Hvala ti draga :zaljubljen:
Printable View
Hvala ti draga :zaljubljen:
Stenaaa :-D mazi busu i ~~~~~~~~ da nam pisnes +
Stena super da ste imali transfer, koja je to sreća!
stena :fige: na najbolji mogući ishod
Stena :-D :fige:
stena :fige:
Stena....molitve pomažu, vidiš...i moja pomogla...za veliku betu :*
Sretno Stena!
Ali, ovo sa novim papom baš i ne razumijem. Nije li Katolička Crkva veliki protivnik izvantjelesne oplodnje? Čisto sumljam, da će novi Papa imati afirmativniji, mekši i pozitivniji stav prema medicinski potpomognutoj oplodnji od svog prethodnika koji se je vrlo rigidno odnosio prema ovoj problematici. Ne mislim da će se ijedan poglavar KC moliti da uspiju postupci izvantjelesne oplodnje.
Evo i tu da se pohvalim-krenuli smo s prirodnim postupkom..pa kak bude :P
Sretno draga..od sveg srca ti želim da uspije...:rock: Koji ti je dan,kad je prvi uzv?
Pije koja od vas poslije transfera čaj od vrkute,iskustva molim!!!!
sretno stena i sada uživaj sa svojom mrvicom:-D
Stena ja Pijem stalno :D danas 3.DC u ponedjeljak sam gore jer mi je obično O 7.DC
Nešto sam bila pročitala da se vrkuta i utrići ne vole...
Kad smo kod utrića,koristim ga ujutro i popodne oralno,a navečer vaginalno i nikad neznam dali sam ga pravilno stavila jer imam kratke prstiće :lol:
Kako vi stavljate i kako znati da je pravilno stavljen???
hahhahaaaaaaa.... Stena neka ti pomogne TM..... ak ne izleti van - dobro je.... s utrićima mi je manji problem nego s onim želatinoznim natrii tetraboratis.... ono se katapultira van svako malo :lol:
marulju i vrkutu pijem kad nisam u postupku, kad krenem stanem, al sad ću piti sve dane 8-)
Stena, jednostavno gurneš koliko ide unutra i onda odležiš neko vrijeme da se na miru apsorbira. Ako ti je problem stavljanje, možeš koristiti neki vaginalni aplikator.
Da već sam pomislila i na to,imam od canesten vaginaleta,probat ću svakako,thanks.
i Stena stisni noge :lol:
Ma tiskam noge,pa stavim jastuk ispod guze kao poslije transfera,ma svašta vam ja radim da budem sigurna da je u redu :lol:
U podne sam obavila s aplikatorom,jedino me mući jer nez ako sam ga dobro dezinficirala (malo alkoholom pa isprala vrućom vodom) Kako bi trebalo?
Ma daj se ne zamaraj s tim...dobro ruke operi, i utrpaj...:-)..ioako će ti dio "izaći" van pa stavi mini uložak...
Baš me zanima jel "utrpala" i kakve je pripreme imala prije 8-)
Stena :*
Hahahaha.."utrpala" ja... :P pripreme su ovaj put bile minimalistične. Ako se mrvica misli ugnijezditi,hoće...
Ma narano da će mrva "zaleći" i još 8,5 mj daviti u "buši"...samo ti trpaj dalje :P
Ma ja ti uvijek imam neke "fix" ideje,kako bi bilo kad bi bilo..i tako to :lol:
Iz tvojih usta u Božje uši !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
I da sretno u 4. mjesecu,ako ovaj put j.s. pobjegne dobit će od mene po guzi :P :* Ma neće,nadam se da su sad vidjeli tvoju situaciju i da će se potruditi dati ti štopericu na vrijeme.Malo je problem u Vg što ne rade aspiraciju odmah u 8 ujutro,baš zbog onih koje su u prirodnom ciklusu gdje je svaka minuta bitna,a možda da si dobila štopericu u petak,možda bi bilo sve u redu,ali čemu sad kukati....molim da će ovaj biti BINGO. Dao Bog!!!! Zavrijedile smo već da nas se smiluje,i podari nam naše bebice!!!!
Stena :naklon:
E koja od vas koristi ili je koristila Decortin 5mg poslije ET-a? Čemu uopče služe te tablete,osim što debljaju? :nope:
pa eto, decortin se daje da bi se žene čim prije udebljale i tako povećale šanse da se mrvice prime.
Hm..pa ja se ne moram udebljati i onako imam viška kila.Prije postupka sam bila tvigica,a sad cice ko u Cece..:lol:
Ohoho..jutro...danas sam si lijepo odspavala...suprug slaže ručak..mmmm..bit će fino.Po struci je :kuhar: i jako mljac kuha.I onda se nemoj udebljat :lol:
Poslužujem :coffee: i kolače :njam: Jučer sam si dala truda i nešto "zašuljala"
kissić :* i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba!!
Ja sutra idem na 1.fm..
Nadam se da ce bit ok..
Vatra86 naravno da će biti ok!!! Sretno!
Sve će biti ok,šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNO!!!
Evo me.. Folokul 16,7 mm na 9 DC sutra jos jedna fm a i najvjerojatnije i stoperica..
Hvala na vibrama!!
Stena kakva je situacija kod tebe?
Ma lijepi ti je folikul...neka bude pepana j.s. :*
Kod mene,čekanje,čekanje i čekanje,jajnici me dosta bole i više nego kad sam bila u stimuliranom,pa se bojim da nije moja mrva zalutala.:roll: