Ja se ne nađem na listi, idemo ovaj mjesec u postupak 1 aih ili ivf
Printable View
Ja se ne nađem na listi, idemo ovaj mjesec u postupak 1 aih ili ivf
draga bubekica
i mene nema na popisu
stavi me idući puta na popis hrabrice i čekalice koječega
pusa
Svakom svoja muka najteža, ali stvarno i ja mislim da je ovo sa amh grozno. i što je najgore, nikada neće ni biti bolje, samo gore. a FET! nekada se bojim da neću imati uopće išta za vratiti u postupku, a o fet-u da ne govorim.
i mi idemo na histeroskopiju uskoro, i ponovno idem na laparoskopiju :( šta će mi ostati od jajnika, drago Bog zna!
mi smo m@tt odlučili, ako ne uspije još 2-3 postupka sa našim js, skupiti lovu i idemo na donaciju u prag. do tada se nadamo da će nas tete iz centra prije obradovati. a što se tiče instikata kod usvojene djece, mislim da nema toga kome ne prorade. kad te mrvica mala zagrli i ti nju, bude se najljepše emocije u svakom čovjeku, budi uvjeren.
cure, sorry, malo smo OT. Izvinjavam se još jednom.
evo i mene s UZ, endic je skoro 9 sto je po meni ipak nesto, pomaknu se s mjesta.. u srijedu ocekujemo transfer valjda ce se do tad jos malo zadebljati (?!) sad me strah samo sta se sve moze desiti prilikom odmrzavanja, hoce i embrij to prezivjeti, hoce li moj endic do tad narasti jos to malo... nastavljam s estrofemom 3x2 i od danas utrici 3x2 ... sretno svima, najveci zagrljaj ide tuznicima :heart:
monika primljeno na znanje ;-)
sto se tice "najgorih" dijagnoza, slazem se s vama - nizak AMH, i azoospermija su najgore dijagnoze - obje zbog dobivanja malo gameta - malo gameta - male sanse, racunica je jasna. oduvijek govorim da je PCOS prednost za IVF (naravno postoje i tu veliki problemi zbog povisenog testosterona, pomaknutog prozora implantacije itd.)
jejja endo od 9mm na dan uvodjenja progesterona je skroz ok, sve preko 7-8mm je dobro.
Bubek uvijek si tu kad treba malo realnosti, smiriti me ili dati pozitive i hvala ti na tome draga..
jejja :kiss:
Malo nam je zamrla ova tema, nema baš neke akcije :-(
Jeste za :coffee: u ovo maglovito jutro?
s-iva,ja ću kavicu,danas mi se nije dalo dignut.
Nadam se da nam bude danas kika javila veliku betu.
Meni je danas 5 dpt,vrijeme mi sporo ide,jučer nam je još krepal internet i max tv tak da sad nemam ničeg osim radia..valjda budu danas popravili rekli su dva dana,sreća da imam bar inernet na mob.pa mogu bar nekaj pogledat.
Evo i ja cu se pridruziti kavici, iako je sad vec popodnevna. Ujutro nisam mogla, morala sam ići po svoje dvije male mrvice. Sad su tu sa mnom, nadam se na dulje vrijeme.
Ajvi,i nek ostanu kod tebe narednih 9 mj :fige:
s-iva,tnx na kavici :pivo:
Ajvi nek se samo čvrsto prime!
javljam se prvi put na ovoj temi ,9 dpt znate kako dani idu nemam šta novo za reći, samo kišem i stomak mi je užasno napet nemam nekih drugih simptoma ako se ovo upšte tako može nazvat,imam neko probadanje u želudcu ma ne znam možda i umišljam više
nadam se a i srce vjeruje ......
ovo mi je 3. icsi
M@tt žao mi je ... nemoj da te brine da nećeš biti dobar otac i s najboljim roditeljskim instinktima! Biti će odličan otac kao i TD odlična majka! Malo prije sam se razmišljala kako ćemo prihvatiti ako ne uspijemo doći do trudnoće, a svjesni da posvojiti ne možemo (ne svojom voljom) a želimo to jako? Stislo me oko srca, ali digla sam glavu i rekla sebi da ću o tom razmišljati kad i ako dođe za to vrijeme. Uvijek se pitam da li onaj gore zna koliko se već borimo i da li je to humano od njega (naravno s dozom šale)?!
Curama u dobitnim postupcima čestitam, a tužnice grlim...
M@tt bas mi je zao :(
Danas nema kafice???
Evo jedne u podne :coffee:
Bebi, kad je beta?
Ivka ~~~~~~~~~~ za današnju betu
Ja se samo javljam da smo imali transfer, eskim je u busi i nadam se da ce se kroz dan dva ususkat na duzi period...
jejja juhuuuu!!!
tigrical :love: vidjela ja kako tebi trudnoca lijepo pristaje pa se ovaj put i ja zelim hvalit trbuhom i cicama na nekoj RI kavici ;-)
jejja :-D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!!!!
Bravo jejja za ušuškanca malog puno ~~~~~~
Sretno svima u postupcima, a tužnicama šaljem :love2:
jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se čvrsto primi!!!!!!!!!evo i trudničke prašine ************************************************** *********************
jejja, bravo za eskimića ! :-D puno ~~~~~~~~~~~~~ za dalje..
cure u postupcima sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~
beta u petak ...još sutra da preživim
bebi, jejja, sretnoooo, čuvam :fige: jakooooo...
Dobro jutro.. kava, caj, kakao po izboru... Bebi ~~~ za lijepu betu
Jucer sam odmarala danas cu malo ipak nesto po kuci napravit i popodne prosetat da potaknem cirkulaciju.. primjetila sam da me ovaj put utrici nisu toliko napuhali i da me cicke ne bole bas jako pa se nadam da ce pocet bolit za koji dan-tjedan i da ce to bit znak da se nesto desava :)
Vidim da je kavica već poslužena, ali i ja danas častim, da eto obilježim ovaj moj 100. post na forumu.
Zato, drage moje, uz tople napitke nudim i sokove razne, a tko smije može trgnut i nešto žešće. Ima i za prigristi.
:coffee: :pivo: :kokice:
Inače, danas teče 3dnt iako je osjećaj kao da je 33.
No, lijep je dan, idem priuštiti svom milom psetu (i svojoj cirkulaciji) jednu lijepu šetnjicu.
Drage moje evo da i ovdje prijavio svoju betu! 12 dnt 222,5:-D
Svima želim puno sreće i dobrih vijesti
Bravo Saan, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!
saan :-D :-D cestitke jos jednom!!!!
jejja mislim na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
saan,čestitam,super beta!
saan,čeeestitam! :-D
Svim nestrpljivim betočekalicama želim najmanje troznamenkaste brojčice! :fige::fige::fige:
Vrtim još jednu rundu za saan!
:pivo:
Saan čestitke
Hvala vam drage moje , svima vam želim isto....<3
Saan čestitke :-D:-D, bravo
Lberc kako napreduješ, odbrojavaš? eto ti puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ******************************************
i svim čekalicama da dočekaju pozitivne bete, pa duplirajuće pa srčeka ......