Rezime 26. ujutro: Shanti+, tikica+, vikki+, gričanka stiže ina33+?, ja+ dalje..?
Ako se cure same ne jave kroz nekih 5 dana, možemo ih PPati
Printable View
Rezime 26. ujutro: Shanti+, tikica+, vikki+, gričanka stiže ina33+?, ja+ dalje..?
Ako se cure same ne jave kroz nekih 5 dana, možemo ih PPati
Super, sad treba dočekati 26. :)
26 ujutro - vrlo vjerojatno cu moci :*Citiraj:
gričanka prvotno napisa
Pa kad sve dolazite,potrudit cu se i ja da se nacrtam gdje treba,samo recite mjesto i vrijeme.
Ja sam nova, okruglih 39, u iščekivanju svog 1.ivf u Vinogradskoj.
Pridružujem se na kavici 26.9.ujutro.
Ostalo je (slučajno) za 26. ujutro, ali ako većini više paše popodne javljajte (al ne iza 5 da tikica stigne prije posla).
I ja sam "nova" i u iščekivanju 1. IVF-a, baš se veselim susretu.Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
I ja se veselim, meni paše bilo kad, subotom ne radim.
mmmmm kavica...? pa to mi recite, šta je za mene nekoliko sati autoputem ;)
nisam svakodnevno na forumu, ali kad jesam onda uživam u vašem ćakulanju, pa ste i mene zagrejale za nove akcije... drago mi je da je Shanti dobila novu snagu, da tiki_a nastavlja s borbom, za sve druge cure takođe i još mnogo novih... Nisam se javljala, a šta da kažem... strah me ići kod doce na proveru mioma, trebalo bi u ovom ciklusu ali sve se nešto mislim da prebacim u sledeći ciklus, uhhhh...
još sam sva neodređena a iznutra me sve nešto gura da krenem na prvi UZV posle 5. neuspešnog transfera još od proleća.... ali frkaaaaaa!!!
(pri tom ne mislim na članicu frka nego na ovu moju unutrašnju) :)
A šta ako mi kažu, još je veći miom, ili, vi više ne smete da pomislite na IVF, šta ću ako mi to kažu, a to je mislim sasvim realno? U strahu malo sam se povukla i s foruma a i s te teme uopšte i čekam... ne znam ni sama šta.
još sam sva neodređena a iznutra me sve nešto gura da krenem na prvi UZV posle 5. neuspešnog transfera još od proleća.... ali frkaaaaaa!!!
(pri tom ne mislim na članicu frka nego na ovu moju unutrašnju) :)
frka ti salje veliku :* ikaze da nema brige - nije frka tak strasna :lol:
u nove pohodeeee :D :D :D
jill :love: sretno!
subotama jedino mogu kroz jutro (uz promjenu rasporeda) ili znatno kasnije popodneCitiraj:
mare41 prvotno napisa
hahaha, e, aj dobro kad kažeš.... rekla bih da tako misli i lepotan iz avatara... znači, sve je ok :*Citiraj:
frka prvotno napisa
zakazujem ove nedelje pregled.
Jill, ja svaki UZV odsuzim (sad sam već otupila) jer se stalno nađe nešto novo, al uredno grabim jer je to jedini načinn. Javi koliki je miom (moj je 1,5 cm i ne raste).
kad frka i lun kazu nema greske! :D inace, Frka je moj pas, a Lun (iz avatara) pas MbducegM-a! posto su nas oni spojili, oboje su zasluzili dobiti pocasno mjesto na forumu :mrgreen: sve sami dobrocinitelji :lol: oni ti ne fulavaju u prognozama:DCitiraj:
Jill prvotno napisa
Jill draga,potpuno te razumijem,ali od guranja problema pod tepih nema srece.Pripremi se psihicki i u napad.
AuroraBlu,dobro nam dosla.
Ja prek tjedna ne mogu ujutro :( radim do 16h, za vikend bi još i mogla.
Aurora dobro nam došla :love:
Jill, s nama si :D ...Naravno da sam se potajno nadala da ćeš objaviti čudo....Ajde ti na uzv, možda se pozitivno iznendadiš. Ja baš volim otići, makar mislim da recimo ciklus nije ok, uvijek sam znatiželjna što će dr. vidjeti. Ne odgađaj, nemamo mi vremena za to...
frka :)
Ja sam sutra na uzv, 8-mi d.c. Prirodnjak, naravno. Nisam ništa govorila jer takva mi je ludnica na poslu da još uvijek postoji mogućnost od odustajanja. Ciklus mi se ne čini baš nešto jer bilo je prljavih momenata i 6-ti d.c. Ali kao što sam već rekla, jako me zanima što će dr. vidjeti i reči.
AuroraBlu, dobro došla u klub :*
tikica, ti znaš da si ovaj ciklus u postupku ili ćeš sutra čuti?
držim fige za uzv.
tiki_a, javi kako je prošao UZV, cupkat ćemo..
AuroraBlu, već jesam u postupku, naručila sam se 8-mi d.c. na uzv (inače to bude 7-mi d.c., ali nisam mogla zbog posla), zbog kratkih ciklusa će sutra vjerojatno biti i štoperica (ako je sve ok), u četvrtak punkcija i u nedjelju transfer...baš sam si lijepo složila, zar ne? :lol: ...Po toj šemi obično bude, ako uspijem doći do kraja. A odustati mogu jer nisam pod hormonima...no vjerojatnost je sad već manja za to...
mare41, javim se sutra kasno navečer...
tiki_a :D :D plan ti je super, možda bude i rezultat takav :love:
Novi postupak koji će biti bingo :love:Citiraj:
Jill prvotno napisa
možda se i ja pridružim, rano mi je za planirati još, primate i mamice?,Citiraj:
lilium prvotno napisa
nisam jako aktivna u pisanju, ali čitam :roll:
Ja nisam u postupku do daljnjega....cekam da procurim pa na HSG :roll:Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Ja samo u prolazu da vidim ima li vijesti... i, naravno, da vas sve pozdravim. :*
Draga Shanti, ti vidiš veze tamo gdje ih drugi ne vide. Al' vidiš dobro!!! Hvala na poljupcima, kao da sam ih i stvarno dobila.Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Draga moja Frka, dakle tako... naravno da sam to ja. 8)Citiraj:
frka prvotno napisa
Znam da znaš sve, ali moj nick ne znaš; ne zna ga ni MM. No mislila sam da bar prepoznaješ kumče u avataru. Ccccc... A lijepo ti je Shanti rekla. :*
:D :D :D :* :* :*
ja mislila da su ML inicijali :lol:
ma ni ne trebaju znati nickove (D ionako šizi jer se vec mjesec i pol ne skidam s foruma :mrgreen: - ovo je nas mali svijet :) )
pusaaaaaa kumcetu :* :* :* :* :*
fjora, kakvo je to uopće pitanje jel primamo mamice? Njima je dolazak obavezan :) , bit će veselo. Lijepo da je Shanti spojila ovdje kume :) , MM je škicnuo ovdje kad mene nije bilo da javi šta se zbiva i odmah komentar programera da je sve razbacano :) .
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7447942.stm - ovo sam našla na Prije začeća, možda je već viđeno, ali mene oduševio podataka da je to ovulacija žene od 45 godina :) , pa nek nam neko kaže da prestanemo pokušavati :)
Citiraj:
MonaLisa prvotno napisa
:* :* :heart: I dobila si ih stvarno, u mislima... :love:
Cure, još jednom, kako je naša ML bila prekrasna pred porod... :)
Hoćeš i ti doći na kavicu?
Fjora, primamo i mamice, štoviše, one su turbo (ili kako bi rekao moj nećak od 15 godina :mrgreen: uber) punopravne članice. Ja sam za kavicu javila i jednoj našoj mamici koja trenutno nema pristup netu, ali vjerojatno će biti u Zg te subote i doći... :D
Pa kad na kavi zapjevamo: Kol`ko nas ima, j...kol`ko nas ima. Ma niko nam neće biti ravan :) .
Ajme, koga nam je miris kavice privukao! :DCitiraj:
Jill prvotno napisa
I kako je općenito od kofeina ovaj naš klub živnuo zadnjih dana... :mrgreen:
Jill, draga, kako god odlučiš, podržavamo te... vjerujem da ćeš u nekom trenutku otići na taj uzv, a ti odaberi trenutak koji ti se čini najbolji... :love:
Tiki_a, držim fige za danas, da bude lijepi folikul... :love:
Cure, je li ovo trenutna lista za kavicu, dopišite se ako koja fali: tikica, tiki_a, vikki, gričanka, mare41, ina33, lilium, taca70, AuroraBlu, višnja, Shanti
Hoćemo li na neku terasicu ako bude sunčano (ako slučajno ima koja pušačica :mrgreen: , da ne smetamo našim mamama i bebama)? Ima li kakvih prijedloga? Varijante kiša i sunce se traže... :mrgreen: I u koje doba, okvirno? 11 ujutro, 17 popodne?
:lol: :love:Citiraj:
mare41 prvotno napisa
tikica, tiki_a, vikki, gričanka, mare41, ina33, lilium, taca70, AuroraBlu, višnja, Shanti, fjora...nastavite niz.
Shanti, slažem se da mjesto ovisi o vremenskoj prognozi (a ak svi zdravo žive bez dima, mogu i ja :) )
A možda će nas par skoknuti van podimiti si koju... :oops: :mrgreen:Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Cure, ja sam se naručila za pregled, za sljedeći tjedan. Idemo isprobati novu kliniku... 8)
Odlično, bravo! :D O kojoj je klinici riječ?Citiraj:
Shanti prvotno napisa
A ja sam poslala mail u Prag i čekam odgovor. Iako sam nešto sve na iglama i svrbe me nogice ... rado bih i ja put neke klinike za vrijeme čekanja :mrgreen:
Aurora blu dobrodošla!
Tiki_a držim fige tvom folikulu :*
Za ostale cure evo jednog izvještaja s Brijunskog kongresa:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...u-uz-mene.html
a u kontradiktornosti s ovim:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...1/Default.aspx
Iz ovog posljednjeg izdvajam:
Jesam li već u toj dobi? :?Citiraj:
- Kod nas liječenje neplodnosti počinje dosta kasno, odnosno dvadesetak posto žena dolazi u dobi od 39 ili 40 godina. I ako ćemo produljiti liste čekanja, onda ćemo te žene dovesti u takvu dob u kojoj je liječenje besmisleno - kaže prof. Šimunić.
Citiraj:
gričanka prvotno napisa
:D za poslani mail! :D
Vinogradska. :)
Super Shanti, i ja sam na čekanju u Vinogradskoj. Onda ćeš nam javiti kakva su nam iznenađenja pripremili, što sve moramo donijeti od administracije, nalaza itd...