Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja sam imala krvarenja, i sve je bilo u redu.
~~~~~~~~~~~~ da sve bude isto u redu.
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2: sigurno nije ništa; miruj. Puno puta sam čula da trudnice imaju sukrvicu.
:heart: :heart: :heart:
Martina žao mi je zbog bebice ali iz sveg srca vibram da je s ovom drugom sve OK :heart:
Martina :love:
Martina,ma naravno da će sve biti u redu.Mala mrvica je već dokazala da je borac :heart: :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tebe i tvoju bebicu. Samo ti miruj i sve će biti ok :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebicu! :heart:
Vjerujem da je sve u redu, sukrvica nije tako rijetka u ranoj trudnoći :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Dogadja se, i kod mene je bilo sukrvice u dva navrata, doduse samo par kapljica. Doktor preporucio mirovanje i uopce nije izgledao zabrinut jer se to izgleda cesto dogadja, a moze biti cak i iz mokracnog mjehura.
:*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~
Kako lijepo! Čestitam od srca :D :D :D
matina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
Znam da se brines, ali da je nesto strasno pa zvali bi te odmah a ne da se ceka subota,mislim da ce biti sve ok. Jos si na utricima?
Naša priča je bila slična, i Sunčica je trebala imati bracu ili seku blizanca. Samo ja nisam imala sukrvicu nego ručnik natopljen krvlju, ali sve je bilo u redu. I ta naša mala mrvica upravo sad dok tipkam s tatom izmišljava priče o osvajanju pećina...
:love:
Nadam se da je nešto bezazleno i da će brzo prestati. :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure su vec sve rekle,a ja saljem tisucu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrog borca :heart:
martina ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bit će sve u redu :heart: ~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
To ti pucaju kapilare uslijed bure hormona ili tako neko objašnjenje, ako se dobro sjećam, ne brini, to nije ništa. Mislim, ne brini :roll: , ali ipak, ne brini :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :* :love:
Jesam, jesam, 4x2 Utrogestana (to je zbog ove druge bebice, a ja imam samo jedan jajnik itd, itd...)Citiraj:
a72 prvotno napisa
Cure moje neizmjerno vam puno HVALA!!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :saint:
Martina, ja sam danas punih 19 tjedana i svakih par dana gubim živce zbog laganog krvarenja, a bebica je dobro i rita se. I nema baš puno veze mirujem li ili ne, svejedno curka. Polako počinjem ignorirati, očito je to "normalno".
Zato, ne brigaj, dokle god nemaš jakih bolova sve je 5 :love:
Sretno sutra :heart:
Martina123 pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tebe i bebicu
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i vjerujem da je sve u redu. ja sam isto u početku imala mala krvarenja i brljavljenja i na kraju je sve bilo dobro(kod mene se događalo zbog male ranice koju vučem godinama pa je malo "podivljala" od hormona)
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sigurno je sve OK
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
ja sam imala prave izljeve čiste svježe krvi, ali kod mene je razlog bio hematom
Za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
:* :* :* :* :* :love:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Za danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
martina123, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: I moja kolegica imala sukrvicu, ali joj zbog suvise stajanja pukao neki kapilar na posteljici i sada prije 4 mjeseca rodila divnog večlikog sina..... :love:
Čestitam od srca! :love:
Imamo zdravoga deckica, imamo sliku lulaca!!!!!!!!!!! :srca :mali
Veliki sam 53mm i 63grama tezak....
Sukrvica je bila zbog ovog drugog....
Svermir, svemir covjece!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :heart: :heart: :saint:
Ajmeeeee :heart: :heart: :heart: :D :D :D :D :D :D
Martina, ovo je sjajna vijest. Neka bebica i dalje tako lijepo raste! Sretno! :heart: :love:
martina123 :D :D :D bravo :D :D :D