Gdje je nova lokacija?
Printable View
Nova lokacija je u Strojarskoj.
Cure, imam pitanje: koliko koštaju lijekovi kad se ide na MPO u privatnu kliniku? Trenutno sam u državnoj bolnici, a budući da se ništa ne događa i da je tamo koma, zanimam se za MPO u privatnoj klinici. Dakle, koliko treba platiti lijekove u privatnoj klinici? Otprilike? Znam da sve ovisi o tome koji je postupak, ali neku okvirnu cifru mogu dobiti? TNX!!!
Mene su u 1. postupku koštali oko 4.000 (Menopur, štoperica), a u 2. oko 6.000 (Gonal, Cetrotide, štoperica).
BellaSwan, ja sam racunala za klasicni stim.postupak (puregon,..) oko 7.500kn.
Imas i temu 'gdje su lijekovi najjeftiniji'.
Da li se lijekovi mogu ikako dobiti na recept da se ne plaćaju? Ne znam kako ide za druge lijekove ali npr dr.A mi je napisao svoj recept za Duphastone i rekao da kupim a ja sam to proslijedila svojoj soc ginicki i poslala mi je recept u ljekarnu..ovitrelle su mi dali tamo i naplatili 300kn..da li sam to mogla sama donijeti? Koji lijekovi mogu na recept a koji ne?
Na recept idu klomifen, duphaston, utrogestan, estrofem, negdje i femara.
Injekcije ne idu i njih moras platiti (stoperice, gonali, menopuri...)
Hvala na inf. :-D
DR. A mi uopće nije prekontrolirao progesteron već mi je samo dao duphastone da pijem do 26.11. jel to ok?
Da, to je podrska zutom tijelu.
Dr.Grbavac uskoro novi djelatnik IVF Centra Lučinger, uz sve kvalitete koje posjeduje (susretljivost, znanje, predanost poslu...) vjerujem da će pridonijeti boljoj organizaciji, komunikaciji i uvesti inovativniji pristup liječenju.
I nadamo se smanjiti gužve ;-)
Pa koliko sam skužila, cure idu u IVF Centar baš zbog L-a, ne znam koliko će njegovih preći kod Grbavca. Za početak barem. Jer se zna da je mnogima L "čarobnjak" :)
Pa zna se da svaki čarobnjak koji drži do sebe ima šegrta. :-)
Konačno neka lijepa vijest u mpo svijetu u HR.
Uf, uf, pa morati cu bar na jedan kratki bezazleni uzv... ;-)
Da, ni ne mislim na mpo uzv.
Još da si naprave ugovor s mojim dodatnim osiguranjem, ne bi puno dvojila.
a jeste ga izreklamirale :lool: dodje mi da odem na turisticki uzv
sushi, ne bi pogriješila :lol:
eh, ali moje nije PR.
U 9. mjesecu bila sam u Vinogradskoj kod njega na histeroskopiji i scratchingu i totalno sam oduševljena njime, njegovim pristupom, znanjem, predanošću poslu i samo mi je drago da još uvijek kod nas ima takvih doktora!
slažem se TD
ali
u isto vrijeme ostaje tužna činjenica da je još jedan takva stručan i human liječnik napustio javno zdravstvo i prešao u privatnike
Znaci stiglo pojacanje, bas ste me zaintrigirale; javim dojmove ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
očito da svatko tko vrijedi i bježi iz tog javnog zdravstva glavom bez obzira
U svakom slučaju dobra vijest za pacijentice IVF Centra.
Nazalost pacijenti u javnom zdravstvu ostaju u nezavidnoj situaciji. Osim sto su uskraceni u startu zbog stednje ostaju i bez doktora.
Pozdrav svima.
Ispričavam se zbog mog pisanja, a pišem vam iz slovenije in ne znam najbolje hrvatski.
Nakon 9 negativnih MPO uSloveniji, gledam klinike u Zagrebu. Na SLO forumu dosta se hvali dr. Podobnika i me zanimajo vaša izskustva.. Jel je on dobar ili kdo je najbolji?
Idem samo u još jedan postopak, imam hudo endometriozo. U Sloveniji imala sam dosta jajcnih celic, tudi smrznule embrie, a nisam nikad bila trudna.
Hvala za vašo pomoč.
Dobrodošla suzi12,
samo ti piši v slovenščini, če punce ne bodo razumele bom prevajala. :)
Teško je reći tko je najbolji, po meni je to pitanje kombinacije, dobar liječnik, dobar biolog i dobar lab + puno sreće.
Osobno, bila sam na konzultacijama u više klinika, pa onda odlučila.
Kod Podobnika je sad dr. Alebić koji ima puno iskustva s klinike... a sam dr. Podobnik je porodničar, ne znam čemu tolike pohvale u MPO svijetu... nismo baš vidjeli neke njegove rezultate, dapače, ono malo što smo vidjeli i nije bilo za pohvalu.
Da, Podobnik je prije svega porodničar i činjenica je da o toj poliklinici do sada i nismo imali nekih informacija...
Vjerujem da je dr- A neke od svojih pacijentica ipak tamo i "povukao"
stoga go on, svaka informacija je i te kako dobrodošla:-)
Ne kužim. Nešto natukneš, zamolim te za objašnjenje i ovo je tvoj odgovor. A pitam baš zato što o ivf-u kod Podobnika i ne piše puno. O rodilištu, praćenju trudnoće i sl. ima puno informacija po forumima, ali ne o ovome.
Sadie, pa sama sebi si odgovorila na neki način... ne piše se i ne priča jer je postupaka bilo jako malo. a malo postupaka je i malo iskustva, po logici stvari...jer statistika nema. zatim se tu postavlja pitanje tko je radio te postupke, tko je odredjivao terapiju, tko je biolog. i onda sve te info zbrojiš i pretpostaviš rezultate, jer statistika nema.
ali svi vjerujemo da će se stanje sada, nakon dolaska A., drastično promijeniti...s obzirom na dosadašnji broj i iskustva njegovih pacijentica, jer - statistike nema.
zašto nema statistike :štrika:
sushi :kiss:
nego, da pitam ovdje, je li netko koristio elonvu u svojoj stimulaciji? kakva je bila reakcija? ono sto sam do sad pročitala o njoj mi se sviđa :heart:
Hvala sushi.