Je li i vi već volite Špiru iako nemate pojma ni kako izgleda ?
Printable View
Je li i vi već volite Špiru iako nemate pojma ni kako izgleda ?
mandy, točno tako i ja razmišljam cijelo vrijeme! :love:
cijelo vrijeme jučer razmišljam o Rozi i Špiri! kako je to čudno, ona je bila stvarno uzoran pacijent, cijelo vrijeme se čuvala i nije micala iz kreveta, da ne bi došlo do prijevremenog poroda i onda dođe do hitnog carskog u 40 i nekom tjednu!
najbitnije je da je mali frajer u maminim rukama ali neke stvari stvarno su neobjašnjive u životu!
jedva čekam da sve upoznamo tog malog frajera :zaljubljen:
mi smo bolje! večeras me muž vodi na večeru povodom Valentinova! idemo nas 4 para, i stvarno se veselim, samo da mi bude dobro večeras!
u petak idem na pregled, baš se veselim vidjeti koliko je mali bebolinac narastao! :zaljubljen:
svima vam šaljem veeeeeeliku pusu!
bzara baš se veselim što se dobro osjećaš i zato uživaj večeras,jer iuće godine nema izlaska za Valentinovo,tad ćeš biti mama:klap:
Špiro je dijete koje smo pratili od samoga početka,a kroz patnje njegovih roditelja prolazili smo s njima.I sad kad je on napokon tu,skoro se osjećam kao da sam ga sama rodila,pa kako ga onda ne bih voljela:zaljubljen:
naravno da ga volim, taj mali mi se skroz zavukao pod kožu :heart:
bzara želim ti lijep provod danas. Drago mi je da ti je bolje :love:
za petak i tvoj pregled da malo zavibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Jedva čekam da nam javiš kolika je bebica :zaljubljen:
sve vas ljubim drage moje
Hej svima!
Jel se netko čuo s Rozom,zanima me kako to da je ipak bio hitni carski po noći...?Kako su njih dvoje,ima netko slikicu,jaaako sam znatiželjna? :-) Kad ih puštaju kući,jel ide dojenje...?
evo,ja sam se jučer čula s njom!
nisam ju htjela pitati zašto je bio hitan carski, neka ona sama o tome ispriča kad se vrati kući!
uživa u Špiri, jedino što kaže da joj mlijeko nikako da krene, ali ima jaku volju i sigurna sam da je pred njima dugi period dojenja!
nemam pojma kad ih puštaju kući, ali vas sve puuuuuno pozdravlja i kaže da jedva čeka da dođe kući i da dođe na forum!
svima veeeeelika pusa!
Dobrodpšao Špiro:) Želim ti puno zdravlja i sreće a i tvojoj mami i tati:) Kako ovo dobro zvuči;)
Roza i Ante, čestitke.
Hoćemo sliku:)
Draga, Roza primi velike čestitke! :zaljubljen:
Draga Roza prenosim ti velike čestitke od cura sa Blizanaca!! Velikom dečku šaljemo jednu zajedničku ogromnu pusu!!!!!!!
Jel se tko čuo s Rozom? kako je ona, jel se dobro oporavlja od carskog reza? nadam se da je sve super i da ona i Špiro uskoro idu u svoj topli dom...
:heart: za Rozu i Špriru...
I ja jedva cekam da dodju kuci, pa slicice ,pricu, ma joj jedva cekam....:-D
sve jedva čekamo rozinu priču, a dok je nema kako ste mi vi? Trudnice se debljate ča? Trupkaju te bebice? Su prestale mučnine? Su počele kakve tegobe? Vi koje se trudite, kako ide? Ima koja ča novoga za prijavit? Ostale kako ste mi? kako izdražavate ovo katastrofa vrijeme. Tu u Istri je puno vlage, kiša, magla... grozno vrijeme a u zadnje vrijeme ono utječe na mene. Jutros sam se probudila sa začepljenim nosom, glavoboljom, osjećam se febrozno. Zato se nadam da će sutra malo provirit sunce da to prođe. Ali kad osjetim mrvicu kako me trupka sve prođe.
Ajde cure raspišite se malo....
evo meni situacija ide na bolje, pa da napišem malo! kad mi dođe onako zlo, nemam volje za ničim!
joj cure moje, ja sam danas stala na vagu, i ja sam u minusu s kilama! nisam se uopće vagala od kad sam ostala trudna, vagala sam se oko Božića i bila sam tako sretna jer sam dobila bila 2 kile, i sad sam izgubila jednu! ali dobro je bitno da ja imam dobar apetit i da mogu sve jesti, a budu onda i kile lagano prema gore! još ću vam na kraju plakati kako sam debela! :lol:
MM i ja smo bili na Valentinovo vani, sa društvom na jednoj proslavi i bilo nam je odlično! atmosfera baš i nije bila neka ali nama je bilo tako dobro za stolom da smo se proveli odlično! ajme što je bilo dobro srediti se, nabaciti malo šminke i izaći među ljude! odmah sam se osjećala bolje!
mene fizički ova trudnoća isrpljuje grozno, ali zato sam psihički iznenađujuće dobro! vjerojatno zato što je još jako rano, što se budem bližila više periodima kad su se rodili Matko i Zara, znam da će mi biti teže!
ali zato znam da imam sve vas ovdje, i mog divnog muža i obitelj pa uz sve vas život će ipak biti lakši! :heart:
svima veeelike puse!
tamagoči kod nas isto vrime za poluditi, s posla u kuću i gotovo, jedva čekam proliće i popodnevne šetnje uz more, kako tvoja mrvica ?
bzarić drago mi je što ti je bolje..uživaj
bambus di si, opet si se zavukla u postelju ? ( tebi sigurno ne smeta vrime:lol: )
ima li netko postupak u ovom misecu, sve mi se nešto pomišalo ?? jedva čekam rozu i priču na "porodima" , a najviše Špirinu sličicu ( možda sliči na koju "tetku" s foruma:lol: )
ima Boga, ima pravde...Sretno Rozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Tamagoči još malo pa će nas razveselit ovo vrime,pa bliži se 3 misec,bit će sunca ko u priči sigurna sam!nadam se da će te proći ta prehlada..:kiss:
Bzara napokon da ti je krenulo na bolje s tim mučninama,i nadam se da ti je bebica u redu,ma najvažnije je da se ti dobro osjećaš,jer to i beba osjeti sigurno..:heart:
Meni su mučnine trajale samo jedan dan,i evo sad smo ušli u 7 tjedan i već sam dobila kilu i bojim se da će kile krenut ka blesave,iako tek sad izgledam baš kako treba,nisam više mršavica i ful se dobro osjećam,pregled mi je u bolnici u ponediljak,malo me strah hvata,samo da taj drugi uzv prođe u redu,da vidim to malo srce kako kuca i onda ću biti na miru..više me ne muče grozni snovi,koje sam imala i u prvoj trudnoći i svih devet miseci kad god bi sanjala bebu bili bi grozni snovi,a završilo je koda mi se ta noćna mora ostvarila...sad imam lipe snove,sanjala sam bebu,i sanjam kako mi raste trbuh i imam neki lipi miran osjećaj..
Mandy,Bambus,Crtica i sve naše trudilice ljubim vas puno!!:love2:
Joooj i ja jedva čekam da nam se Rozi javi :bouncing:
Najdraže moje! DOMA SMO NAPOKON!!!!!!!!
Cijeli dan je cirkus po kući i nisam vam se stigla prije javiti. Doktor nas je pustio dan prije jer smo oboje dobro i nekako se zajedno snalazimo iako muku mučim s dojenjem. Mljeka je onako na granici a on može puuuuuuuuuno pojest :D Mamino dijete!
Špiro je....ma nemam riječi za opisat, toliko sam umorna da neću večeras nikakve dojmove pisat, ali mogu vam reći da dišem punim plučima i zahvaljujem Bogu da nam je podario sreču koju smo toliko trebali i željeli. Sad je sve na svom mjestu...
Ujutro ču vam se javiti sa malo dužom pričicom i da pričitam unazad što se sve događalo dok me nije bilo, sad sam abnormalno umorna, nisam stala cijeli dan, a rana je još svježa, plus sam sva natekla i osječam se slomiveno.
Pusu največu šaljem mrvicama od mojih dragih Bzare i Višnje...ostalima veliki zagrljaj...ne mogu vam zahvaliti dovoljno na svim riječima potpore i bodrenju...vi ste najbolje!
Volim vas puno, i pišem uutro, odo se sad bacit u krevet jer sam preprepreuorna, Ante nuna Špira a Roza prati svaki korak :-)))
Rozica, pa ja plačem...ma draga šaljem ti sve poljupce ovog svijeta...Ma cijeloj tvojoj obitelji. Uživajte.
Roza baš mi je drago da si se javila i da ste dobro. Jedva čekam priču i slikicu Špire :zaljubljen:
Draga Roza ,Špiro,DOBRO NAM DOŠLI KUĆI!!!Znam da si umorna i bujica osjećaja se mješa u tebi,ali znam da ćeš biti najdivnija mama na svijetu.Polako,odmaraj,čuvaj se!!!Jedna velika pusa tebi i tvom velikom dečku.Pusti tatu neka čuva svog princa.:zaljubljen::heart::love2::heart::zaljublje n:
Roza pa doma si već!!Bravo draga,samo polako,laganim tempom,ajme mogu misliti koja je to radost u vašoj kući!javi se ti nama kad budeš imala 5 minuta vrimena,ma glavno da si ti dobro i da bebač fino papa...laka vam noć svima i veeeeeeeeeelike puse za vas TROJE!!:-D..samo ih ti prati i čuvaj mamice :klap:
:-DSVIM DRAGIM TRUDNICAMA,TRUDILICAMA,velika doza pozitive.Stiže proljeće koje će propupati sve naše osječaje,čežnje,prvi glas ptičica bit će pjesma za naše uši.NEKA NAS SVE PONESE VJETAR SREĆE I LJUBAVI,BUDIMO JAČI I OD SUDBINE:heart::-D:heart::-)
Stigli vi nama doma, znala sam da cete danas kucici :-D
Uzivajte dragi moji u svom Bozjem daru :zaljubljen:
p.s. ne zaboravi nam napisati i kako je Roza reagirala na Spirulinca :heart:
Pusa svim cetvero :*
:heart:
e roza, kada čovjek čita tvoje postove teško mu je suspregnuti suze!!!!!
uživajte, uživajte, uživajte!!!!!
Draga Roza, drago mi je da si konačno doma sa najdražim paketićem!
To je ono čemu sam se nadala da ćeš napisati,osjetiti......................sada znam da si dobro :heartCitiraj:
ali mogu vam reći da dišem punim plučima i zahvaljujem Bogu da nam je podario sreču koju smo toliko trebali i željeli. Sad je sve na svom mjestu
Svim trudnicama uživajte u slatkim mukama, i šaljem pozitivne vibre za one koje napeto očekuju pregled
nema veze što je teško....Špiro će sve vratitit!
Puno mislim na vas.....i beskrajno mi je drago da je nakon dugog vremenea straha vaš dom obasjan najljepšom svjtlošću što ju je Špiro donio......
roza draga, super da ste domeka, sad imaš muke, ali slatke. želim vam svako dobro, uživajte u malenom princu:zaljubljen:
Roza... :heart: konačno ste doma..
uh.. oči su mi pune suza.. pišem i brišem, ne znam što bih ti napisala
toliko sreće!!! mama Roza i tata Ante uživajte u svom predivnom daru..
Špiro nemaš pojma koliko tebe ljudi voli :heart:
:heart:
jedva čekam da ga vidim na fotkama (to sam zaboravila napisati)
da napokon vizualiziramno najočeivanijeg komada 2010! :-)
Presretni smo i mi svi sa vama :heart:
Bravo Roza, Bravo Špiro. I ja na svaki post zaplačem od sreće.
Pusa svima vama.
roza i špiro, dobro došli svojoj kući!!!:heart: s nestrpljenjem čekamo slike vaseg malog princa!
visnja08, bzara,choco,a72 nasim dragim trudnicama saljem brdo poljubaca
draga mandy ma ne smeta meni vrime :lol:, trudimo se, sad bi nekako ovih dana trebala da dođe dotična gospođa, uff kako bi volila da nas preskoči na neko vrime....
svim nasim trudilicama i svima ostalim curkama :heart:
:heart:uživajte!!
:heart: Rozi