Poklanjam 20 tbl Femare 2.5 mg. Rok trajanja 8/2013.
Molim javiti se na pp.
Printable View
Poklanjam 20 tbl Femare 2.5 mg. Rok trajanja 8/2013.
Molim javiti se na pp.
pippi imaš pp
evo i meni bi tribalo 20kom femare,pa ako neko ima javite se.hvala
Ako je kome ostalo 3 tablete femare, bila bi zahvalna... Sve kombinacije su moguće.
Kupujem Gonale, ako je nekom ostao višak....
Poklanjam Klomifen, dvije tablete fale u kutiji.
Trebalo bi mi deset tableta femare, ako netko ima!!!
Tablete femare su otišle ...
ja trebam lh trakice, testove ako je nekom ostalo
Cehinje,kome treba Prednison,javite se.
Poklanjam testove za trudnoću, rok im je do 12/2011, imam ih oko 20 kom...
Potočnice, pun ti je inbox
Potocnice imas pp :)
Ja još uvijek kupujem Gonale, ako je nekome ostalo.....
Jasna09, kupovina/prodaja ljekova na ovom pdf-u je zabranjena, tu ti netko eventualno može pokloniti ako mu je ostalo. Sretno!
Ako je kome ostalo, ja bih udomila kutiju-dvije Utrogestana, pošto ćemo se ubrzo ponovno družiti! Unaprijed zahvaljujem
Pozdrav!
Meni bi trebala kutija klomifena onako poprilično hitno. Nema ga nigdje za nabaviti.
Unaprijed hvala!
Ja potrazujem lh trakice ako je nekome ostalo :)
E super... ovo ti je moj e-mail janicap@net.hr Hvala ,hvala!
HI!!! Tražim hitno 4-5 inekcija Fragmina 2500 i.j. neću stići izvadit krv i naručit u bollnici jer idem na put. Mogu i vratit!!! Pogodno ako ima tko iz Splita i okolice.
Imam za dati 2 tabletice Femare, i 2 kutije Folacina, nekoliko LH trakica.
:-)
i nama bi trebao(ne meni,za blisku osobu) utrogestan....
Potražujem LH trakice i testove za trudnoću.....ako netko ima da mu je ostalo viška.....
Cure, na forum.hr (pdf Trudnice-MPO) se javila cura koja daruje 10 menopura pa kome treba neka joj se javi.
ja trebam kutiju estrofema nema mog gina a ovaj koji ga mjenja nece mi rcpt napisat i ako ima ko lh trakica i test viška a imam jednu kutiju klomifena pa ako neko treba i li je za kakvu zamjenu nek se javi
Imam ja nekoliko kutija Klomifena, ako nekome treba.
Potražujem testove za trudnoću ako neka sretnica ima viška:-)
Meni treba kutija ali testove nazalost nemam :(
Možeš mi se javiti na mail? maja.tasevski@gmail.com
poklanjam Provera 5 mg, 9 tabletica u kutiji, rok 09/2014. Provera 10 mg, 10 tableta, rok 06/2015
a....ako netko ima Lh trakice.....
Cure,
ako netko ima klomifen, javite mi se na mail maja.tasevski@gmail.com
Hvala.....
ako neko ima menopura viška,,,,,
poklanjam 39kom logesta, 19kom cilesta i kutiju klomifena pa ko treba nek se javi a ja trebam testove za trudnocu za kolegicu koja je u postupku
Još mi nije stigao ni jedan test na trudnoću pa još uvijek potrazujem...kao i ovulacijske trakice...
jel ima neka od cura visak duphaston ili dobrostan ,kod ginekologa mogu tek za 10 dana a nestrpljiva sam znam da će mi to dati jer M kasni a testovi negativni
pokljanjam 4 gonala f,rok valjanosti 09/2012
ako su slobodni ja bih rezervirala za frendicu ,ne mogu slati pp pa ako ti nije problem javi se na mail dopis@net.hr
klomifen otišao logest isto još imam cilest pa kom treba nek se javi i potrazujem testice za trudnocu za kolegicu pa ako netko ima bila bi zahvalna i ako netko ima utrogestana ja bi ih udomila