nina70 prvotno napisa
Boxica, Kisica, i meni je dr preporučila porodiljni 3 mj. ali mislim da ću se morati vratiti malo ranije. Ne znam još za trudnice, ali male bebe ne mogu vidjeti ni na TV-u - odmah mi se srce propara, a knedla u grlu guši pa guši. Najgore je što mi je nekoliko prijateljica upravo rodilo i nadala sam se da će se naši bebači zajedno igrati.
Tek što sam napisala da mi je prestalo krvarenje (10. dan, odmah nakon sprovoda) evo ja danas opet prokrvarila.
,Većina muževa zatomljuje osjećaje. Moj je strašno plakao kad smo vidjeli bebu, poslije sam ga još nekoliko puta uhvatila da potajno plaće. Radi se o tome da ne želimo jedno drugo opterećivati, ali ni to nije dobro. Ni ja nisam tip koji bi cijelom svijetu pokazivao osjećaje ali se bojim da ću šutnjom zaboraviti ono prekrasno lišce koje je izgledalo kao da spava. Kad se samo sjetima da ga u prvi moment nisam htjela vidjeti (mislila sam bit će mi lakše) ali mi je jedna predivna psihologica rekla da dobro razmislimo jer ćemo možda poslije žaliti. Poslušali smo je....moj ga je muž poljubio, a ja sam ga samo milovala. Sad si ne mogu oprostiti što ga nisam izljubila i jako zagrlila.