Pinky, super vijesti
Printable View
Pinky, super vijesti
moje bebe vise nema.......... :(
srce je stalo i prestala se razvijati sa 10+1, dan.2tjedna sam bila uvjerena da sam sretna trudnica.........
Anabanana nema ti utjehe na zalost u ovom momentu.Ako te tjesi ima nas koje smo 4 tjedna mislile da smo trudne a nismo vise bile.
Moj bebach je otisao sa 8+3,a ja saznala o tome kad sam dosla na kombinirani sa 12+1.
Izgleda da je ono tvoje probadanje ipak nesto znacilo.Toliko o tome da svaka 4 tjedna treba na kontrolu i UZV,po meni trebalo bi svaki tjedan
u pocetku.Draga nasa,vristi,placi,lupaj glavom,cvili,odtuguj,trebat ce ti vremena,a onda se saberi i-sve ispocetka.Ima nas jos.Nisi sama.
Danas sam saznala da je mama jedne moje kolegice s posla imala 6 spontanih prije nego li je zacela nju.Sto misseda sto spontanih.
Eto,ima nade uvijek,samo ne odustajati.Anabanana,ti si mlada i lakse(manje teze)ces sve to podnijeti...Ima cura koje su dulje trudne pa izgube bebe
u 20 tj,30tj ili odmah nakon poroda.Mozda je tako trebalo biti da bi tvoja sljedeca beba bila savrsena!!!
Sad nema rijeci koje bi te utjesile,ali bit ce bolje,vjeruj mi.Odradi kiretazu,misli sad na svoje zdravlje jer je jedino ono bitno i kreni ispocetka.
Zagrljaj ti saljem.
uf anabanana, užasno mi je žao :-(:-(:cry::love2:
anabanana žao mi je :(
anabanana :cry: :love2:
Anabanana...jako mi je žao..naprosto ne mogu vjerovat...:cry::cry::love2:
Anabanana:-(, strašno, jako mi je žao! Ne mogu ni zamislit kako ti je...Drži se!
Ajme, anabanana, jako mi je žao :cry:
anabanana, ovo je strašno i prestrašno..žao mi je, draga :love2:
Anabanana :love2:
Znam da ti je užasno teško, jer i sama sam to nedavno prošla. Plakala sam danima i razmišljala kad će doći dan a da me neće toliko boljeti razmišljanje o tome, ali eto došao je i sad se već veselim novom postupku.
anabanana žao mi je...ali treba misliti pozitivno koliko ti god to sad nemoguće izgledalo.:love2: drži se
Hvala curke moje, znam da me samo vi mozete razumjeti, vi koje ste to prosle...plakala sam s vama, a sad placem i za svojim andjelom...sve je gotovo, zahvat prosao uredno, zivot ide dalje....mi necemo u "nove pobjede", nama je dosta. Prvu bebu smo dobili iz 8 pokusaja, zarko smo joj zeljeli seku ili bracu, ali zahvaljujem Bogu sada na njoj, zivoj, zdravoj, veseloj i razmazenoj. Vama svima koje niste docekale svoju bebicu, od srca zelim sto brzi uspjeh po ovom trnovitom putu.. Hvala svima,znam da sam mnoge uplasila, poslje sam to shvatila da mozda nisam trebala nista pisati.
Draga anabanana, tek sad sam vidjela tvoj post, žao mi je zbog vas, ali znam da si sretna jer imaš već jednu bebu. Nikad ne reci nikad....pusa iz zd
anabanana žao mi je....
Drage moje trudnice.. trudna sam 19tj. + 5 i napokon sam se skinula sa utrogestana , danas bila na pregledu i dozvoljen mi je keks !!!!
Moje pitanje, da li vi koristite kondome kao zaštitu od bakterija ?
Dr. mi je rekao da ne treba, ali mene nekako strah... inače svi nalazi su OK, nemamo nikakve beštije .....
ej evo i mene mi smo 17 tj dr.na je rekao da će bit curka mamina-sreća do neba!!! sve je super osjetim je kak vec kucka mamu svoju ponekad pa sam presretna.što se sexa tiče mi se rokamo od prvog dana čak i par dana nakon aspiracije i to cjelo vrijeme bez kondoma,utrogestan ne koristim od11 tj.na svoju ruku tek mi je sad rekla da ga prestanem:-) a dala mi je normabel u11tj. 3x1 od 2 mg. koji također ne koristim. ne vidim razloga zasto bi to pila ako se super osjećam i kaže da je sve u redu.
mi isto kondom-free... :)
Sad mi je nešto zanimljivo... prvi put sam bila trudna prije 5 godina i tad su više manje sve IVF trudnice imale zabranu seksa. Ne znam čini li mi se, ili su liječničke preporuke sada malo manje stroge...?
Meni su i sada rekli ništa do 12 tj.
meni dr nakon 9 tj rekao da možemo ali ono laganini... ali ja nisam htjela/mogla/imala želju... čim sam se skinula s utrića caboom! sad bi stalno i baš mi je predobro :oops:
Nama nitko ni u kojem trenutku nije zabranjivao....ali ja već neko vrijeme baš i nemam neku želju...valjda zbog utrića s kojih ćemo se skidati polako tek nakon 14 tjedna (sad smo u 12 tjednu)
Zedra kako je prošao UZV?
:meni je gin rekla da može ako je sve ok, od prvog do zadnjeg dana, a mi i jesmo.. istina u prvom tromjesečju mi se baš nije dalo, i isto kao kod ksene, kad sam se skinula s utrića krenula ludnica..a sad ne stignem ni pomisliti na sex (a i beba spava u našem krevetu pa bi mi bilo neugodno :oops: al meni bed i kad pas gleda :mrgreen:)
Coolerica, bebica ti je stvarno ko princezica! :heart:
Ajd super, baš mi je drago, mislim, ne zbog mučnina nego zbog OK UZV-a
:)
strumpfica kad je tebi termin?
vidim da si imala transfer 2 dana poslije mene...
Ah ti termini....ja sam od silnog uzbuđenja zaboravila zapisati kad mi je bila zadnja menstruacija pa sam si neki dan na kalkulatoru trudnoće s fiksnom točkom dana začeća izračunala termin 27.08. (a tak je nekak otprilike ispalo i doktorima kad sam im neodređeno otprilike dala datum menstruacije)..ali kažu da blizanci dođu obično ranije...
Joj žemske moja... MM je strah se keksat sa mnom trudnom ... kaže toliko želimo bebu i da sada zbog keksa nešto krene po zlu!!
Ako večeras ne bude akcije poludit ćuuuuuuuu !!!!! :|:zbunj:
he, sex u trudnoći :mrgreen:
ja sam oba puta na početku krvarila pa smo imali strogu zabranu prvi trimestar
onda smo dobili dozvolu za onako laganini... i prakticirali... ja sam totalno napaljena trudnica
s tim, da smo se jednom poseksali u drugoj trudnoći na samom početku, al nisam znala da sam trudna
krvarila oooobilno 5 dana, beta bila samo 15 i kad je krvarenje prestalo hopa-cupa
kad ono na kraju ispalo da sam nekim čudom ipak trudna
al samo da se osvrnem na utorogestan, nemojte ga samoinicijativno prekidati
u ivf trudnoćama žuto tijelo ne funkcionira kako treba i postoji manjak progesterona
nakon prvog trimestra tu funkciju preuzima posteljica pa ako je sve ok, tad obično kreće i skidanje s utrića
ana ti si već bila u 11.tj. pa je posteljica počelo lagano funkcionirati, al ja se osobno to nikad ne bih usudila samoinicijativno..
Anabanana, jako mi je žao.
Kad sam ja bila trudna (pred skoro 4), nisu baš imale zabranu seksa, nama je reklo OK nakon 1. trimestra, ako se dobro sjećam (s kondomima, zbog toga što sam ja sklona bakterijama). Možda ovisi od doktora do doktora, a i od grada do grada (te preporuke).
Ma bit će prije da je moj osobni dojam :P
U prvoj trudnoći sam mirovala i imala zabranu... a sad smijemo ali sam toliko umorna (jer radim i imam dijete), pa ne stignem ni misliti.
Idem s foruma, Sunčica se želi igrati da sam ja mama, ona sestra, a lutka beba :zaljubljen:
Cure, možda sam fulala temu, ali nemam baš previše snage tražiti po forumu pa molim za pomoć i razumijevanje. Imam 24satne mučnine na rubu povračanja, po cijele dane jedva zadržavam hranu u sebi. Ima neka neki savjet ili zna za nešto što ublažava mučnine, neki "narodni lijek". Sve što se može nači na int. sam pročitala i probala osim 2xdnevno 25mg vitam.B6. Drugo ništa ne pomaže :-(