Tikice i MM, :heart:.
Printable View
Tikice i MM, :heart:.
Tikice,i u tuzi si hrabra... :( :(
Mjesec dana bez tvojih dodira, mjesec dana boli i pitanja. No na jedno znam odgovor - negdje iznad duge srest ćemo se opet :heart:
mila moja
Hrabra tikice...
:heart:
:love2::heart:
Hrabrice naša, u mislima smo s vama ...
:heart: :heart:
Tvoja duhovnost je tako opipljiva, tako stvarna...
Tikice, veliki zagrljaj i mislim na vas :heart:
Nisam imala snage javiti se iako čitam redovito.Ne nalazim prave riječi ni nakon mjesec dana.Divim se snazi vaše obitelji a najviše majke koja nam svima treba biti uzor.Tikice:love2:
Jako mi je žao moja iskrena sućut :cry:
:love2: :heart:
Stigli i naši PHD nalazi. Od prve bebe je ostalo premalo da bi se mogao naći uzrok ali saznali smo da nije bila curica nego dečko, a Laura je umrla zbog insuficijencije posteljice. Posteljica se razboljela i nije više slala hranu ni kisik. Kako je bila sasvim uredne građe za svoju gestacijsku dob, zadnji uzv na kojem su gledani i protoci nije ukazivao na nikakve probleme. Očito se to dogodilo u zadnjih tjedan dana prije nego je zauvijek zaspala, između dva pregleda :-(
Eto, da je bilo što ukazivalo na to, porodili bi me ranije ali niti visokog tlaka, niti proteina u urinu, ničeg.... baš ničeg sumnjivog.
Toliko je bila centar naših života da je vjerojatno morala učiniti za kraj nešto ovako spektakularno :cry: i sigurna sam da je od prvog dana postojanja željela postati najneviniji anđeo jer je znala da će tako vječno ostati naša želja i svakodnevna misao.
Naš mali, bucmasti :angel:
ajme :-(
:heart::heart:
:love:
Iskrena sućut,ovo je prebolno i prestrašno i ovakve stvari se ne bi smjele nikome dogoditi.Tikice,drž se,nemam riječi utjehe,ne postoje riječi utjehe za ovo što si doživjela.
pretužno
:heart::heart::heart:
:heart::heart:
Bas tuzno, a ova je zena tako dostojanstvena u svojoj tragediji!
Strašno kako je ova žena hrabra,unatoč svojoj tragediji!:heart:
tiki draga :( držite se...