Curke hvala vam :-) valjda bude sve ok!
Strategija želim ti uspješan transfer i prekrasne male mrvice.
Tratinčica zbilja su lijepe te tvoje dvije crtice. Čestitam od srca!
Printable View
Curke hvala vam :-) valjda bude sve ok!
Strategija želim ti uspješan transfer i prekrasne male mrvice.
Tratinčica zbilja su lijepe te tvoje dvije crtice. Čestitam od srca!
Draga Chiara vraćeni su mi četverostanični mališani, ali eto test već pokazao +! Nisam dobila nikakve injekcije ni lijekove ovih dana tak da ne može biti od lijekova. Zadnju injekciju sam dobila na dan transfera, ali ta se već izgubila :-)
Ako su ti vraćene blastice već bi ti moglo pokazati.....Ma vidim da su neke cure i ranije radile test... Ja sam danas onako iz znatiželje i zbilja sam se iznenadila! No ne želim se prerano veseliti, teta beta će to potvrditi za tjedan dana.
Malecka držim ti fige da i teta beta pokaže isto :-)
I svima ostalima.....
evo da i ja prijavim danas transfer 2 mrvice,1 6-stanični,1 7-stanični,beta za 14 dana ako je dočekamo.
Meni su vraćeni osmerostanični embriji 3. dan....hmhm sad si me ponukala mogla bi i ja popiškiti jedan ali strah me da je rano jer na njemu isto piše najranije 4 dana prije izostanka mjesećnice...
a nama je danas 8dnt a meni je beta 5.3. a tebi nije nego 7.3. to znaći da ti u biti čekaš duže od 14 dana? vjerojatno to od klinike do klinike ili..?
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
Melem33, prirodno (u pripremi 1.IVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
27.2 meki PLUS 20dnt
27.2 RuMo
29.2 dreamgirl
1.3 trantincica PLUS 12dnt
1.3 sunasce
2.3 thubbe
5.3 njoka PLUS 9dnt
5.3 vulkan
5.3 Chiara
6.3 miba
6.3 linalena
7.3 malecka PLUS 8dnt
8.3 malenaab
9.3 nati
9.3 sokica
9.3 barkica
10.3 Vedre
12.3 plavuša 007
15.3 kameleon
16.3 nina32
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
anddu, bubili, strategija,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
kleopatra, ivka, lberc , Medicandy, BigBlue, kilkeny, Bubimitka81, antesa, olivera, Rominka, peugeot206,
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
rimela, venddy, BillieJean,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: Dea84, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, luna1, luna1, lucija83, ruža82, Melem33, piki, applepie, kiki30, butterfly101
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Strašna, Phiphy, darmar, Cana73, geceta, M@tt, Loly, MalaMa, Palcicazg, Vita22, xena.mbk, MaliMimi, Mury
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y., Snekica, sanda1977, CorinaII, mala bu,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79,
ajme cure kako je lijepo vidjeti ovoliko pluseva i obećavajućih beta, proljeće je proljeće je
:-D:-D:-D:-D
Prekrasno je to linalena istina..a i konačno nisam sama na popisu ...:-D
chiara uvijek možeš reći da je rano i popiškiti kasnije još jedan:-) vibram za +
ostalim suborkama kolektivne vibrice
hm da...meni je transfer bio 24.02. a beta 15.3., također ri, šta mislite kad je vrijeme za test iz kućne radinosti???
prvo čestitke svima koje su dočekale +!!!!! puno~~~~~~~~~~~~~ i dalje:-)
još ~~~~~~~~~~ za sve čekalice!!!
i za one tužnice ~~~~~~~~~~~~~ više sreće drugi put...glavu gore i dalje u postupke!!!!
puse svima!!!!!!!!
linalena BRAVO za listu.
Evo nazalost moje odbrojavanje je zavrsilo danas negativnom betom , mozda bude treca sreca.
Svim cekalicama zelim puno srece i visoke bete.
dreamgirl, žao mi je i drži nam se :love2:
Dreamgirl baš mi je žao :-(
link za jednu drugu vrstu podrške http://forum.roda.hr/threads/71726-P...u-i-de%C4%8Dke (ako sam van pravila-brišite me)
Evo nažalost i moje odbrojavanje danas završava...danas 12 dnt ujutro blijeda crtica,popodne dobila M...a tako smo se nadali da če bebica ostati s nama...sada ostaje nada u 6 js koje nas čekaju...betu mislim da nema smisla raditi.
Kameleon, ja sam se 9dnt testirala s najjeftinijim testom, One step (15 kn), i pokazao plus. Imala sam transfer jednog sedmostaničnog embrija. Možda sam mogla počekati još jer sam na MPO-u također u Ri, betu vadim 19 dnt. Uf, sad mi izgleda da je dosta brzo, ali u petak , nakon testa mislila sam da nikad neće proći to vrijeme. Nakon bete vjerojatno ću čekati i pregled nekih tjedan dana....Samo čekamo....
Svim curama želim puno, puno sreće!!!!!
A joj, vulkan, jako mi je žao... Mislila sam na tebe , da te pitam ima li šta nova....Jesi sigurna da je to to, znaš da je dosta cura imalo krvarenje, pa su bile trudne... Ćeš vadit betu?
Njoka mislim i ja na tebe...znam da je sve moguće ,vidjet ču do 5.3 ali mislim da nema smisla mučiti se...a tebi želim da sve ide po planu i školski...i da nas razveseliš prekrasnom betom!!!
valjam se
transfer obavljen dana ,beta 13.03
vračene dvije mrve 5 dan
biologinja mi nije rekla kakve su tako da ne znam
dreamgirl žao mi je, glavu gore, tako treba idemo dalje!
vulkan ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da nas ipak iznenadiš velikom betom!
svim čekalicama bete¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
njoka...hvala!! i sretno!! :-)
~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu i njeno pravilno duplanje!!! :-D
i za ostale čekalice puno puno ~~~~~~~~~~~~ :-)
Dobro jutro drage moje meni je itekako dobro jer sam popiskila plus +...van sebe sam bila da sam vristala mm je iskocio iz kreveta...:)))) danas 10dnt da li mogu biti mirna ili jos nije to sigurno do bete???
:-)
chiara, divno, divno!!!!
plus na testu-dobar je to prvi korak!
idi naprijed dan po dan! stetno!
chiara, koja lijepa vijest za dobro jutro! dobro kaže Inesz (a ona je mudra žena, uskoro majka:-)), zasad je dobro pa idemo dalje....
jutro kava
prekrasno jutro, predivno
Imamo 5 plusića , evo za svaku malo :-D:-D:-D:-D:-D
cure sretno
Jutro i poslužite se :coffee:
Ovako se da početi, prekrasne vijesti :zaljubljen:
Čestitke curkama i sretno za dalje :yes:
Sada samo dočekati te bete da šibnem novu listu, ajd komadi vadite danas ajde pliz, da napunimo još tu veljaču prevrtaču
dobro jutro svima, a kako vidim nije dobro nego je odlično!
presretna sam kad vidim da vas ima s plusićima i uskoro velikim betama! sretno svima koje vade betu!
Stvarno najslađa kava u posljednje vrijeme, čak su mi i suze radosnice krenule.... :-)
Super za ove plusiće, sretno za velike bete :-D:-D
čestitam svima na plusićima,da ih bude čim više :-D
ovako slatko jutro ...mmmmmm...:zaljubljen:
drage rodice, donijele ste proljeće i malo ranije u naše krajeve :-D
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno cure sa plusićima i da nam javite veeelike bete~~~~~~~~~~~~~~
čestitke na plusićima i da ih bude jooooooš ~~~~~~~~~~~~
:-D :-D :-D
pozdravi svim čekalicma!!!! :heart:
Dakle, na prvom UZV 5+3 vidi se gestacijski mjehurić i žumančana vrećica! Sto se tice trudnoce sve je ok. Jajnici su mi vise od duplo uvecani i imaju po sebi veeelike ciste, a trbuh mi je pun tekucine. Dr. L kaze da je to blaga hiperstimulacija i da bi se trebalo to sve povuci do 9-10tt. Do onda mirovanje, baz naglih pokreta, jer bi mi se jajnici mogli okrenuti u korjenu sto zahtjeva onda operaciju.
Draga chiara paa čestitam :-) baš si me razveselila!
crna ovca još jednom čestitke :-)
bubili i kameleon za veeeliku betu ~~~~~~~~~
vulkan :love2:
Svim čekalicama i hrabricama punooo dobrih ~~~~~~~~~ :-D
Cestitke svim novopecenim trudnicama :-D :klap: ,a cekalicama bete saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:mrgreen: