sorciere :love:
Printable View
sorciere :love:
proslavit ćemo sorcie!! :mrgreen:
ne bi bilo zgorega da napravimo cijeli kamion takvih majica-za srijedu!
mm malo čeprka po netu vezano za zastupnike Sabora. Malčice je optimističan. Kaže da vladajuća struktura ipak može ostati bez kvoruma i nadalje. Jer osim SDP-a i HNS-a, iz sabornice je izašao i g. Čehok (HSLS). Znači i drugi zastupnik HSLS-a mogao bi ne doći. Umirovljenici ne podržavaju zakon pa...možemo se nadati...Ne znam što je sa nezavisnim članovima...Predstavnici manjina, pa neće valjda svi doči....
Tko kaže da nema vanzemaljaca?! Pa sa kojeg planeta je došla ova naša "draga" Vlada?! Jer ministar diplomu za ginekologa nabavio na Marsu? Ajme, jadni mi s njima! Hvala SDP-u i hvala HNS-u i naravno svim ostalim dobrim ljudima koji nas podržavaju, HVALA MILANKI!
Upravo je najveća sramota to što nam je ministar ginekolog...
duga30 da je diploma s Marsa vjerojatno bi imale zakon snova, ova je negdje sa...(psss Pepita pssss) :mrgreen:
Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
xxx
Ovako sam se i ja osjećala gledajući sabor danas. Bolio me želudac, plakalo mi se, a imam dijete i nisam morala proći što i većina vas na ovom podforumu da do njega dođem. Svim srcem sam uz sve vas, sutra smo na Trgu i što reći osim: Glavu gore jer kako Sorcie kaže djeca će se i dalje rađati unatoč onoj sramoti od ministra!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
dolazim sutra vlakom, šefu sam rekla da ne idem raditi, nadam se da će nas se skupiti, ja isto mislim da doktori su premalo angažirani, Radončić je stalno na tv svaka čast a drugi sad im je jedinstvena prilika da dignu glas i stanu uz nas :cry:
Na arhivskoj snimci rasprave o MPO od 20 min i 50 sek do 23 minute ministar govori o postocima uspjesnosti zamrzavanja zametaka i jajnih stanica.Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Rekao je: "Prezivljavanje jajnih stanica nakon odmrzavanja je 65 %". I to je tocno ono sto u svom dopisu navodi i dr. S. Medjutim i taj podatak kao i brojni drugi izvucen je iz konteksta i on ne predstavlja realnu sliku uspjesnosti postupka iz zamrznutih jajnih stanica. Ministar je selektivno izvlacio djelove iz dopisa onako kako su mu pasali. I time je po mom misljenju obmanuo javnost. Ipak tesko bi se moglo reci da je, barem sto se ovog dopisa tice, lagao.
Vidim da se doktore dosta kritizira zbog nedovoljnog zalaganja pa bi htjela napisati što sam doživjela.
Slučajno sam nedavno, nevezano uz MPO, bila prisutna jednom razgovoru kada je jedan doktor bio nezadovoljan time što mu je ravnatelj bolnice naložio da da intervju za jednu tv postaju, jer mu je odmah u rukavicama rekao neka pazi što govori. Tako da, nemojte kriviti doktore, oni su isto ljudi koji se bor(j)e za svoja radna mjesta.
Aurora, a gdje je ta arhivska snimka? Pliz, ako imaš... Po meni, nemoguće je da je dr.S. tako nešto izjavio, previše je razuman čovjek da bi na taj način radio protiv sebe. Iz konteksta se svašta može izvući, a stvarno je nedopustivo da to napravi jedan ginekolog i to još ministar.
Na istom linku na kojem se prati prijenos putem interneta uzivo nalazi se i arhiv svih sjednica, znaci tu:
http://itv.sabor.hr/video/
Dr. S. je upravo taj procent uspjesnosti prezivljavanja janih stanica naveo ALI to nije i procent procent sanse za trudnocu iz te jedne odmrznute jajne stanice, koji on prema njegovom navodu iznosi svega 2-3%.
Mogu poslati cijeli dopis putem e-maila svima koji to zele. Samo ne sada (treba ga skenirati) jer upravo odlazim.
Sad sam došla s posla i pročitala sve što se događalo, hvala svima koji nas podržavaju,mailove sam poslala na mene i MM i hvala amyx i kekis koje su me izvještavale na posao o današnjim događanjima u Saboru. Vidimo se sutra na Trgu
O ljudi moji, ja još ne mogu vjerovati ko nam zakone kroji......
mailove sam poslala, curama hvala na iscrpnom izvješću sa sjednice jer je nisam mogla pratiti (kakva bi mi tek onda muka bila)
evo sms-ova:
AKO NE PRIJE OVAJ ĆEMO ZAKON PROMIJENITI U PRVIM MJESECIMA NAKON IZBORA A TO ĆE BITI U PRVOJ POLOVICI SLJEDEĆE GODINE, NADAJTE SE I DALJE (djetetu, op.a.). VESNA PUSIĆ
OVAKO LOŠ I DISKRIMINACIJSKI ZAKON NIKAKO NIJE SMIO PROĆI, BAREM DANAS VLADAJUĆI NISU USPJELI U TOJ NAKANI. BRANKICA CRLJENKO
čula sam se i s još jednom zastupnicom SDP-a, Marijom Lugarić, rekla vam je već Thaia. Čitali su live stream sjednice na našem forumu. Čini mi se i mislim da se ne varam da im je stvarno bitno da ovaj zakon ne prođe, ne samo zato što su opozicija!!!!!!!!!!! Stalo im je i HVALA im na tome
...i još malo humora...
http://www.niktitanik.com/
joj, Nik je super!!!
Da. Rekla bih da im ne daju da govore. Osim onoga što bi ministru pasalo. U tom slučaju - definitivno je bolje da šute.Citiraj:
tinaka prvotno napisa
Mislim da ih nitko ne kritizira na način da osuđuje, zamjera i sl.Citiraj:
tinaka prvotno napisa
Uglavnom nas je dosta samo dalo komentar kako se njihov glas slabo čuje, a to nam na žalost ne ide u prilog :roll: .
Sama sebi već zvučim ko da sam dobila Oscara pa držim govor zahvale, ali moram još i ovo :mrgreen: :
Puno, puno hvala i gospodinu Čehoku što je napustio glasovanje, ne zaboravimo da je to učinio "sam" :love:
Ovo s lijecnicima ja ponavljam od prvog trenutka.Cast izuzecima ali npr.moj uvazeni dr koji se inace vrlo cesto pojavljivao u prilozima o MPO se sada pokrio dekom po glavi.Njihova jaca podrska bi nam dala vjetar u leda.
Citiraj:
taca70 prvotno napisa
XXX
:naklon:Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
Kad moje srce kaze imat cu dijete nema tog zakona da me u tome sprijeci uostalom zakoni se donose da bi se krsili 8) bar sto se tice ovog kaubojskog zakona koliko sam razumjela moci ce se zamrznuti embriji samo u slucaju ako je zena prehladena :sick: pod temperaturom ili jace bolesna pa curke bit ce mo dok se ne promjeni zakon lukave i naravno pod :sick: ali predat se necemo ako su oni mogli z****jb drzavu mozemo i mi zakon cure izvinite na grubim rijecima ali sam popila neku tabletu za smirenje malo me klepla zato sm ovako :evil: :evil:
xCitiraj:
aenea prvotno napisa
Može li netko doći do njegove mail adrese?
IVAN ČEHOKCitiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
Kontakt:
Telefon: 01/45 69 467
e-mail: klubhsls-hsu@sabor.hr
šaljite mu mail zahvale!
Mukica, imas pp
Poslala!Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
nisam bila u mogučnosti pratiti sabor, i tek sada evo čitam i :cry:
sdp-u, hns-u i gospodinu Čehoku smo i MM i ja zahvalili u ime svih nas i našeg još nerođenog sina
veliko im hvala!
a što se tiče ovoga linka,kako se kćer od Milinovića nije uspjela ubaciti na medicinu-to je za mene još jedno mazanje oči javnosti kako je vlast hdz-a poštena i ne korumpirana.Hoće reći:"Eto,vidite,od ministra kćer,pa nije mogao ipak utjecati na upis".Moš mislit.A to što muljači pred 4 milion. ljudi u saboru,nikom pa ništa.Jutros razmišljam,ako je svaki 5 par u Hrvatskoj neplodan,kako misle pobijediti na izborima.Pa tko će glasati za njih?
Hvala curama na forumu što su pratile raspravu i izglasavanje i omogućile mi da budem u tijeku (makar i naknadnim čitanjem).
Veliko hvala RODI i BETI i svim zastupnicima koji se tako žestoko bore da ovaj sramotni zakon ne prođe (a iskreno mislim da je ovako koncipiran ne radi zdravlja žene, zaštite prava djeteta, niti zbog dubokih vjerskih uvjerenja i poštovanja života od njegova začetka, već samo radi dobivanja (vraćanja) glasova dijela javnosti, čitaj crkve i onih koji dijele njezin službeni svjetonazor, a koje su izgubili svojom proeuropskom politikom i još nekim potezima, da ne oftopičarim previše - politički deal kojim će se žrtvovati oni kojima je i bez ovog zakona dovoljno teško (a netko se žrtvovati uvijek mora)).
I slažem se s tacom70, preslab je glas MPO-doktora (mada se za neke ne čudim jer su dijelom u sprezi s vladajućom strukturom pa moraju makar biti "odmjereni" u protivljenju zakonu, ako već moraju nešto reći).
Milanka, cure :heart:
Nažalost nisam bila u mogućnosti pratiti jučerašnje glasovanje.
Žalosno je kad vidim tko i kako nam kroji N A Š U budućnost...duboko sam razočarana!!
Ali veliko hvala SDP-u, HNS-u i g.Čehoku što su napustili sabor jer su time pokazali da imaju razumijevanje za nas "obične" ljude i što je najvažnije da imaju :heart:
:klap:Citiraj:
aenea prvotno napisa
Poslala
ako želite poslati direktno dr. Čehoku mail zahvale možete i na mail adresu
gradonacelnik@varazdin.hr
Ja sam poslala i dr. Čehoku
http://marijalugaric.bloger.hr/post/...e/1570572.aspx
blog marije lugarić o mpo-u! :* hvala ti MARIJA
Ministre Milinoviću, od kuda Vam pravo i drskost (u)miješati svoja vjerska i politička uvjerenja u Zakon koji treba služiti na dobrobit i u korist svih građana, bez obzira na vjersko ili političko uvjerenje?!
Ministre Milinoviću od kuda Vam pravo i drskost diskriminirati ljude, ma po kojoj to (bračnoj ili vanbračnoj) osnovi bilo?!
Ministre Milinoviću, kada ćete početi služiti narodu koji Vas je izabrao (ovo NE GOVORIM u svoje osobno ime!!), koji Vas plaća i što je važnije: TRPI?!
Ministre Milinoviću, kada ćete shvatiti postoje ljudi (iz Vaše struke, što je najvažnije) koji MOGU i ŽELE uobličiti ovaj suludi prijedlog Zakona da on zaista vrši svoju funkciju i ima svoj smisao?! Pitam ja Vas: ma za koga ste donosili ovaj ridikul od prijedloga Zakona kada on radi PROTIV onih za koje je zamišljen? U čijoj glavi to ima smisao?!
:predaja: