Taca, ma testić je informativan... ako bude prazan prištedit ću si vrijeme hodanja na vađenje krvi, a i živaca za čekanje rezultata.
Printable View
Taca, ma testić je informativan... ako bude prazan prištedit ću si vrijeme hodanja na vađenje krvi, a i živaca za čekanje rezultata.
Tikica! :-D:-D:-D Vibram za oba mala i kvalitetna i lijepo se družite svo troje idućih 9 mjeseci. To si baš dobro odlučila. Odmori se :love2::heart:
Aurora, testovi su nepouzdani i ne bi bilo prvi put da je neki lažno negativan (meni je na betu od 150 bila crta koja se pojavila pola sata nakon što sam ga bacila i otplakala). Ako ćeš ga raditi 14 dana nakon ET-a, O.K., no beta je beta.
Tikice :heart:, s nestrpljenjem očekujem vaše rezultate (da mi date malo nade 8-) ).
tikica :-)
Tikica... :-D A sad laganini, s osmijehom do bete. :)
Kako mene puca ova promjena vremena...
AuroraBlu - ET 08.02. čekalica bete-test 19.02.
venera3 - AIH - čekalica bete 19.02.
tikica_69 - MB - punkcija 15.02.; ET 18.02.; beta 05.03.
Ruža~~~~
tikica_69 prekrasno :-D.Konačno dobre vijesti u klubu. A za AuroraBlu se nadam da će otvoriti sezonu pravih beta!!!
Malo sam lijena za pisanje, izgleda da mi je trebalo odmora. Tako sam sada manje nestrpljiva oko dolaska M i X-tog postupka. Trebala stići danas, još nije, ali sretna sam što nije prerano. Novi forum je za moj komp najmanje 30 posto sporiji i to me malo koči.
Shanti, mi znamo da je kod tebe kućna radinost vrijednija od IVF-a tako da računam da si ti nama u postupku stalno :kiss:
Vrijedna mare41, nadam se da će ti lista biti uspješna. I s tvojim imenom!
Drage kokičice i ostale cure :heart:
tiki, pravit ću se fina pa ću ti pristojno reći: isprazni f...inbox, hvala
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pregršt vibri za uspješan transfer i predivnu trudnoću.
Venera3, do bete svakako a ako je + i dalje. Izdrzi jos malo.
AuroraBlu, kako si?Testic?
Dok se ne izvadi beta. Ako je negativna mozes ih prestati koristiti, a ako je pozitivna lijecnici ih obicno preporicaju uzimati cijelo prvo tromjesecje. Nek me netko ispravi ako grijesim.....
venera, zar nije danas beta (tako mi piše)?
tikica, slikice su zakon:-)
Mare, svašta tebi piše ali te ne slušamo :-)
Ma čekam da mi R. odgovori...
Jooj, tikice, kako su prekrasne tvoje bebe!!! :heart: :heart:
Drage moje djevojčice sveznalice hvala vam na odgovoru....ma genijelne ste sve od reda.
Maro je danas mi 14 dan ali mislim da neću nikakav testić raditi do ponedjeljka.....nekako sam se preznojavala ovaj tjedan pred zoru a to mi je inače uvijek kad trebam dobiti...pa budem sačekala koji dan a onda ću napraviti test pa što dragi Bog da!!!!
Tikica,Aurora sve najbolje i naravno svima koje su počele s nekim postupkom.......
AuroraBlu jel ti osjećaš što posebno hoćeš li raditi test ili ideš na betu????
Drage cure, budući da danas nisam išla vadit betu, a sutra mi ističe registracija pa ću se stići baviti samo autom, ne preostaje mi ništa nego čekati ponedjeljak ujutro za vađenje bete - i to samo ako pi-pi testić bude pozitivan sutra ujutro (ili večeras, ako ne izdržim).
A propos, u ponedjeljak će mi biti 14.dana od transfera. Venera, tebi je danas 14.dan od punkcije ili transfera?
Venera je imala AIH, al vas dvije bi trebale sutra obje raditi test (ili večeras), a mi ćemo nestrpljivo čekati...
Mislim Aurora da je to što Mari kaže...Bili su me naručili 5.02.na aspiraciju i onda nakon pregleda su rekli da je folikul pukao i išla sam onda na inseminaciju,a da i dan prije u 23'00 su mi dali injekciju ovitrella. A ti oprosti što pitam isto si to radila?
Ne, ja sam pila klomifene 5 dana, imala punkciju 4 folikula, nađene 2 j.s., 1 oplođena i vraćena 8.2.
O'pa mala pa dobro si podnijela te klomifene bilo je dosta folikula....a neće li dragi Bog dat da se obradujemo! Pa da i to registriramo,a ne samo auto!!!
Ja se nadam da ću sutra registrirati sve što imam :-)
I ja bi da mi lijepo za početak registriramo tri trudnice u klubu - AuroraBlu, venera, tikica!!! Tri čekalice, prekrasno. I da se ponovi priča zvana iva_luca/MonaLisa/bebomanka.
Kod mene samo pojačani spoting, ne bih da M stigne danas, sutra bi mi više odgovaralo.
mare41, ma taj f...inbox je tako brzo pun, moram napraviti generalku :mrgreen:
Vau koje slikice. tikica_69 :klap:
Aurora, uzbudjena sam kao da cekam svoju betu :-D.....iskreno se nadam da ces pokrenuti lavinu trudnica u nasem klubu dobrostojecih kokica :yes: :mrgreen:
Aurora, kad je dobro jutro?:cekam:
Bilo bi bolje da sam vadila betu ko što ste mi i rekle... jutros jedva vidljiva, sjena druge crte na testu. možda je ostatak od choragona. kupit ću danas još 1 test pa vidjeti sutra ujutro je li se pojačava. A u ponedjeljak idem vadit.
inače temp.i dalje povišena, mare, svi oni simptomi koje si mi ti potvrdila, znaš već...
ma... ne znam šta da mislim.
Aurooorica, ja si već jaaaako mislim da je to to, daj molim te razveseli nas. Pa kad si primila shoragon? Milion ~~~~~~za lijepu betu i još jaču drugu crticu. Jedva čekam toje još ljepše vijesti!!!
pa prije 5 dana, ali onaj mali 1.500 (za štopericu se daje 5.000 ili 10.000)
AuroraBlu, ja bih na tvom mjestu odmah u Medikol u Vocarsku ili u Sunce i rijesila dilemu.
Aurora, pa ti si trudna :-D Pusti blijedu crtu, crta je crta, a doza Choragona bila je mala. Meni je jedva vidljiva crta bila na betu od 200, a uostalom, i radila si test ranije nego što se sa sigurnošću može ustanoviti beta.
Vibrrrrrrrrrram iz sve snage za jednu dooooobru betu u ponedjeljak. :heart:
Ja i dalje kurim, temperatura divlja, i već četvrti dan me boli svaka koščica, godinama me nije ovako primilo :-(
Tiki-a, lijepo je čuti te opet :heart:
Tikice, slike su mrak :angel:
Ma kakav ostatak od Choragona....moj dr. kaze da najvise 3 dana moze biti u organizmu. Ajme Aurora, ja se sva najezila......bjez u Brayer ili negdje - ODMAH :-D:-D:-D
I ja bi u lab da sam na Aurorinom mjestu. Ma što da se i pet puta ponavlja beta, treba bome i do toga doći. AB :-D
vikki :heart:
Danas brojim 1. d.c. i startam s čistim prirodnjakom (+ štoperica). Moram voditi računa o veličini folikula na prvom uzv obzirom da mi je O 10. ili 11-ti dan.
vikki, draga, proći će, nadam se brzo, baš zvuči ko prava gripa, šaljem puse
tiki, pomoći ću ti u brojanju dana, ići će lista pa baš me zanima oće iko čitat:-)
danas je jedna moja draga rešovka javila negativnu betu. baš mi je žao
aurora, ja shvatila da si poslušala znalca:-) i piškiš popodne? a zapravo čekaš jutro (i javi brate ujutro, a ne da cupkam do 10:-)), drago mi je za simptome:-)
Aurora :-)
Aurora :-D:-D
Tikica, venera :-D:-D
i svim ostalim kokama :heart: