama, jel tako?
ja sam danas na poslu. ne forsiram se niš, sama sam u sobi, tak da mi je OK, osim što je užasno vruće. slično kao i kod ZO, ono što bi mi inače malo smetalo, sad mi dosta smeta. zato sam minimirala interakcije s ljudima i uživam i miru koliko mogu.
a koji ti ja dan? ja planiram ić raditi 7. dptCitiraj:
Jelena prvotno napisa
MISLILA SAM I JA DANSA NA POSAO KAKO BI BILO SUPER MALO MISLI UDALJITI OD TOG AL ZNAM STO ME CEKA ........
ZO I JA SAM TI KOMA ETO PLACEM VEC 3 DANA ITULIM NA SVAKI TREN KAD SE SJETIM DA IMAM MALE MRVE U SEBI I KAKO BI BILO LIJEPO IMATI BLIZANCE .......I ONDA PLACEM I PLACEM JER SE SJETIM DA BI TO SVE MOGLO NESTATI :(
baš sam u nekom bedu, stvarno, kako mi se trbuh smitrio, tj. više nije tako napiren, mislim kao da se ništa ne dešava pa sam jadna..
kad krećem u postupak puna sam elana, a sad.... :/ , kako se bliži dan bete baš postajem nikakva..okolina me sigurno mrzi...
:(
pitanje za ZO, Natašu i BLIZU: Da li ste ikada uspjele ostvariti ono u što niste vjerovale?
cure za pozitivu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Ja više ne mogu podnositi ove bolove u jajnicima. Izludjuju me. Uz to kaj se rasplačem i na to kad mi muha preleti iznad glave, sve me boli i stalno se pitam, jel sam ja kriva za to kaj tak boli, jel mogu nekaj napraviti drugačije... stvarno više ne znam kaj da mislim... od transfera je tako, a danas je tek 4DPT.
cure, ne prepuštajte se melankoliji :* treba to izdržat do bete. meni je transfer bio u srijedu.
u mb ne preporučaju mirovanje. samo prvi dan. ovo sam ja malo rastegla pod vašim utjecajem, iako mi je fest pasalo. vele da je to zastarjelo i da ne daje bolje rezultate. samo vele ne piti kavu. ja pazim da svaki dan malo budem na suncu.
mislim da je moj umor i želja za ljenčarenjem posljedica pukcije i utrića. kad hodam, osjetim koješta u trbuhu, inače rijetko.
:love: :sing: :love: za bolju volju trudnica koje nisu sigurne je l se ulovio